Teamuitje

Teamuitje

Teamuitje

Teamuitje

De leukste teamuitjes vind je hier…

Teambuilding

Teambuilding

De leukste teamuitjes vind je hier..

Teamuitje

Bij Monsterevents ben je aan het goede adres voor het organiseren van een teamuitje. Het evenementenbureau van Nederland staat voor je klaar om voor jouw bedrijf, afdeling of een groep collega’s een onvergetelijk teamuitje te regelen. Wij nemen de organisatie volledig uit handen, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Wil je een teamuitje dat in het teken staat van cultuur of is jouw team juist op zoek naar een creatief teamuitjeactief teamuitje of culinair teamuitje? Van Amsterdam tot Den Bosch en van Groningen tot Middelburg, Monsterevents staat voor je klaar om het teamuitje van het jaar te organiseren. Er zijn tal van mogelijkheden.

Omdat ieder teamuitje vraagt om een andere invulling, biedt Monsterevents onder andere stadsspelen zoals, Ontmasker de Mol, Een Dag vol Goede Daden of Ik Hou Van Holland, of een Sloepengame door de grachten van AmsterdamLeidenUtrecht of Leeuwarden, of gemotoriseerde activiteiten zoals DAF rijden of 4×4 Offroad rijden, of kies voor een culinaire proeverij of themafeest. Zo weet je zeker dat je naast het hebben van plezier, ook een onvergetelijke dag beleefd met dit teamuitje. Ontdek de creatieve kant van je collega’s tijdens de Bob Ross Schilderworkshop of verbaas je over de muziekkennis van jouw team tijdens de Pubquiz, welke zowel online als in het café te boeken is. Voor ieder wat wils, volledig in te vullen naar de wensen van jouw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje.

Monsterevents biedt de mogelijkheid om een teamuitje te organiseren voor 20 man of 500+ man. Wil je het teamuitje personaliseren? Ook dit is mogelijk. We vragen je team het hemd van het lijf over collega’s tijdens een (online) quiz of voeren de huisstijl door in de lay-out van het teamuitje.

Stuur ons een e-mail

Bel Monsterevents

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste teamuitjes top

  Voor het leukste teamuitje bent je op de juiste pagina beland.  Monsterevents heeft een grote keuze uit vele activiteiten. Het moet een dag zijn die je nog lang herinnert en waarbij je met een goed gevoel naar terugkijkt. Een teamuitje moet leuk en inspirerend zijn. Monsterevents is hier dé expert in. Wij regelen alles van A tot Z zodat je op de dag zelf rustig mee kunt doen met jouw teamuitje. Het maakt niet uit hoe groot het team is, Monsterevents organiseert teamuitjes voor grote groepen en kleine groepen. Of het nu gaat om een actief, creatief, sportief of gemotoriseerd teamuitje het kan allemaal.

  Door ons ruime aanbod is er voor elk team en elke afdeling een leuk teamuitje te vinden.

  Is jouw afdeling sportief en competitief en niet bang voor wat avontuur? Neem het dan tegen elkaar op tijdens blokarten op het strand. Zoeken jullie meer iets culinairs en smakelijk. Kies dan voor een van de lekkere teamuitjes zoals een bierproeverij of cocktailworkshop. Of ontdek je liever je eigen provincie? Boek dan één van onze gemotoriseerde teamuitjes zoals de VW Kever Cabrio Rally of een Tuk Tuk Rally!

  Teamuitjes door heel Nederland
  Monsterevents organiseert teamuitjes door heel Nederland voor kleine en grote groepen. Of het nu gaat om Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Utrecht Monsterevents regelt het allemaal. Of het nu gaat om een teamuitje in Amsterdam zoals de Sloep Game Amsterdam, Gehackt, Help de directeur is ontvoerd in Amsterdam of Expeditie Robinson XL op het strand van Scheveningen, een City Battle of een Sloepen Game in de Biesbosch wij helpen je graag bij het organiseren van een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden.


  Top 5 teamuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt teamuitje, vind je hier onze top 5 teamuitjes.

  1. Help de directeur is ontvoerd
  Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denkt je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd! De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo worden zaken als samenwerking, teambuilding, commitment, creativiteit en stressbestendigheid op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug? Dit programma kan gespeeld worden in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch etc.

  2. De ultieme zeskamp
  Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binnen het bedrijf centraal. Vandaag gaan we nog een stapje verder, we zullen alle aspecten op de proef stellen tijdens deze gezellige teamspirit dag! Teamspirit is een actieve en gezellige meerkamp, die op iedere gewenste locatie georganiseerd kan worden. Het is een groepsprogramma dat volledig gericht is op samenwerken, communicatie en teamspirit. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp staat teambuilding en fun hoog in het vaandel en is daarmee uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel. Op iedere gewenste locatie door Nederland zoals op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk aan Zee, Wijk aan Zee kan dit programma worden uitgevoerd.

  3. Fort Boyard
  De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog? Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard. Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

  4. Tuk Tuk Rally Biesbosch
  Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Stap samen met jouw vrienden, familie of collega’s in één van onze spectaculaire TukTuks. Deze grappige scooters op drie wielen brengen je overal. Geniet met elkaar van een GPS tocht door de Biesbosch. De dag zal beginnen met een korte uitleg over de TukTuk. Hoe werkt dit voertuig en waar moet op gelet worden. Hierna is het dan toch echt tijd om in te stappen en te vertrekken. Naast één bestuurder is er plek voor 6 personen in de TukTuk.

  5. Oldtimer lovers eenden rally
  Een jongens- of meisjesdroom die uitkomt. Dit is jouw kans om in je favoriete oldtimer te rijden. Stap in een ouderwetse Volkswagen Kever, een Eend oftewel een 2CV of een nostalgisch T2 Volkswagen Busje. Rij door het prachtige Utrechtse landschap of de Betuwe en voer onderweg samen met je collega’s of vrienden diverse opdrachten uit. Je speurt naar aanwijzingen om de rally succesvol uit te rijden. Laat je verrassen en geniet van de schitterende omgeving. Elk team krijgt een eigen kaart van de omgeving en met behulp van deze kaart moet je opdrachten en vragen uitvoeren en beantwoorden om de juiste route te vinden.

  De juiste datum voor je teamuitje

  Zorg ervoor dat er zoveel mogelijk collega’s meegaan met het teamuitje. Het aantal deelnemers zal tegen de 100% zijn wanneer deze op een werkdag is. Nu nog een geschikte datum prikken. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen beschikbaar voor. Zo kun je gebruik maken van een datumprikker of je kunt een WhatsApp-groep maken.

  Teamuitje samen met collega’s boeken 

  Filter je wensen op onze website en vindt makkelijk het leukste teamuitje voor jouw bedrijf. Maak een keuze uit de vele thema’s, kies je budget en selecteer de locatie waar het teamuitje gaat plaatsvinden.

  Mocht je er zelf niet helemaal uitkomen dan kunnen wij natuurlijk adviseren en stellen we een op maat gemaakt teamuitje voor je samen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waarmee wij jullie kunnen verrassen. Indien nodig sturen wij een eventmanager jullie kant op om het teamuitje te begeleiden zodat je een onbezorgde dag hebt.

  Email, telefoon contact gegevens Monsterevents bedrijfsuitje

   

  Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020- 303 7300