Teamuitje Utrecht

Teamuitje in Utrecht? In deze snelst groeiende stad van Nederland boek je nu een onvergetelijke dag. Monsterevents biedt verschillende activiteiten om een spectaculaire dag te bezorgen. Wat dacht je van een stadsspel, als Help! De directeur is ontvoerd, door het centrum van Utrecht, waar je het opneemt tegen je collega’s. Speel zo goed mogelijk samen om er met de winst vandoor te gaan. Een echte teambuilding in Utrecht. Ontdek de singel, de Oudegracht en de Nieuwegracht en laat je verrassen door de bekende Utrechtse schilders Gerrit Rietveld, Piet Mondriaan, Theo van Doesburg, Jan van Scorel en de illustrator Dick Bruna. Deze veelzijdige stad biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een cultureel teamuitje, een culinair teamuitje, een competitief teamuitje of een actief teamuitje in Utrecht. Het evenementenbureau van Nederland neemt de organisatie volledig uit handen en komt met meerderen ideeën om het uitje op en top te laten verlopen. Over dit teamuitje in Utrecht wordt nog lang nagepraat.

Wanneer je kiest voor een teamuitje in Utrecht, leer je niet alleen je collega’s beter kennen, ook de stad Utrecht heeft verborgen én bekende pareltjes, die het doen van verschillende activiteiten mogelijk maken. Wat dacht je van de Domtoren, het symbool van Utrecht. Leer meer over de historie en beleef hierna je studententijd opnieuw en doe een drankje in één van de vele kroegen en barren die de stad te bieden heeft. Kies je liever voor een vaararrangement? Ook dit is mogelijk. Ontdek de stad vanaf het water en ga al suppend over de grachten of kies voor de interactieve Sloepengame door Utrecht. Ideeën en mogelijkheden ten overvloede. In Utrecht bieden wij teamuitjes van 10 man tot 100+ man. Monsterevents geeft ook de mogelijkheid om je teamuitje in Utrecht te personaliseren. Neem vrijblijvend contact op voor een op maat gemaakte dag. Wij spreken je graag!

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  De leukste teamuitjes top

  Voor het leukste teamuitje bent je op de juiste pagina aangekomen. Monsterevents heeft een grote keuze uit vele activiteiten. Het moet een dag zijn die je nog lang herinnert en waarbij je met een goed gevoel naar terugkijkt. Een teamuitje moet leuk en inspirerend zijn. Monsterevents is hier dé expert in. Wij regelen alles van A-Z zodat je op de dag zelf rustig mee kunt doen met jouw teamuitje. Het maakt niet uit hoe groot het team is Monsterevents organiseert organiseert teamuitjes voor grote groepen en kleine groepen. Of het nu gaat om een actief, creatief, sportief of gemotoriseerdteamuitje het kan allemaal.

  Door ons ruime aanbod is er voor elk team en elke afdeling een leuk teamuitje te vinden.

  Is jouw afdeling sportief en competitief en niet bang voor wat avontuur? Neem het dan tegen elkaar op tijdens blokarten op het strand. Zoeken jullie meer iets culinairs en smakelijk. Kies dan voor een van de lekkere teamuitjes zoals een bierproeverij of cocktailworkshop. Of ontdek je liever je eigen provincie boek dan een van onze gemotoriseerde teamuitjes zoals de VW Kever Cabrio Rally of een Tuk Tuk Rally!

  Teamuitjes door heel Nederland
  Monsterevents organiseert teamuitjes door heel Nederland voor kleine en grote groepen. Of het nu gaat om Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant of Utrecht Monsterevents regelt het allemaal. Of het nu gaat om een teamuitje in Amsterdam zoals de Sloep Game Amsterdam, Gehackt, Help de directeur is ontvoerd in Amsterdam of Expeditie Robinson XL op het strand van Scheveningen, een City Battle of een Sloepen Game in Rotterdam wij helpen je graag bij het organiseren van geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat zal worden. Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland.


  Top 5 teamuitjes

  Om je op weg te helpen bij de keuze voor een geschikt teamuitje, vind je hier onze top 5 teamuitjes.

  1. Help de directeur is ontvoerd
  Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denkt je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd! De werknemers kunnen de directeur vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te sprokkelen. Zo worden zaken als samenwerking, teambuilding, commitment, creativiteit en stressbestendigheid op de proef gesteld. En doemt die ene vraag op: hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug? Dit programma kan gespeeld worden in alle grote steden van Nederland zoals Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch etc.

  2. De ultieme zeskamp
  Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binnen het bedrijf centraal. Vandaag gaan we nog een stapje verder, we zullen de aspecten op de proef stellen tijdens deze gezellige teamspirit dag! Teamspirit is een actieve en gezellige meerkamp, die op iedere gewenste locatie georganiseerd kan worden. Het is een groepsprogramma dat volledig gericht is op samenwerken, communicatie en teamspirit. Tijdens deze actieve en gezellige meerkamp staat teambuilding en fun hoog in het vaandel en is daarmee uitermate geschikt voor het ontwikkelen van een sterk teamgevoel. Op iedere gewenste locatie door Nederland zoals op het strand van Hoek van Holland, Scheveningen, Zandvoort, Bloemendaal, Noordwijk aan Zee, Wijk aan Zee kan dit programma worden uitgevoerd.

  3. Fort Boyard
  De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog? Fort Boyard is een spel waarbij BN-ers tegen elkaar strijden door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard. Opdrachten dienen door de teams op tijd te worden voltooid, pas dan krijgt men een sleutel. Het is de bedoeling dat je met je team zo veel mogelijk sleutels (punten) verdiend om tijdens het eindspel de kluis te kunnen kraken! Hoe meer sleutels, hoe langer je de tijd hebt om het hek door te komen naar de kluis.

  4. Tuk Tuk Rally Biesbosch
  Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Stap samen met jouw vrienden, familie of collega’s in één van onze spectaculaire TukTuks. Deze grappige scooters op drie wielen brengen je overal. Geniet met elkaar van een GPS tocht door de Biesbosch. De dag zal beginnen met een korte uitleg over de TukTuk. Hoe werkt dit voertuig en waar moet op gelet worden. Hierna is het dan toch echt tijd om in te stappen en te vertrekken. Naast één bestuurder is er plek voor 6 personen in de TukTuk.

  5. Oldtimer lovers eenden rally
  Een jongens- of meisjesdroom die uitkomt. Dit is jouw kans om in je favoriete oldtimer te rijden.

  Centraal Utrecht voor uw uitje!

  Niet alleen de ligging maakt Utrecht de perfectie locatie voor uw uitje. Samen met familie, vrienden of collega’s valt er in deze provincie veel meer te ontdekken dan u denkt.

  Bedrijfsuitje Utrecht Grachten Dom

  Grote steden in Utrecht zijn natuurlijk de hoofdstad, maar ook Amersfoort en Nieuwegein bieden vele mogelijkheden op het gebied van uitjes.

  Uitjes in Utrecht:

  • – Indoor en outdoor uitjes
  • – Meer dan 200 mogelijkheden
  • – Volledig georganiseerd uitje
  • – Professionele begeleiding

  Een overzicht van alle mogelijke uitjes in Utrecht is hieronder te vinden. Hier kunt u verschillende mogelijkheden bekijken en vergelijken. Mocht u vragen hebben of meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Personeelsuitje Utrecht Grachten Dom

  Toch liever een andere provincie voor uw uitje? Bekijk dan de verschillende mogelijkheden in Brabant, Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland.

  Top 3 Utrechtse uitjes

  Wilt u het typische Utrecht ervaren? Zie hieronder onze Utrechtse toppers:

  Ontmasker de mol

  Een uitje vol gezelligheid, teambuilding en sensatie. Het ultieme bedrijfsuitje met Ontmasker de Mol! Wie kunt u nog vertrouwen?

  Staddspel Ontmasker de Mol Utrecht Dom

  Avontuur tijdens de Eendenrally

  Avontuur met een lelijke eend is een leuk personeelsuitje vol met avontuur en een leuke puzzeltocht met collega’s om even lekker drie uurtjes op pad te gaan!

  Eendenrally Lelijke Eend 2CV in Utrecht

  Ipad City Challenge

  Klaar met de saaie speurtochten? Wilt u niet meer met die verkreukte en verwaaide papiertjes opstap, maar wel een leuke city game doen? Dan is de iPad City Game echt wat voor jullie.

  iPad City Challenge Utrecht Dom