Reviews

Anne (Aegon)

Echt super vet en goed voor teambuilding! Je weet echt helemaal niet waar je bent en dan moet je met aanwijzingen de locatie vinden.

Pip (Ahold)

We werden super leuk ontvangen en daarna werden we gedropt in de duinen. Iedereen heeft het super gehad en het zit vol avontuur!

Frank (Air France-KLM)

Het uitje is echt super origineel. Alles werd goed uitgelegd en iedereen vond het ook even spannend. Dit uitje is echt goed voor de teambuilding. Super gewoon!

De Beruchte Strand Duinen Dropping

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Beruchte Strand Duinen Dropping - Hoek van Holland

Dit spectaculaire bedrijfsuitje of groepsuitje wordt gehouden in Hoek van Holland. Over dit bedrijfsuitje of groepsuitje zal nog lang nagepraat worden in de wandelgangen!

Een boosaardige scheepskorporaal, brekende masten, scheurbuik; het komt allemaal aan de orde tijdens de Strand Duinen dropping in de duinen en op het strand van Hoek van Holland!

De teams gaan de duinen in zonder te weten waar ze eindigen! Doel is het vinden van de bergplaats van een waardevolle kist, verloren door een heroïsche kapitein van een duister schip uit vroegere tijden. Een verhaal met een knipoog, dat wordt uitgelegd bij aanvang van de tocht. De locatie van de kist is alléén te vinden wanneer alle vragen goed worden beantwoord. Niet fysiek zwaar…maar een frisse neus en modder onder de schoenen is weer eens wat anders dan de droge lucht boven de vloerbedekking van het kantoor! Een programma waar al uw collega’s plezier aan zullen beleven…

Om een idee te krijgen hoe uw eigen Strand Duinen Dropping eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld programma:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
13.00 uur     Ontvangst met Lunch (optioneel)
14.00 uur     Ontvangst deelnemers
14.30 uur     Uitleg programma Strand Duinen Dropping
14.45 uur     Teams zijn op pad
17.00 uur     Teams gaan met aanwijzing op zoek naar de eindlocatie
17.30 uur     Tijd voor napraten tijdens de borrel + prijsuitreiking!
18.15 uur     Einde programma / diner / bbq (optioneel)

De dropping is zowel 's avonds als overdag mogelijk. Deelnemers dienen een waardevolle kist op te sporen om zichzelf onsterfelijk te maken. Dit is alleen mogelijk wanneer zij eerst (in de 'sterfelijke' periode...) een aantal opdrachten uitvoeren, zoals met het hele team en een fakkel een bunker onderzoeken.

Ook bij deze activiteit zorgen onze instructeurs voor enige kennis van uw organisatie om op deze manier een hilarische prijsuitreiking te verzorgen.

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Cuba Libre feest

2. Blokarten en powerkiten

3. Bubbel voetbal


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

De Beruchte Strand Duinen Dropping

v.a. € 29.50 p.p.