Sportief vrijgezellenfeest

Monsterevents biedt verschillende sportieve vrijgezellenfeesten aan. Maak zelf een keuze uit een educatie, sportieve, actieve en een hilarische workshop. Van zeilen tot een dirty dancing workshop en van bubbel voetbal tot workshop paaldansen. Wilt u wel een sportief uitje, maar wilt u rustiger aan doen? Kies dan voor een Segway tour door de stad.

Lees meer

Sportieve vrijgezellenfeest activiteiten

 

Monsterevents gegarandeerd u:

  • Sportieve vrijgezellenfeesten
  • Indoor en outdoor
  • Een breed aanbod
  • Een onvergetelijke dag

 

Staat u sportief uitje er niet tussen? Kijk hieronder voor verschillende mogelijkheden of neem contact op met één van onze enthousiasme medewerkers. Zij helpen je graag verder.

Jullie op het ene eiland, het team met de vrijgezel op het andere eiland. Bij dit vrijgezellenfeest uitje nemen jullie het tegen elkaar op in een aantal spectaculaire proeven. Test je behendigheid, werk samen en zorg dat je niet wordt weggestemd tijden de Eilandraad.

v.a. € 39.50 p.p.

Ga de strijd aan tegen elkaar met een Quad Experience, Hummer Experience of GPS tocht. U voert uitdagende proeven uit in een gevarieerd programma. De verschillende activiteiten vereisen telkens andere vaardigheden en technieken van het team en de chauffeur.

v.a. € 49.50 p.p.

Fortress Adventure Experience Een onvergetelijk avontuur op een onbewoond eiland ! Wat dacht u van een onverg...

v.a. € 85.00 p.p.

Survival Experience in Limburg De "Survival Experience in Limburg" is een onvergetelijke ervaring! Tijdens de...

v.a. € 95.00 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest met de Apres Ski Winterspelen. Tijdens dit waar plezier en competitie centraal staan gaan jullie samen een competitie aan. Welk team houdt het Olympisch Vuur brandend door boomstammen door te zagen. Wie legt samen op de lange latten een parcours af en schuif het verste met bierpullen. Wie is het sterkst en blijft het langste aan een skibroek hangen. Als beloning staan er Schnapps voor jullie klaar aan het einde van deze leuke dag.

v.a. € 29.50 p.p.

Als je echt een spannend vrijgezellenfeest wilt dan is Fort Boyard echt wat voor jullie. In teams voer je de moeilijkste opdrachten uit en degene die de meeste sleutels wint bluft de ander af in de eindronde op weg naar de hoofdprijs.

v.a. € 42.50 p.p.

U ervaart het avontuur, de adrenaline én het ultieme outdoor gevoel met een Adventure Day vrijgezellenfeest op de Veluwe. U gaat de strijd aan met uw vrienden bij spannende outdooractiviteiten: handboogschieten, paintballen, lasergamen, quad rijden, 4x4 off road rijden, klimmen en abseilen.

v.a. € 50.00 p.p.

U strijdt tegen verschillende teams bij de Missie Geschikt of Ongeschikt. We testen de vaardigheden van de teams door middel van ludieke en spannende opdrachten. Dit actieve vrijgezellenfeest is leuk voor iedereen. U krijgt een eigen plunjebaal met uitrusting voor de missie: legeroveralls, versnaperingen en opdrachten.

v.a. € 35.00 p.p.

Je vrijgezellenfeest begint hier. Zelf 4x4 rijden, quad rijden, jetskiën of boogschieten. Het kan allemaal op Monster Adventure Island. Kies uit de stoerste activiteiten en wij stellen een mooie begin van de vrijgezellendag voor jullie samen.

v.a. € 99.50 p.p.

Over deze spectaculaire Offroad dag zal nog lang nagepraat worden! De Offroad Adventure Day is een dag met ...

v.a. € 75.00 p.p.

U neemt als een echte Schot deel aan de Highland Games met traditionele spelen, waaronder kogelstoten, touwtrekken, hamerslingeren en boomstamwerpen. De vrijgezel en zijn gezelschap strijden in teams om de winst. Durft u de strijd aan te gaan?

v.a. € 29.50 p.p.

Brandweerman voor een dag, dat wil toch iedereen! Bedwing met uw team de vlammen met emmers water, poederblussers en leer wat u moet doen bij een brandende frituurpan. U krijgt een brandwerend pak om een echte autobrand te blussen. De Fireman Challenge is een leuke en leerzame dag voor jong oud!

v.a. € 69.00 p.p.

Een half uur zelf vliegen, vlieglessen Over vliegen kunt u dromen, maar of het iets voor u is? Dat weet u pas...

v.a. € 120.00 p.p.

Verras de vrijgezel met deze extreme vorm van watersport. U vliegt als een ware superheld 15 meter boven het water. Dit geeft u een enorme adrenaline kick en een ultiem gevoel van vrijheid. Flyboarden is een activiteit om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

Begin je vrijgezellenfeest aan boord van dit schitterende schip. Samen met je vrienden of vriendinnen hijs je zeilen en geniet je van de buitenlucht op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Rondracen op het strand in een blokart, vliegeren, beach volleyballen of blokart estafette rijden; stel zelf een actief vrijgezellenfeest samen met originele strand sporten en activiteiten. Beleef samen met uw vrienden een heerlijke dag op het strand, met de wind in uw haren.

v.a. € 25.00 p.p.

Dirty Dancing Workshop Deze workshop ‘Dirty Dancing’ is uitdagend en origineel. Tijdens deze workshop lee...

v.a. € 22.50 p.p.

Teamspirit, zeskamp Samenwerken, communicatie en teambuilding. Deze belangrijke aspecten staan dagelijks binn...

v.a. € 27.50 p.p.

Ultimate Survival ArdennenHoudt u van de natuur en bent u een echte avonturier!? Een weekend weg van alle mode...

v.a. € 99.00 p.p.

Majoor de moker: dropping op de Veluwe Een absolute topper uit ons teambuilding-programma! De reacties van on...

v.a. € 59.50 p.p.

Voor ieder wat wils bij De Ultieme Stranddag. Stel zelf uw beachdag samen met bijvoorbeeld golfsurfen, een workshop Capoeira, salsadansen of zandsculpturen bouwen. U bent, actief, sportief of creatief bezig op het strand met voor een gezellig en geslaagd vrijgezellenfeest.

v.a. € 25.00 p.p.

Slipcursus, Offroad, Outdoor Teambuildingsdag Gemotoriseerde, sensationele, spetterende Teambuildingsdag ! De...

v.a. € 57.50 p.p.

Met de wind door uw haren scheert u als een echte surfer over de golven. Een golfsurfclinic is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest. U geniet met uw gezelschap van een sportieve dag op zee. U krijgt eerst een surfles van twee uur waarin we u de basisprincipes van surfen leren.

v.a. € 30.00 p.p.

De beruchte Strand Duinen Dropping is een vrijgezellenfeest waar u nog lang over napraat. Het doel is het vinden van een waardevolle kist in de duinen en op het strand van Hoek van Holland. U vindt de kist alleen wanneer uw team alle vragen goed beantwoordt.

v.a. € 35.00 p.p.

Begin je vrijgezellen dag (nuchter) op de Shooting Range. Tijdens dit vrijgezellenfeest schiet je op kleiduiven, je schiet met pijl en boog en met echte kogels. Je begint je vrijgezellendag met een knal.

v.a. € 49.50 p.p.

Verras de vrijgezel met een unieke Watersports Experience met extreme watersporten. Wakeboarden is een spectaculaire combinatie van waterskiën, skateboarden en snowbaorden. Bij het Flyboarden vliegt u als een ware superheld boven het water. De sportieve en uitdagende activiteiten zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.00 p.p.

Texel Experience Ontdek Texel op verschillende manieren en geniet van een dag vol ervaringen! Samen met uw co...

v.a. € 150.00 p.p.

Beleef een te gekke middag met uw vrienden tijdens een potje Bubbel Voetbal. Het vrijgezellenfeest is gegarandeerd lachen geblazen, zowel voor de spelers als de toeschouwers. Bij Bubbel Voetbal gelden de regels van het reguliere voetbal met één uitzondering: u mag elkaar omvergooien. Blijft u rechtop staan?

v.a. € 29.50 p.p.

Uw vrijgezellenfeest is gevuld met actie en avontuur. Stap op uw eigen quad voor een spectaculaire tocht op ons offroad terrein. Paintballen doen we op een speelveld midden in de bossen: bewaak de vlag en zorg dat u de vlag van het andere team bemachtigt. Het wordt een spannende strijd!

v.a. € 67.50 p.p.

De wind door uw haren en uw handen aan het stuurwiel. Zeilen op een wedstrijd zeiljacht is een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Leer elkaar beter kennen tijdens het zeilen, terwijl u lekker in de buitenlucht bent. Zeilervaring is niet noodzakelijk, dus iedereen kan meedoen.

v.a. € 79.50 p.p.

Plezier staat voorop tijdens de workshop Paaldansen. Het maakt de heupen soepel, is een uitstekende total body work out en maakt u gegarandeerd aan het lachen. De instructeur leert de vrijgezel en het gezelschap (mannen én vrouwen) in een middag paaldansen.

v.a. € 25.00 p.p.

Met de wind in uw haren zeilt u over het strand. Blokarten is een sportieve en uitdagende sport die voor iedereen binnen 10 minuten te leren is. Dit is het ultieme vrijgezellenfeest: spectaculair, actief en onvergetelijk. U kunt het blokarten combineren met andere strand- en watersporten.

v.a. € 25.00 p.p.

De teams worden verdeeld over verschillende eilanden en nemen het tegen elkaar op in spectaculaire proeven. Dit unieke vrijgezellenfeest draait om behendigheid, competitie, samenwerken en vooral veel plezier. Ga de strijd aan met uw vrienden zorg dat u als team én als individu goed presteert. Wordt u de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Poldersurvival, boerengolf en een kanotocht, dat is de Boeren Wipe Out. Komt u droog aan de overkant van de sloot? Deze uitdagende en spectaculaire dag is een unieke ervaring: survival tussen de koeien in het weiland. U sluit de vrijgezellendag af met een boerenlunch, borrel of boerenbarbecue.

v.a. € 29.00 p.p.

Trial rijden Geen motorervaring of rijbewijs, maar het altijd al eens willen proberen? Als u de uitdaging aan...

v.a. € 75.00 p.p.

Samen met je vrienden bouw je een eigen Zeepkist. Daar draait het om bij dit vrijgezellenfeest uitje. Je voert opdrachten uit en daarmee verdien je geld om in de tuning shop je Zeepkist te pimpen. De vrijgezel gaat natuurlijk achter het stuur en scheurt over het parcours

v.a. € 45.00 p.p.

Koning VoetbalKoning Voetbal is oorspronkelijk een kennisvoetbalshow van TV, wij hebben hier een spectaculair ...

v.a. € 24.50 p.p.

Beleef met uw vrijgezellenfeest de dienstplicht en ga de uitdaging aan tijdens het militaire dienstplicht programma. U legt een militair parcours af, schiet met een geweer of pistool, overbrugt een ravijn en doet veldoefeningen. Iedereen kan aan dit programma deelnemen. Wij zorgen voor een leuke, spannende en gevarieerde dag voor de vrijgezel en het gezelschap.

v.a. € 54.50 p.p.