Amsterdam Adventure Day

Personeelsuitje

Amsterdam Adventure Day

v.a. € 69.50 p.p.
  • 180 minuten
  • Outdoor
  • Amsterdam
  • 20 – 100 personen

Personeelsuitje

Amsterdam Adventure Day

Off Road, grensverleggend, sensationeel, teambuilding en exclusieve belevenissen!

Ga het avontuur aan en ervaar de adrenaline en het ultieme outdoor gevoel nu zelf. De Amsterdam Adventure Day is een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde en spectaculaire dag beleven, vol plezier en uitdaging. Dit programma is één van de meest spectaculaire arrangementen die door Monsterevents wordt aangeboden, en dit vlak bij Amsterdam!

Bij de Amsterdam Adventure Day gaat u tegen elkaar de strijd aan in een gevarieerd programma waarin iedereen zijn “skills” kan bewijzen. Iedere activiteit vraagt andere vaardigheden en technieken van het team of specifiek de behendigheid en rijvaardigheid van de chauffeur.

Alle proeven die u aangaat zijn gesneden op een grote dosis plezier en samenspel, en vormen een ware uitdaging voor alle deelnemers! Een programma met verschillende experiences, voertuigen, veel uitdaging, teambuilding en fun in een zeer bijzondere omgeving vlak bij Amsterdam.

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke wensen, het toegestane budget en het aantal personen stellen wij een programma op maat voor u samen. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat uw dag op een ontspannen en gezellige manier gevuld kan worden.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy