Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Culinair vrijgezellenfeest

Staat de vrijgezel altijd in de keuken om heerlijk culinair te koken? Dan is een kookworkshop wat voor de vrijgezel! Monsterevents gaat graag op zoek voor een culinair vrijgezellenfeest. Wil je genieten van een culinair diner op een rondvaart boot of wil je een drie gangen diner zelf maken? Monsterevents biedt verschillende kookworkshops aan.

Lees meer

Een culinair vrijgezellenfeest bij Monsterevents

 

Is een sushi of een tapas workshop iets voor jullie? Of denk je meer aan bonbons maken of een culinaire kaas in combinatie van een wijnproeverij? Monsterevents garandeert u:

  • Alle in- en outs
  • Culinaire begeleiders
  • Een onvergetelijke vrijgezellendag

 

Meer informatie over een culinair vrijgezellenfeest? Bekijk dan onze website voor meer mogelijkheden en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij organiseren graag samen met u vrijgezellenfeest waar culinair het thema is.