Workshop Zandsculpturen op het strand

Workshop Zandsculpturen op het strand

v.a. € 25.00 p.p.

Workshop Zandsculpturen op het strand

Workshop Zandsculpturen op het strand

Kunt u zich nog herinneren hoe heerlijk het was om naar de zee te gaan. Haren in de wind, de geur van het zoute water en lekker banjeren in het zand! Er zijn eigenlijk weinig zaken zo leuk als spelen in het zand. Vroeger als kind niet maar stiekem zouden we het allemaal nog eens over doen.

Monsterevents maakt het weer mogelijk om schaamteloos kastelen te bouwen in het zand tijdens de workshop zandsculpturen op het strand. Haal uw creativiteit weer naar boven, weer eventjes het kind in u naar boven halen. Maar niet alleen spelen, er is ook zorgvuldige samenwerking nodig om een mooi eindresultaat neer te zetten.

Uw groep zal in teams worden ingedeeld waarna u eerst een ontwerp op papier zult maken. Vervolgens gaan jullie aan de slag met de zandsculpturen. Veel overleggen en samenwerken zal leiden tot een zo compleet mogelijk en prachtig beeld helemaal gemaakt van zand. Tijdens het zandsculpturen zult u individueel aanwijzingen en tips krijgen waardoor u een nog mooier resultaat zult krijgen.

Teambuilding en creativiteit staan vandaag centraal. Door middel van scheppen, gieten, mengen, snijden, hakken en boetseren zult u moeten strijden om de mooiste zandsculptuur neer te zetten zodat u aan het eind van de dag nog eens extra in het zonnetje wordt gezet!

Programma opzet (Dit is slechts een opzet, de tijden kunnen worden gewijzigd)
• 13.00 uur Ontvangst met lunch (Optioneel)
• 14.00 uur Ontvangst Workshop Zandsculpturen op het strand
• 14.15 uur Ontwerp maken sculptuur
• 14.30 uur Start Zandsculpturen
• 15.30 uur Prijsuitreiking
• 16.00 uur Einde Workshop Zandsculpturen op het strand

Optionele toevoeging aan het programma

Ontbijt, lunch, diner, borrel, feestavond


Ook mogelijk in combinatie met:

Vergaderen

– Bedrijfs- / managementtrainingen

Vitaliteitscursussen

Overnachten

Vervoer


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op metéén van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy