Trots partner 

Alweer 4 jaar zijn wij trots partner van Sportclub Only Friends en het Friendship Sports Centre.

Lees hier meer

Online teambuilding & Fun

Online teambuilding en samenwerken op afstand is een goed alternatief voor fysieke bedrijfsuitjes. Sinds de uitbraak van het COVID-19 virus is het aanbod van online teambuilding activiteiten enorm gestegen. Het werken op afstand neemt toe. Zelfs voor het Coronavirus werd het thuiswerken en het werken op afstand steeds belangrijker. Om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s te waarborgen, wordt het ook steeds lastiger om fysieke groepsactiviteiten, personeelsuitjes of bedrijfsuitjes te organiseren.

Online teambuilding evenementen en online teambuilding uitjes worden steeds belangrijker in deze veranderende tijd, waarbij collega’s steeds vaker vanuit huis werken en elkaar dus minder vaak zien. Hoe kunnen we er nu voor zorgen dat collega’s en teams blijven samenwerken, plezier houden en zich verbonden blijven voelen? Juist online teambuilding evenementen zorgen gegarandeerd voor plezier, betrokkenheid, motivatie en verbondenheid. Hiervoor heeft Monsterevents unieke online teambuilding programma's bedacht zoals Project Arrow, Online escape game The Pegasus Project en Online teambuilding op afstand

Online teambuilding en teambuilding op afstand is belangrijk, omdat:
- Het ervoor zorgt dat iedereen zich verbonden voelt binnen het team
- Collega’s uit hun dagelijkse omgeving gehaald worden en hun creativiteit kunnen vergroten
- De onderlinge band wordt versterkt
- Het de communicatie stimuleert
- Jullie samen plezier blijven houden

Ons team heeft de beste online teambuilding evenementen voor jullie geselecteerd, getest en gefinetuned. Overweeg je een leuke online teambuilding activiteit te plannen voor jouw team of collega’s zoals de Online ik hou van Holland Quiz, Online Pubquiz of de Online Jongens tegen de Meisjes Quiz? Bekijk hieronder de leukste Online Quizzen, Online Escape room, Online Muziek Bingo en interactieve escape programma’s van Nederlandse bodem.

Online teambuilding & Fun

  • Uit te voeren in het Nederlands en Engels
  • Wij maken gebruik van Zoom, Microsoft Teams en Skype
  • Meer dan een simpele Online Quiz of online teambuilding game
  • Interactief, samenwerken, gezelligheid, lachen en ontspanning