Kom koken zoals de Surinamers dat doen en ontdek nieuw smaken.
Deze workshop bestaat uit puurheid en simpelheid. De benodigde ingrediënten en recepten worden verzorgd. Enkele recepten die gebruikt worden zijn citroengras, laos, masala, kokos en groenten. Al het eten wordt met liefde en zorg bereid.
De Surinaamse Kookworkshop is perfect voor een vriendenavond, familiereünie, vrijgezellenfeest of afdelingsuitje. Samen worden de lekkerste gerechten gemaakt met echte pure smaken zoals de Surinamers dat kennen.
Menusuggesties:
Roti menu:
- Masala kip
- Masala aardappel
- Masala ei
- Zoete aardappelpuree
- Pompoen
- Kousenband (met spitskool)
Javaans menu:
- Saotosoep (Javaanse kippensoep, laos, sereh)
- Nasi Goreng
- Surinaamse bami
- Javaanse kip (ketjap, laos, salam daon)
- Pitjil (gemengde groente met pindasaus)
- Bakabana (gefrituurde banaan in een knapperig deegjasje)
Aanpassingen in het menu zijn uiteraard bespreekbaar.
AANVULLENDE INFORMATIE
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:
16.00 | Ontvangst op locatie met e.v.t. een lekkere borrel | |
16.15 | Kennismaking met de begeleider, introductie programma en uitleg workshop | |
16.30 | Start workshop | |
19.00 | Einde workshop |