Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Veelgestelde vragen over Monsterevents bedrijfsuitjes

 

Voor welke groepsgroottes kan ik een bedrijfsuitje Amsterdam reserveren?

Bekijk ons aanbod bedrijfsuitjes en lees direct het minimale aantal personen waarvoor wij een uitje organiseren (meestal tien personen). Komt u met meer of minder mensen? Wij kunnen bijna altijd een voorstel op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Kan ik deze uitjes ook boeken met mijn vrienden?

Het maakt voor ons niet uit of u samen met collega’s of vrienden komt. Het gehele aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam is ook te boeken om samen met vrienden te doen. Het enige waar u soms rekening mee moet houden is het minimale of maximale aantal deelnemers.

 

Hebben jullie ook teambuildingactiviteiten in Amsterdam?

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat om samenwerking draait? Bekijk ons aanbod met teamuitjes gericht op teambuilding in Amsterdam. Vaar een route over het water met onze Sloepen Game of ga de uitdaging aan in kleinere teams met de Tuk Tuk Rally Amsterdam. Werken aan de teamspirit kan natuurlijk ook door samen de stad te ontdekken tijdens een Bierproeverij 2.0,waarbij jullie wandelen van café naar café.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een rijke historie, prachtige grachten en een gezellig centrum: onze hoofdstad is het ideale toneel voor een bedrijfsuitje Amsterdam. Naast de bekende attracties zoals het Rijksmuseum, Het Anne Frank Huis en tet Vondelpark biedt de stad meer dan genoeg mogelijkheden voor een geslaagde dag. Reserveer via Monsterevents een bedrijfsuitje Amsterdam voor een geslaagde middag samen met uw collega’s. Door bij ons uw uitje te reserveren geniet u altijd van onze service met:

  • Bedrijfsuitjes op maat volgens uw wensen
  • Aanbod voor grote en kleine groepen
  • Keuze uit meer dan 150 uitjes

Heeft u speciale wensen of wilt u advies bij het kiezen van een geschikt uitje? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Monsterevents via 020 303 7300 of stuur een mail info@monsterevents.nl.

Getoond 1–50 van 131123