Monsterevents: een uitgebreid aanbod aan personeelsuitjes

 

Bij Monsterevents kunt u terecht voor personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft tijdens een personeelsuitje en doen dan ook ons uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikt uitje te vinden.

 

Zijn jullie een sportief en competitief team, en houden jullie ervan om uitgedaagd te worden? Ga dan de strijd met elkaar aan op het strand tijdens de Expeditie Robinson. Doen jullie het liever wat rustiger aan? Kies dan voor de Sloepen Game door Amsterdam of een leuke workshop Verf SmijtenUitje samen met collega’s boeken


Door uw wensen te filteren, vindt u snel een geschikt personeelsuitje voor uw bedrijf. Kies het thema, geef aan wat uw budget is en selecteer de provincie of de stad waar het uitje moet plaatsvinden.


Komt u er niet uit? Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Tevens nemen wij de gehele organisatie van het personeelsuitje op ons. Uiteraard houden onze event managers u betrokken bij de organisatie en zullen ze regelmatig om uw mening en wensen vragen. Op die manier kan uw team genieten van een personeelsuitje dat geheel op jullie wensen is afgestemd.


Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  020 303 7300

Veelgestelde vragen


Hoe groot moet onze groep zijn voor een personeelsuitje?
U kunt bij ons terecht voor een personeelsuitje met groepen vanaf 10 personen. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen wij ook bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Absoluut. U kunt bij ons al personeelsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een personeelsuitje organiseren in ons eigen bedrijfspand. Kan dat?
Dat kan zeker. Vanzelfsprekend zijn niet alle personeelsuitjes geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Hebben jullie ook personeelsuitjes met teambuilding?

Jazeker, veel van onze personeelsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze uitjes zijn gericht op het verbeteren van de sfeer en communicatie in het team. Tevens wordt er nadruk gelegd op samenwerking. Neem eens een kijkje tussen onze teambuildinguitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

Veelgestelde vragen over Monsterevents bedrijfsuitjes

 

Voor welke groepsgroottes kan ik een bedrijfsuitje Amsterdam reserveren?

Bekijk ons aanbod bedrijfsuitjes en lees direct het minimale aantal personen waarvoor wij een uitje organiseren (meestal tien personen). Komt u met meer of minder mensen? Wij kunnen bijna altijd een voorstel op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Kan ik deze uitjes ook boeken met mijn vrienden?

Het maakt voor ons niet uit of u samen met collega’s of vrienden komt. Het gehele aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam is ook te boeken om samen met vrienden te doen. Het enige waar u soms rekening mee moet houden is het minimale of maximale aantal deelnemers.

 

Hebben jullie ook teambuildingactiviteiten in Amsterdam?

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat om samenwerking draait? Bekijk ons aanbod met teamuitjes gericht op teambuilding in Amsterdam. Vaar een route over het water met onze Sloepen Game of ga de uitdaging aan in kleinere teams met de Tuk Tuk Rally Amsterdam. Werken aan de teamspirit kan natuurlijk ook door samen de stad te ontdekken tijdens een Bierproeverij 2.0,waarbij jullie wandelen van café naar café.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een rijke historie, prachtige grachten en een gezellig centrum: onze hoofdstad is het ideale toneel voor een bedrijfsuitje Amsterdam. Naast de bekende attracties zoals het Rijksmuseum, Het Anne Frank Huis en tet Vondelpark biedt de stad meer dan genoeg mogelijkheden voor een geslaagde dag. Reserveer via Monsterevents een bedrijfsuitje Amsterdam voor een geslaagde middag samen met uw collega’s. Door bij ons uw uitje te reserveren geniet u altijd van onze service met:

  • Bedrijfsuitjes op maat volgens uw wensen
  • Aanbod voor grote en kleine groepen
  • Keuze uit meer dan 150 uitjes

Heeft u speciale wensen of wilt u advies bij het kiezen van een geschikt uitje? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Monsterevents via 020 303 7300 of stuur een mail info@monsterevents.nl.

Getoond 1–50 van 139123