020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Veelgestelde vragen over Monsterevents bedrijfsuitjes

 

Voor welke groepsgroottes kan ik een bedrijfsuitje Amsterdam reserveren?

Bekijk ons aanbod bedrijfsuitjes en lees direct het minimale aantal personen waarvoor wij een uitje organiseren (meestal tien personen). Komt u met meer of minder mensen? Wij kunnen bijna altijd een voorstel op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

 

Kan ik deze uitjes ook boeken met mijn vrienden?

Het maakt voor ons niet uit of u samen met collega’s of vrienden komt. Het gehele aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam is ook te boeken om samen met vrienden te doen. Het enige waar u soms rekening mee moet houden is het minimale of maximale aantal deelnemers.

 

Hebben jullie ook teambuildingactiviteiten in Amsterdam?

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat om samenwerking draait? Bekijk ons aanbod met teamuitjes gericht op teambuilding in Amsterdam. Vaar een route over het water met onze Sloepen Game of ga de uitdaging aan in kleinere teams met de Tuk Tuk Rally Amsterdam. Werken aan de teamspirit kan natuurlijk ook door samen de stad te ontdekken tijdens een Bierproeverij 2.0,waarbij jullie wandelen van café naar café.

Bedrijfsuitje Amsterdam

Amsterdam een van de bekendste hoofdsteden van de wereld en beroemd door al het moois wat de stad te bieden. Je vindt er het Anne Frank Huis, het Museumplein met het Rijksmuseum met de Rembrandt’s Nachtwacht, het Van Gogh Museum met Van Gogh Zonnebloemen en het Stedelijk Museum. Dit zijn slechts enkele van de honderden toeristische attracties die Amsterdam rijk is. Naast de musea vind je er de Heineken Experience en het prachtige Vondelpark. Middenin de stad ligt de Dam met daarop het Koninklijk paleis, de Nieuwe Kerk en Madame Tussaud’s. Amsterdam heeft ook de mooiste grachtengordel ter wereld en de bekende Wallen ook wel bekend als het Red Light District. De oude binnenstad heeft biedt naast de grachten ook een thuis aan andere bekende stadsdelen als de Jordaan en de Pijp. Monsterevents heeft als gerenommeerde evenementenorganisator een groot aanbod aan speciale evenementen om de stad op een unieke manier te leren kennen. Ontdek de Amsterdamse grachten met onze Sloepen Game, de spannende Tuk Tuk Rally of ga op culinaire tour tijdens het Walking Dinner Amsterdam. Of boek deze of een van onze andere uitjes om Amsterdam op jouw manier te ontdekken!

Getoond 1–50 van 128123