Bedrijfsuitje Amsterdam

Een rijke historie, prachtige grachten en een gezellig centrum: onze hoofdstad is het ideale toneel voor een bedrijfsuitje Amsterdam. Naast de bekende attracties zoals het Rijksmuseum, Het Anne Frank Huis en tet Vondelpark biedt de stad meer dan genoeg mogelijkheden voor een geslaagde dag. Reserveer via Monsterevents een bedrijfsuitje Amsterdam voor een geslaagde middag samen met uw collega’s. Door bij ons uw uitje te reserveren geniet u altijd van onze service met:

  • Bedrijfsuitjes op maat volgens uw wensen
  • Aanbod voor grote en kleine groepen
  • Keuze uit meer dan 150 uitjes

Heeft u speciale wensen of wilt u advies bij het kiezen van een geschikt uitje? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Monsterevents via 020 303 7300 of stuur een mail info@monsterevents.nl.

Deze dropping in de Amsterdamse bossen is het perfecte bedrijfsuitje voor jullie! Tijdens dit spannende bedrijfsuitje is aan jullie de taak om verschillende cryptische raadsels op te lossen zodat de Duitse invasie gesaboteerd wordt. Bedenk een slimme strategie te om de meeste punten te verdienen en zo de andere teams met collega's te slim af te zijn.

v.a. € 34.00 p.p.

60 Minutes is de bloedstollendste teambuilding game van Amsterdam! Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Een van de leukste uitjes is een ouderwetse gymles in een Amsterdamse gymzaal. De gymles wordt begeleid door "meester Jan" die je mee terug in de in tijd neemt. Je speelt allerlei ouderwetse spellen als trefbal, slagbal, paaltjesvoetbal en verover-de-vlag. Je gaat zwieren met de touwen en je hangt in de ringen. Super leuk om je gymkleren weer aan te trekken voor een ouderwets aantal uurtjes sporten.

v.a. € 29.50 p.p.

Een bloedstollend bedrijfsuitje.... Op een nacht wordt door de politie een stoffelijk overschot van een jonge vrouw aangetroffen ze is op gruwelijke wijze om het leven is gekomen. In verschillende teams wordt het jullie missie om de moord op te lossen. Jullie gaan met een iPad Amsterdam in en bezoeken belangrijke plekken waar ze voor het laatst gezien is. Start een buurtonderzoek en ondervraag de buurtbewoners, die zeggen niet alles wat ze weten. Alle informatie is belangrijk om deze zaak op te lossen.

v.a. € 32.50 p.p.

Wat begon als een zorgeloos bedrijfsuitje verandert meteen in een spannend avontuur. Jullie bedrijf in Amsterdam is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Jullie worden in je eigen kantoorpand opgesloten en gaan op zoek naar de e-bom in het pand. Deze moet je snel vinden voordat alle data van jullie bedrijf verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam gaan jullie op zoek naar je vermiste collega. Onder de collega was het wel bekend dat ze een feestbeest is maar dit keer is na een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel niet meer thuis gekomen. Er zijn wat aanknopingspunten en de politie heeft nog informatie vrijgegeven. Lukt het jullie om te achterhalen wat er gebeurd is en lukt het jullie om je collega terug te vinden voordat het te laat is?

v.a. € 34.50 p.p.

Door de natuur met deze bijzondere scooter op drie wielen. Zelfs in de koude winter genieten van de geweldige...

v.a. € 49.50 p.p.

De City Winter Challenge is dé nieuwe manier voor speurtochten!   Zit jij ook al de hele winter binn...

v.a. € 29.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Op zoek naar een bedrijfsuitje vol met teambuilding en in het teken van charity? Dan is het bedrijfsuitje BMX ...

v.a. € 59.50 p.p.

1944, iedereen weet wat er zich toen in Amsterdam afspeelde. Aanslagen en honger waren de grootste zorgen uit die tijd. Maar Amsterdam was niet helemaal zonder hoop. Het verzet probeerde de Duitsers te dwarsbomen en onze bondgenoten te helpen waar het kon. Het is nu aan jullie om te helpen en op te komen voor hen die ons aan het helpen waren. Doe opdrachten om een Britse piloot te redden uit zijn neergestorte vliegveld zonder zelf gepakt te worden.

v.a. € 32.50 p.p.

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief bedrijfsuitje waarbij je het spel via iPads over de prachtige grachten van Amsterdam speelt! In uw eigen privé sloep, gestuurd door een iPad, vaart u met uw collega's of vrienden als bemanning over de Amsterdamse waterwegen!

v.a. € 47.50 p.p.

Hoe graag willen jullie de directeur eigenlijk terug? Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam is het aan jullie de taak om jullie directeur te redden, of toch niet? Verzamel genoeg losgeld, werk goed samen en wees loyaal aan de baas, dan hebben jullie grote kans om de directeur te bevrijden.

v.a. € 37.50 p.p.

Dit is een unieke kans om tijdens jullie bedrijfsuitje in Amsterdam een bijdrage te leveren aan de mooiste sportclub van Amsterdam: Only Friends. Stap in de schoenen van de gehandicapte sporters en ervaar hoe het is om te basketballen in een rolstoel, blind te handballen en zittend volleybal te spelen. Kortom het meest unieke bedrijfsuitje in Amsterdam.

v.a. € 25.00 p.p.

Expeditie Robinson Amsterdam staat in het teken van behendigheid, competitie, samenwerking en vooral heel veel lol. In een bos in Amsterdam gaan jullie gedurende dit bedrijfsuitje de strijd met elkaar aan tijdens verschillende expeditie onderdelen. Word jij de ultieme Robinson?

v.a. € 25.00 p.p.

Waan jezelf een olympische sporter tijdens onze Après Ski Winterspelen in Amsterdam! In dit bedrijfsuitje binden jullie in teams de lange latten onder, zagen jullie hout voor het olympisch vuur en neem je deel in de Biatlon. Uiteraard mogen het bierpul schuiven, ijspegel vangen en skibroek hangen niet ontbreken!

v.a. € 29.50 p.p.

Penoze is gebaseerd op de populaire Nederlandse serie: “Penoza”. Beleef het gevoel van de Amsterdamse criminele wereld; drugs, afpersing en omkoping. Lukt het jullie om aan de top van de onderwereld te komen? Voer opdrachten uit en wees zo origineel mogelijk, alleen op deze manier kan je aan de top komen.

v.a. € 34.50 p.p.

Maak kennis met Middeleeuwse wapens en hoe je ze moet gebruiken. Dit bedrijfsuitje is een echte uitdaging. Ga in Amsterdam samen met je collega's duels aan, leer de gevechtstechnieken die al gebruikt werden in de 14e eeuw door echte ridders. Waan je als ridders en strijd met wapens die beslisten over leven en dood. Je wordt getraind door een zwaardmeester en Game of Thrones acteur. Beleef de ultieme ervaring met je bedrijfsuitje.

v.a. € 32.50 p.p.

De Haka experience is een bedrijfsuitje in Amsterdam om jullie zelfvertrouwen een boost te geven en jullie leiderschap te ontwikkelen.  De Haka is een traditionele Maori dans vol kracht en energie om de tegenstanders te imponeren.  Met dit bedrijfsuitje creëren jullie zelf een eigen Haka in Amsterdam!

v.a. € 25.00 p.p.

De allerleukste quiz van Amsterdam is een combi van kennis, snelheid en behendigheid is de Jongens tegen de Meisjes. Wie is sneller en wie weet het meeste? Ga de strijd met je mannelijke of vrouwelijke collega’s aan tijdens de Jongens tegen de Meisjes-dinerquiz of tijdens een gezellig bedrijfsborrel! Onze super enthousiaste quizmaster zorgt voor een hilarisch spel der seksen.

v.a. € 24.50 p.p.

Ga de strijd met je collega's aan tijdens deze gezellige op maat gemaakte pubquiz en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Een echte quizmaster test jullie kennis over muziek, geschiedenis, literatuur en over jullie bedrijf! Wie van de collega's ontpopt zich tot Pubquiz-kampioen van Amsterdam?

v.a. € 24.50 p.p.

Deze populaire quiz is het meest hilarische bedrijfsuitje voor jou en je collega’s in Amsterdam. In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

Segway Safari Amsterdam Samen met uw collega’s, vrienden of familie op Segway Safari in Amsterdam? Monstere...

v.a. € 45.00 p.p.

Tijdens dit Amsterdamse bedrijfsuitje wordt jullie samenwerking en creativiteit flink op de proef gesteld. In verschillende teams ga je je eigen echt werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om creativiteit,teambuilding en oplossingsgericht denken. Durft jij de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Een uniek Amsterdams bedrijfsuitje en ook nog eens maatschappelijk verantwoord? Dit bedrijfsuitje is volledig gewijd aan het helpen van de hulpbehoevenden in onze samenleving. Beantwoord vragen over Amsterdamse helden zoals Johan Cruijff. Iedereen kan een superheld zijn, met of zonder superkrachten! Het team dat de meeste heldendaden verricht zal bekroond worden met de titel “Superheroes Of The Day”.

v.a. € 32.50 p.p.

Maak samen met je collega's de lekkerste Surinaamse gerechten. Dit bedrijfsuitje in Amsterdam draait om smaken en puurheid. Leer de fijne kneepjes van de Surinaamse keuken. Al het eten wordt met liefde en zorg gemaakt. De Surinaamse Kookworkshop is perfect als bedrijfsuitje! Natuurlijk eet je na het koken je eigen heerlijke creaties op!

v.a. € 55.00 p.p.

Op zoek naar het bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is de iPad City Challenge geschikt voor jullie! Gewapend met een Ipad trek je door Amsterdam en voer je de leukste opdrachten uit. Deze iPad City Challenge is een speurtocht 2.0. Probeer zoveel mogelijk punten te verzamelen en saboteer de andere teams. Ga tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam op een leuke en leerzame manier de strijd aan tegen je collega’s!

v.a. € 32.50 p.p.

Samen met het bedrijf de culinaire strijd aangaan in de stad die meer fietsen heeft dan inwoners? Dan is dit bedrijfsuitje echt iets voor jullie! Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam krijgen jullie opdrachten om gerechten op te maken en om gerechten te bedenken. Van amateurkok tot echte hobbykok, dit bedrijfsuitje in Amsterdam is geschikt voor iedereen! Wie wordt de winnaar en wordt Masterchef Amsterdam?!

v.a. € 70.00 p.p.

Walking Dinner Amsterdam Walking dinner Amsterdam is het best verkochte dinner programma van afgelopen jaar, ...

v.a. € 67.50 p.p.

Een ijskoud creatief bedrijfsuitje. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop in Amsterdam. Jullie leren een prachtige ijssculpturen bouwen. De workshop IJssculptuur maken is de 'coolste' activiteit van Monsterevents.

v.a. € 29.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje ontdekt u samen met uw collega´s het prachtige landschap van de gemeente Waterland in de buurt van Amsterdam. Jullie rijden op een echte Solex door de leukste dorpjes, zoals Monnickendam, Marken en Volendam. Misschien spotten jullie Jan Smit wel!

v.a. € 39.00 p.p.

Op zoek naar een leuke en originele workshop als bedrijfsuitje in Amsterdam? Leer graffiti maken en laat je creativiteit zien? Je leert verschillende spuittechnieken, het inkleuren van vlakken, kleur overlopen, uitwerken van letters en een thema. Mogelijk op verschillende locaties in Amsterdam.

v.a. € 29.50 p.p.

Ga samen met je collega's de strijd aan tijdens deze bitterballen challenge in Amsterdam. Een leuk bedrijfsuitje dat bestaat uit 3 verschillende rondes. Welk team heeft de beste Algemene Kennis? Welk team is het behendigst? Welk team weet het meeste van muziek? Dit zijn slechts enkele onderdelen van dit leuke en gezellige bedrijfsuitje. Wie weet gaat uw team er met de schaal vol bitterballen vandoor.

v.a. € 34.50 p.p.

De Buzz Quiz Game in Amsterdam is dé kans om te ervaren hoe het is om mee te doen aan een spelprogramma op tv. Test je kennis van muziek, televisie, geschiedenis, literatuur en meer en ontdek wie van uw collega’s het slimst is. Wie is superintelligent en wie valt er door de mand? Winner takes all!

v.a. € 29.50 p.p.

Luxe Cruise door AmsterdamEen luxe privé salonboot met een heerlijk diner aan boord en prachtige live jazz mu...

v.a. € 69.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam wordt uit het niets een videoboodschap gestart: het beroemde hackerscollectief Anonymous heeft de systemen van jullie bedrijf gehackt en overgenomen. Aan jullie de taak om goed samen te werken om aan de harde eisen van de hackers te voldoen. Krijgen jullie de controle over het bedrijf weer terug? Ga de strijd met de hackers aan in dit spannende bedrijfsuitje in Amsterdam.

v.a. € 37.50 p.p.

Dacht je je collega’s te kunnen vertrouwen? Niet in het spannende Amsterdamse bedrijfsuitje Ontmasker de Mol! In ieder team bevindt zich een Mol; hij of zij probeert stiekem de opdrachten te saboteren. Staar je echter niet blind op één collega: elke collega heeft een andere functie…

v.a. € 27.00 p.p.

Bubbel Voetbal is dé hit op het gebied van sportieve bedrijfsuitjes in Amsterdam. Kruip in je eigen luchtbel en probeer te scoren. Klinkt gemakkelijk? Niet als je collega’s je omver mogen gooien! Dit bedrijfsuitje zorgt voor hilarische situaties, voor spelers én toeschouwers!

v.a. € 29.50 p.p.

Bij dit bedrijfsuitje in Amsterdam kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op! Speur naar hints in Amsterdam, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Zijn jij en je collega’s in staat om met alleen een telefoon tot jullie beschikking spannende opdrachten dwars door Amsterdam uit te voeren? Zowel jullie mentale als fysieke kracht wordt op de proef gesteld tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam. Komen jullie erachter wie de mysterieuze opdrachtgever is?

v.a. € 32.00 p.p.

Tijdens dit creatieve bedrijfsuitje in Amsterdam maak je samen een kunstwerk. Binnen de lijntjes schilderen kennen wij niet. De verf wordt letterlijk op het doek gespoten en gesmeten. Bij deze manier van schilderen kunnen jullie samen al jullie creativiteit op het doek loslaten. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam zullen jullie een krachtig, dynamisch en vooral kleurrijk resultaat krijgen! Lol gegarandeerd!

v.a. € 29.50 p.p.

Lukt het jullie om binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? De spanning loopt hoog op tijdens dit bedrijfsuitje. Jullie zitten opgesloten en moeten de krachten bundelen om samen uit één van de meest uitdagende Escape Rooms in Amsterdam te ontsnappen.

v.a. € 27.50 p.p.

Ervaar in hoe is het om op een klein eiland te overleven. Test uw geheugen, vind de schat, bewaar je evenwicht en overleef de gevreesde Eilandraad. Word jij tijdens dit bedrijfsuitje de ultieme Robinson van Amsterdam en laat je jouw collega’s zandhappen?!

v.a. € 39.50 p.p.

Hebben jullie een gouden keeltje en een voorliefde voor Amsterdamse Smartlappen? Dan is de “Smartlappen workshop met CD opname” is hét bedrijfsuitje voor jullie! Na deze Smartlappen Workshop kan iedereen een aardig nootje mee lallen met de leukste, originele meezingers. Daarna mag je nagenieten van je eigen kunsten want je krijgt de CD met opnames mee naar huis.

v.a. € 17.50 p.p.

Zijn jullie op zoek naar een meeslepend en misdadig goed bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is het Real-life moorddiner, het ideale bedrijfsuitje voor jullie. Geniet van een 3-gangen menu, ontrafel de aanwijzingen en los tussen de gangen van het diner de moord op. Gezelligheid, spanning, genot en teamwork zijn de sleutelwoorden voor dit bedrijfsuitje.

v.a. € 55.00 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen in Amsterdam. Een ultiem overlevingsspel waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het bedrijfsuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.

Heb je een passie voor koken of wil je wel eens iets anders leren bereiden dan aardappels, vlees en groenten? Dan is onze Kookworkshop als bedrijfsuitje perfect voor jou en je collega's! Een leerzame workshop in Amsterdam met een enthousiaste chef die jou en je collega's alle fijne kneepjes, snij- en kooktechnieken van zijn of haar vak leert!

v.a. € 55.00 p.p.

In een beruchte krottenwijk in Brazilië heeft een ontvoering plaats gevonden door Pablo Escabar’s kartel waar jullie onderdeel van zijn. Maar jullie zijn gespot door een paar journalisten die het nu hun missie hebben gemaakt om het openbaar te maken via een documentaire. In het hoofdkantoor in Amsterdam moeten jullie raadsels, puzzels en beslissingen maken waardoor jullie de locatie van de journalisten vinden en ze het zwijgen op kunnen leggen. Lukt het jouw team om binnen het uur de locatie te vinden?

v.a. € 32.50 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door je haren, het roer in je handen en water zover het oog reikt. In de buurt van Amsterdam stap je aan boord van het jacht. Tijdens het zeilen op een wedstrijdzeiljacht krijg je de kans om jouw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen een heerlijk bedrijfsuitje zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.
Getoond 1–50 van 139123