Overijssel

Overijssel biedt u vele mogelijkheden voor uw personeelsuitje of bedrijfsuitje. Wij helpen u graag bij het vinden van uw uitje in Overijssel. In Overijssel is er genoeg te doen. Bent u op zoek naar iets sportiefs, een stadsspel, een avontuurlijk uitje of een gemotoriseerde activiteit of een hele dag weg? Wij helpen u graag.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Overijssels avontuur tijdens uw uitje

  De vele natuur dat Overijssel te bieden heeft is het ideale podium voor uw uitje. Bent u met vrienden, familie of collega’s? Monsterevents heeft voor elke groep een geschikt uitje te bieden in Overijssel.

  Met steden als Zwolle en Enschede is Overijssel van alle markten thuis.

  Uitjes in Overijssel

  • Meer dan 200 uitjes
  • Ervaren begeleiding
  • Verzorgde dag weg
  • Zowel in-als outdoor activiteiten

  Teambuilding Overijssel Natuur Zonopgang

  Voor uw gemak hebben wij alle uitjes die aangeboden worden in Overijssel op een rijtje gezet op onderstaande pagina. Hier kunt u alle uitjes bekijken. Ook mag u altijd contact opnemen en wij helpen u graag.

  Is een uitje in Overijssel niet helemaal wat u zocht. Neem dan ook een kijkje bij de uitjes in Gelderland, Drenthe en Friesland.

  Top 3 actie en avontuur in Overijssel

  Zoekt u een uitje dat gegarandeerd een succes wordt in Overijssel. Bekijk dan eens onze drie top uitjes in deze provincie.

  Fort Boyard

  Een actief Bedrijfsuitje! Strijdt tegen elkaar door middel van een zoektocht naar sleutels en gouden munten. Het spel wordt gespeeld rondom de cellen van het zogenaamde Fort Boyard.

  Fort Boyard Teambuilding Overijssel

  4×4 Offroad Adventure

  Onvergetelijk, origineel en vol actie en avontuur! Dat zijn de ingrediënten van onze 4×4 Offroad Adventures. Onze Offroad programma’s zijn een totaal spektakel, waarin de deelnemers in teams een zeer gevarieerde dag beleven.

  4x4 Off Road Adventure Terrein Rijden Overijssel Teambuilding

  Kever Cabrio Rally

  Tijdens uw eigen Kever rally navigeert u met verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld en wordt u onderweg verrast met leuke en uitdagende teamopdrachten. Een leuke teambuilding activiteit voor uw personeelsuitje!

  Kever Cabrio Rally Overijssel Teambuilding

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio