Bedrijfsuitje

Tuk Tuk Rally Amsterdam

v.a. € 59.50 p.p.
 • 3 uur
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 10 - 200 personen
 • 3 uur
 • Outdoor
 • Amsterdam
 • 10 - 200 personen

Bedrijfsuitje

Tuk Tuk Rally Amsterdam

Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje?! Deze fantastische Tuk Tuk rally door het prachtige Amsterdam is niet alleen uitdagend en spannend maar ook een duurzaam uitje in hartje Amsterdam. In je eigen elektrische Tuk Tuk met privé chauffeur ga je een rally rijden langs hotspots van Amsterdamse binnenstad. In een onderlinge competitie ga je de strijd aan met je collega's of vrienden. In deze bloedstollende rally strijd je tegen andere teams in een spannende competitie over de historische grachtengordel en door de binnenstad van Amsterdam. Een uitje waarbij teambuilding belangrijk is dat het uiterste van ieder team vraagt.

Welk team bedenkt de beste strategie en zorgt dat de Tuk Tuk chauffeur de beste route rijdt en het snelst van opdracht naar opdracht scheurt om punten te scoren. Voor ieder team ligt een iPad klaar die fungeert als navigatie door de Amsterdamse binnenstad. Met de iPad bepaal je zelf welke route jouw Tuk Tuk gaat rijden en communiceert je met de Game Master en de andere teams in de Tuk Tuk’s.

De Tuk Tuk is een unieke manier om de toeristische hoogtepunten van Amsterdam te zien.

Tijdense deze Tuk Tuk rally verschijnen er op jullie iPad diverse tourist hotspots zoals De Jordaan, Redlight District, de Nieuwmarkt, Heineken Experience, het Paleis op de Dam. Je rijdt hier naartoe om raadsels, foto en/of video opdrachten uit te voeren. Geniet samen van deze leuke manier om Amsterdam te ontdekken.

Tuk Tuk rally Amsterdam, wat kun je verwachten?

Nadat de groep is opgedeeld in teams van maximaal 6 personen en het spel ik uitgelegd is het tijd voor actie! Ieder team spoedt zich naar de elektrische Tuk Tuk met hun eigen chauffeur De chauffeurs weten van niks en doet exact wat jullie zeggen. Goede samenwerking,navigatietalent en strategisch inzicht zijn belangrijk om te kunnen winnen. Welk team bepaalt de snelste en beste route waarbij zoveel mogelijk hotspots bezocht kunnen worden. De hotspots bestaan uit bekende Amsterdamse toeristische attracties zoals Het Anne Frank Huis, Het Museumplein met het prachtige Rijksmuseum en Van Goghmuseum. Bij elke hotspot is er een uitdagende foto en/of video opdracht, waarbij het aan jullie is om een Amsterdams geheim ontrafelen.

De Tuk Tuk rally Amsterdam is snel, spannend en gevarieerd. Goed samenwerken, creatieve oplossingen zoeken, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit en koelbloedig zijn, zijn kenmerken waarop de teams getest worden. Scherp observatievermogen, logisch denken en goed navigeren gaat u helpen de race te winnen. Want jullie zijn natuurlijk de beste!

Welk team is er tijdens deze tuk tuk rally Amsterdam het snelst, scoort de meeste punten en gaat er vandoor met de hoofdprijs! Deze tuk tuk rally in Amsterdam laat u op bijzondere wijze zien wat voor moois Amsterdam allemaal te bieden heeft..

Waarom duurzaam en maatschappelijk verantwoord? Onze Tuk Tuk's zijn geluidloos, elektrisch en milieuvriendelijk!

Wat anderen zeggen

Meest recente reviews

Reviews

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan uw team aanpasbaar

Uw uitje
Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje Help, we zijn gehackt! volledig aan uw team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

13:00 Ontvangst met lunch (optioneel)
14.00 Ontvangst op locatie
15.00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuild programma
15.15 Start gezamelijke activiteit
16.45 Pauze
18.15 Einde gezamelijke activiteit
16.30 Aanvang borrel (optioneel)
18.00 Avondprogramma, BBQ/Diner, feestavond, etc (optioneel)

Vrijblijvende OFFERTE

Vraag offerte aanWij wijzen u op ons privacy beleid

Creating Experiences

 • Kleine details maken een groot verschil
 • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
 • De recensies zijn het bewijs
 • De hoogste kwaliteit is onze standaard
 • Maatschappelijk verantwoord
 • Uw persoonlijke eventmanager