Reviews

Jet (Samsung Electronics)

Alles was uitmuntend geregeld. De locatie was super goed en iedereen had het echt naar zijn zin. We lachen nog steeds om de foto's!

Sven (Citigroup)

Iedereen heeft genoten van deze avond. Dit was voor ons het beste bedrijfsuitje. Goed en lekker gegeten en iedereen zong uit volle borst mee.

Beau (orange)

Alles was perfect geregeld. Het leukste aan dit uitje was dat er bijpassende spellen aanwezig waren.

Hendrik (Unilever)

Leuke activiteiten, leuke mensen, leuke dag!

Mick (Intel)

Niet iedereen wilde mee doen aan de spellen, maar dat maakte helemaal niet uit. De DJ had alvast dansmuziek opgezet, zodat zij lekker konden dansen terwijl wij spelletjes aan het spelen waren.
Meer reviews

Ryan (Vodafone)

We hebben heerlijk gegeten en gedanst. Iedereen was super leuk verkleed en alles was zo goed verzorgd door Monsterevents. Super!

Themafeest: Après Ski

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

In Nederland is het altijd afwachten wat de winter ons komt brengen. Valt er een dik pak sneeuw? Of wordt het een regenachtige decembermaand?

 

Op deze avond maakt het allemaal niets uit, wij geven u het ultieme winterfeest, après-ski! Trek uw lederhösen of Tiroler jurk uit de kast en waan u in Oostenrijkse sfeer tijdens deze te gekke avond!

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen door onze prachtige Tiroler-meisjes. Wanneer u naar binnen loopt komt de gezellige skihut muziek u al tegemoet. Gaat u eerst een hapje eten of steelt u meteen de show op de dansvloer?

Tijdens deze avond zijn er diverse après-ski games. Versla uw collega’s tijdens het ijspegel vangen, lukt dit u ook nog aan het einde van de avond of is uw reactie dan niet meer zo snel? Laat zien hoe sterk u bent tijdens het boomstam zagen of versla uw collega’s met spijkerslaan. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om het hilarische spel ‘bierpul sjoelen’ te spelen.

Wie wordt de JägerMeister? Een leuk onderdeel dat bij alle spellen van toepassing is. Iedereen krijgt bij aanvang een aantal munten, waarmee u bij elk spel uw tegenstander kunt uitdagen. Degenen die aan het eind van de avond de meeste munten in handen heeft, ontvangt een toepasselijke prijs.

Als u uitgespeeld bent kunt u ook even gezellig bijkletsen bij de vuurkorven. Misschien is dat wel het meest lastig op deze avond want wie kan er nou stil zitten op de hits van onze après-ski DJ? Vanuit de skihut-booth draait hij de lekkerste nummers, dans en zing mee!


Tijdens de gehele avond is het buffet geopend voor een heerlijk diner zodat u op elk moment van de avond kunt beslissen of u wilt gaan eten of nog even lekker blijft doorspelen bij de verslavende après-ski games.

Om een echt après-ski feest mee te maken hoeft u niet meer naar Oostenrijk, wij halen het voor u naar Nederland. Met een overvloed aan heerlijke hapjes en drankjes zult u een gezellige avond hebben waarbij elke gast de hele avond vermaakt zal worden.


Wilt u het après-ski themafeest boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themafeest: Après Ski

v.a. € 99.00 p.p.
Man: Vrouw:

Wij wijzen u op ons privacy beleid