Reviews

Jet (Samsung Electronics)

Alles was uitmuntend geregeld. De locatie was super goed en iedereen had het echt naar zijn zin. We lachen nog steeds om de foto's!

Sven (Citigroup)

Iedereen heeft genoten van deze avond. Dit was voor ons het beste bedrijfsuitje. Goed en lekker gegeten en iedereen zong uit volle borst mee.

Beau (orange)

Alles was perfect geregeld. Het leukste aan dit uitje was dat er bijpassende spellen aanwezig waren.

Hendrik (Unilever)

Leuke activiteiten, leuke mensen, leuke dag!

Mick (Intel)

Niet iedereen wilde mee doen aan de spellen, maar dat maakte helemaal niet uit. De DJ had alvast dansmuziek opgezet, zodat zij lekker konden dansen terwijl wij spelletjes aan het spelen waren.
Meer reviews

Ryan (Vodafone)

We hebben heerlijk gegeten en gedanst. Iedereen was super leuk verkleed en alles was zo goed verzorgd door Monsterevents. Super!

Themafeest: Après Ski

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

In Nederland is het altijd afwachten wat de winter ons komt brengen. Valt er een dik pak sneeuw? Of wordt het een regenachtige decembermaand?

 

Op deze avond maakt het allemaal niets uit, wij geven jullie het ultieme winterfeest, après-ski! Trek je lederhösen of Tiroler jurk uit de kast en waan je in Oostenrijkse sfeer tijdens deze te gekke avond!

Bij aankomst worden jullie hartelijk ontvangen door onze prachtige Tiroler-meisjes. Wanneer je naar binnen loopt komt de gezellige skihut muziek je al tegemoet. Ben je verstanding en ga je eerst een bodempje leggen of steel je meteen de show op de dansvloer?

Tijdens deze avond zijn er diverse après-ski games. Versla je collega’s tijdens het ijspegel vangen. Lukt dit je ook nog aan het einde van de avond of is je reactie dan niet meer zo snel? Laat zien hoe sterk je bent tijdens het boomstam zagen of versla je collega’s met spijker slaan. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om het hilarische spel ‘bierpul sjoelen’ te spelen.

Wie wordt de JägerMeister? Een leuk onderdeel dat bij alle spellen van toepassing is. Iedereen krijgt bij aanvang een aantal munten, waarmee je bij elk spel uw tegenstander kunt uitdagen. Degenen die aan het eind van de avond de meeste munten in handen heeft, ontvangt een toepasselijke prijs.

Als je uitgespeeld bent kun je ook even gezellig bijkletsen bij de vuurkorven. Misschien is dat wel het meest lastig op deze avond want wie kan er nou stil zitten op de hits van onze après-ski DJ? Vanuit de skihut-booth draait hij de lekkerste nummers, dans en zing mee!


Tijdens de gehele avond is het buffet geopend voor een heerlijk diner zodat je op elk moment van de avond kunt beslissen of je wilt gaan eten of nog even lekker blijft doorspelen bij de verslavende après-ski games.

Om een echt après-ski feest mee te maken hoeft je niet meer naar Oostenrijk, wij halen het voor jullie naar Nederland. Met een overvloed aan heerlijke hapjes en drankjes zult je een gezellige avond hebben waarbij elke gast de hele avond vermaakt zal worden.


Wil je het après-ski themafeest boeken in een door jouw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Themafeest: Après Ski

v.a. € 99.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid