Veelgestelde vragen over bedrijfsuitjes


Veel Gestelde Vragen Bedrijfsuitjes Monsterevents


Vanaf hoeveel personen kunnen wij een bedrijfsuitje doen?
Groepen vanaf 10 personen kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsuitje.
Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Kunnen we bij Monsterevents terecht met een klein budget?
Een bedrijfsuitje boeken kan ook met een klein budget. Een leuke dag hoeft niet duur te zijn!


Wij willen graag een bedrijfsuitje organiseren in ons eigen bedrijf. Is dit mogelijk?
Niet alle bedrijfsuitjes zijn geschikt om in een bedrijfspand te houden, maar er zijn zeker opties zoals schilderen met Bob Ross, de Improvisatie Workshop of het bloedstollend Favela Cartel.


Hebben jullie ook bedrijfsuitjes met teambuilding?
Veel van onze bedrijfsuitjes zijn zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Deze activiteiten zijn erop gericht om de sfeer en communicatie in het team te verbeteren.


Kies bijvoorbeeld Help, de directeur is ontvoerd!, iPad City Challenge, Bekend van BNN Crazy 88. De nadruk wordt gelegd op samenwerking.


Neem eens een kijkje op onze pagina met teambuilding uitjes of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag welke uitjes het meest geschikt zijn voor teambuilding.

Bedrijfsuitje Amsterdam concept

MIDDEN KOLOM

Een rijke historie, prachtige grachten en een gezellig centrum: onze hoofdstad is het ideale toneel voor een bedrijfsuitje Amsterdam. Naast de bekende attracties zoals het Rijksmuseum, Het Anne Frank Huis en tet Vondelpark biedt de stad meer dan genoeg mogelijkheden voor een geslaagde dag. Reserveer via Monsterevents een bedrijfsuitje Amsterdam voor een geslaagde middag samen met uw collega’s. Door bij ons uw uitje te reserveren geniet u altijd van onze service met:

  • Bedrijfsuitjes op maat volgens uw wensen
  • Aanbod voor grote en kleine groepen
  • Keuze uit meer dan 150 uitjes

Heeft u speciale wensen of wilt u advies bij het kiezen van een geschikt uitje? Wij denken graag met u mee. Neem contact op met Monsterevents via 020 303 7300 of stuur een mail info@monsterevents.nl.

 

 

LINKER KOLOM

Meer dan 150 bedrijfsuitjes Amsterdam

Wilt u Amsterdam ontdekken via de grachten? Dan is bijvoorbeeld de Sloepengame een fantastisch spel waarbij u dwars door Amsterdam vaart en verschillende opdrachten uitvoert. Voor de mensen zonder zeebenen zijn er avontuurlijke stadsspellen zoals Oorlogswinter of creatieve workshops zoals de Improvisatieworkshop of de Smartlappenworkshop. Ook een wandeltocht of een Culinair bedrijfsuitje zoals de Bierroute door de Amsterdamse Jordaan of de Wallen en over het Rembrandtplein en Leidseplein is geschikt voor een bedrijfsuitje.

Voorstel op maat

Bekijk hieronder ons volledige overzicht aan bedrijfsuitjes in Amsterdam en organiseer het leukste uitje. Neem contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

 

RECHTER KOLOM

Veelgestelde vragen over Monsterevents bedrijfsuitjes

Voor welke groepsgroottes kan ik een bedrijfsuitje Amsterdam reserveren?

Bekijk ons aanbod bedrijfsuitjes en lees direct het minimale aantal personen waarvoor wij een uitje organiseren (meestal tien personen). Komt u met meer of minder mensen? Wij kunnen bijna altijd een voorstel op maat maken. Neem hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Kan ik deze uitjes ook boeken met mijn vrienden?

Het maakt voor ons niet uit of u samen met collega’s of vrienden komt. Het gehele aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam is ook te boeken om samen met vrienden te doen. Het enige waar u soms rekening mee moet houden is het minimale of maximale aantal deelnemers.

Hebben jullie ook teambuildingactiviteiten in Amsterdam?

Op zoek naar een bedrijfsuitje dat om samenwerking draait? Bekijk ons aanbod met teamuitjes gericht op teambuilding in Amsterdam. Vaar een route over het water met onze Sloepen Game of ga de uitdaging aan in kleinere teams met de Tuk Tuk Rally Amsterdam. Werken aan de teamspirit kan natuurlijk ook door samen de stad te ontdekken tijdens een Bierproeverij 2.0,waarbij jullie wandelen van café naar café.