Reviews

Stephanie (Vrijgezellendag)

De workshop was van begin tot het eind goed gevuld. De begeleiders zijn in de stijl van de dans gekleed. Het was fijn dat er goed contact mogelijk was met Monsterevents. Fijn dat het elke cent waard is geweest.

Dirty Dancing Workshop

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Dirty Dancing Workshop

Deze workshop ‘Dirty Dancing’ is uitdagend en origineel. Tijdens deze workshop leert u leuke, sexy moves geïnspireerd door de film en musical Dirty Dancing. 


De dansworkshop start met de merengue. Daarna dwalen we af naar de ‘staff quarters’ en leren jullie een aantal echte Dirty Dancing moves. Of u maakt een uitstapje naar de Mambo met de slotdans geïnspireerd op het flitsende voetenwerk van Johnny.

Ervaar nu zelf de zwoele sfeer van deze dans en sta versteld van uw vrienden of collega’s!
Dirty Dancing is eigenlijk helemaal niet zo ‘Dirty’, maar wel spannend, verleidelijk en vooral heel erg leuk.

Deze workshop is zeer geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! U kunt ervoor kiezen om na afloop lekkere Tapas te gaan eten en daarna te gaan stappen.

Dirty Dancing .. the story
Het was de zomer van 1963. De 17-jarige Frances ´Baby´ Houseman beleeft een vakantie die haar hele leven zal veranderen.

Samen met haar ouders en oudere zus viert Baby vakantie op Kellerman´s vakantieclub. Ronddwalend ontdekt het keurige meisje, de broeierige afterparty´s van het personeel.

Het resultaat is adembenemend en spectaculair.

Raak net zoals Baby, Johnny & de rest volledig in de ban van de opzwepende dansbewegingen. Leer in een dansworkshop van ongeveer een uur à 1,5 uur de spannende moves & sexy bewegingen, geïnspireerd door Dirty Dancing.

Bent u benieuwd naar onze uitbreidingsmogelijkheden? Laat het ons weten!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur          Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur          Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur          Uitleg inhoud workshop ‘Dirty Dancing’
• 15.00 uur          Start programma
• 17.30 uur          Einde programma, borreluurtje (optioneel)
• 18.00 uur          Diner (optioneel)
• 21.00 uur          Einde

Wilt u deze “Workshop Dirty Dancing ” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Dirty Dancing Workshop

v.a. € 22.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid