Reviews

Remco (Vrijgezellenuitje)

Echt een super stoer mannenuitje! Als je het niet erg vindt om vies te worden, dan moet je zeker voor Hengstenball kiezen. Top dag gehad!

Luziano (Vrijgezellendag)

Dit was mijn vrijgezellenfeest en ik vond het super! Samen met de mannen lekker gek doen en heel veel lachen. Bedankt!

Mitchell (Vrijgezellendag)

Super vette locatie om de activiteiten uit te voeren. Echt een topdag was dit. Ik zou Hengstelball zo nog een keer doen met de mannen.

Hengstenball

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Hengstenball - vrijgezellenfeest
Jeugddromen worden werkelijkheid tijdens de activiteiten van dit programma, een geweldige dag voor en met de vrijgezel. De vrijgezel zal zijn grenzen behoorlijk gaan verleggen.

Hengstenball staat dan ook bekend om een vrijgezellendag waar lang over nagepraat zal worden!

 

Dit prachtige out-door terrein bevindt zich nabij Roosendaal. Het programma bestaat uit allerlei creatieve spellen, waar de vrijgezel in het middelpunt van de belangstelling staat.

 

Hengstenball 1
Dit 4,5 uur durende programma bestaat uit twee verschillende onderdelen.

 

Paintball
Geweren geladen? Start de jacht op je vrienden! Teamwork, concentratie, samenwerking en conditie zijn belangrijke factoren die tijdens dit spel worden opgebouwd. De adrenaline zal door uw aderen stromen als je één van je vrienden in het vizier krijgt. Richten, vuren en weer dekking zoeken! Zal het u lukken om verder te sluipen en de overwinning in de wacht te slepen?

 

Jackass
Vastgesnoerd zitten in een rollende stalen kooi, onder vuur genomen worden door je vrienden of op een wc-pot zitten te wachten tot je vrienden je onderuit halen! Wat wil je nog meer?!

 

Dit hilarische spellen pakket heet niet voor niks ‘’JACKASS’’. De vrijgezel waar het om gaat en de door hem aangewezen vriend zal door de volledige vriendengroep gedurende zeven spellen het flink te voorduren krijgen.

 

Wanneer de ‘jackass’ het volledige programma heeft behaald zal hij een beloning krijgen. Zorg ervoor dat je een stift meeneemt om alle vakjes af te werken.

 

Hengstenball 2
Het is ook mogelijk om tegen een meer prijs het Hengstenball uitbreidingspakket te boeken. Dit is een 5,5 durend programma waar niet alleen de vrijgezel, maar ook de vrienden het pispaaltje zijn in de programma’s van ‘paintball’ en ‘jackass’.

 

Bij dit programma is er natuurlijk ook de mogelijkheid voor een pittig kwartiertje (meerprijs). Zal de vrijgezel dit verwachten op zijn laatste dag(en) voor zijn huwelijk?

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 13.30 uur  Ontvangst met lunch (optioneel)
• 14.30 uur  Ontvangst met koffie/thee
• 14.45 uur  Uitleg inhoud programma
• 14.00 uur  Start programma
• 18.30 uur  Einde programma, prijsuitreiking, borreluurtje (optioneel)
• 19.00 uur  Diner (optioneel)
• 21.00 uur  Einde

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 
Wilt u het arrangement 'Hengstenball' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Hengstenball

v.a. € 57.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid