Reviews

Daisy (Energiewacht Groep)

Leuke originele en uitdagende teambuilding!

Danique (Smidswater)

Een leuke activiteit voor de hele groep, lachen gegarandeerd!

Sarah (Philips)

Heel leuk avond event, waar wij een leuk, grappig team gevoel hebben gekregen. Monsterevents heeft de activiteit echt aangepast op onze wensen en behoeften.

Lies (Familieuitje)

Iedereen heeft lekker gegeten, genoten van het spel en een top avond gehad. Een dikke negen!

Hendrick (Nuon)

Het was een erg leuke avond. We hebben heerlijk gegeten en ondertussen genoten van het spel. Super!

Meer reviews

Lieke (Wehkamp)

Het was erg geslaagd om het diner te combineren met een spel. De begeleiding heeft het heel goed gedaan. Wij hebben goed gegeten eten en ondertussen een heel spannend spel gespeeld. Een top combinatie!

Het Moordspel Diner

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Een fantastisch en leuk idee; samen met jouw collega’s of vrienden een avondje uit. Ontspannen en gezellig dineren in een sfeervolle ambiance. Geniet tijdens jouw themadiner van de heerlijkste gerechten en drankjes. Deze avond krijgt wel een twist en jullie speldiner, moorddiner of dinerspel zal nog wel eens anders uitpakken...

Wij heten je graag welkom bij één van onze originele, interactieve en vermakelijke themadiners, speldiners, moorddiners, dinerspellen. Op deze moord of thema avond wordt heerlijk tafelen gecombineerd met bijzonder entertainment in de setting van een themadiner, dinerspel, moorddiner of speldiner. Je kunt ervoor kiezen om passief of actief deel te nemen aan jouw themadiner of dinerspel.

Het Moordspel 
Met ons spannende themadiner “Moordspel Diner” ben je getuige van het meest ultieme bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Tijdens dit dinerspel zal je volledig meegaan in een bizar spannend moordverhaal. Deze moord avond en speldiner zit vol geheimen, jaloezie, intriges en wraak. Zoek uit wat er precies gebeurd is. Wie heeft wie vermoord? Wie doet het met wie?

Met behulp van prachtige professionele kostuums, acteurs en schitterende verhalen en plots kun je jezelf volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad of moord. Je bent wie je speelt!

Geniet, lach, verkleed en raak verwikkeld in het stapelgekke dinerspel of moordspel van Monsterevents.

Tijdens het moordspel is het doel om de moordenaar te ontmaskeren. Het begint met de aanwijzingen die je uit het dossier krijgt. Wie zijn de verdachten en wat waren de omstandigheden. Met logisch nadenken en het juiste onderzoek komt je eigen team tot de ontknoping.

Themadiner
Indien je niet opzoek bent naar een moorddiner of moordspel maar naar een leuk en gezellig themadiner of juist een gezellig, muzikaal en vooral swingend uitje dan verzorgen wij dit ook graag voor jou. Ben jij op zoek naar een muzikaal, gezellig en vooral swingend uitje? Wat dacht je dan van onze Gouwe Ouwe Popquiz! En is een Popquiz niets voor jou dan hebben wij nog altijd ons dinerspel Ranking the Stars! Hoeveel weten jullie eigenlijk van elkaar? En willen jullie dat allemaal wel weten? Kom alles te weten over jouw collega’s, vrienden of familie tijdens jouw eigen Ranking the Stars!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 18.00 uur     Ontvangst/ uitleg 'Dinerspel'

• 18.30 uur     1e ronde 'Dinerspel'

• 19.00 uur     Voorgerecht

• 19.15 uur     2e ronde 'Dinerspel'

• 19.45 uur     Hoofdgerecht

• 20.15 uur     3e ronde 'Dinerspel'

• 20.45 uur     Dessert

• 21.15 uur     Einde 'Dinerspel'


Een geslaagd bedrijfsuitje op de juiste plek!
Doelen, budget, sfeer, service, prijs, kwaliteit, beschikbare tijd en bereikbaarheid. Het zijn voorbeelden van zaken waar we graag rekening mee houden! Monsterevents is met haar themadiner of moorddiner en organisatie volledig mobiel en bovendien onafhankelijk van locaties en cateraars.

Indien je kiest voor één van onze moorddiners of themadiners gaan wij samen met jou opzoek naar de juiste horeca locatie welke perfect past bij het themadiner of de diner show voor jouw groep of organisatie!

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Maffia Night Themafeest

2. Cocktail Workshop

3. iPad City Challenge


Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Het Moordspel Diner

v.a. € 55.00 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.