Reviews

Janou (HMZ Fashiongroup)

Top georganiseerde dag. Sloepengame was leuk, vernieuwend, actief, kortom een perfect personeelsuitje!

Sjoerd (particulier)

Top! Zeer gezellig en informele leuke opdrachten!

Sloepen Game Leiden

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

De Sloepen Game Leiden is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige wateren van Leiden. Gestuurd door een iPad vaart u in een eigen privé sloep met uw collega’s of vrienden als bemanning over de waterwegen van Leiden.

 

Vriendenuitje, teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of personeelsuitje? De Sloepen Game is het leukste uitje op de wateren van Leiden en is geschikt voor ieder gezelschap!

 

Als ware zeelui gaan jullie over de wateren van Leiden een route volgen, vragen beantwoorden en jullie rivaliserende teams zoveel mogelijk aftroeven. Om succesvol te zijn in de Sloepen Game is een goede taakverdeling een vereiste! Wie heeft de zeven zeeën al bevaren en kan de sloep door de grachten van Leiden manoeuvreren? Kunnen jullie met jullie ogen dicht alle windrichtingen bepalen en ouderwets navigeren door de grachten van Leiden? Verdeel de taken en strijd als ware zeelui naar de overwinning!

 

Het allerleukste uitje op het water; dat is de Sloepengame Leiden. Stap aan boord van jullie eigen sloep en vaar en navigeer zelf door de wateren van Leiden.

Gewapend met een iPad, die bij deze sloepengame jullie kompas is, voeren jullie de leukste opdrachten uit en neem je het op tegen je collega’s.

 

De competitie leidt je over de prachtige grachten en wateren van Steutelstad Leiden. Behendig loods je de sloep over de Oude Rijn,  Oude Vest, Galgewater, Steenschuur en Herengracht. De geboortestad van Rembrandt van Rijn huisvest ook prachtige monumenten en andere highlights die je vanaf het water nog beter kan zien.

 

De Game

Het doel van de Sloepen Game is het zo goed en origineel mogelijk uitvoeren van vragen en opdrachten die verspreid door Leiden verborgen liggen.  Welk team snapt het beste de coördinaten? Vervult het origineelste foto-opdracht? En lost het raadsel het snelste op?

 

Je navigeert door Leiden met hulp van de waterkaart op de iPad. Daarop vind je de opdrachten en het aantal punten wat je met de opdracht kunt halen. De Admiraal van Dienst zal de opdrachten aan wal jureren. Tevens staan jullie via de iPad in direct contact met de Admiraal. Wie de meeste opdrachten het best en origineels uitvoert én binnen de aangegeven tijd terug is, is de winnaar van een mooie prijs. Maar het mooiste is dat je met je team je collega’s hebt verslagen.

 

De Sloepen Game speelt zich af over de grachten van Leiden. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein!

 

De Sloepen Game is het leukste uitje op de grachten van Leiden. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als het correcte antwoord is gegeven ontvangen jullie de volgende coördinaten op de iPad. Spanning is er tot aan de finish!

 

Elk team een iPad
Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en leuke en uitdagende video- en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Wij geven u ook de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren (eigen vragen en opdrachten, branding etc.) Kortom, het is een real life bordspel ervaring waarbij je andere teams kunt dwarsbomen met diverse gadgets.

 

Om een idee te krijgen hoe je Sloepen Game eruit kan komen te zien, volgt hieronder een voorbeeld:

 

Voorbeeldprogramma:
• 13.00 uur      Ontvangst met overheerlijke lunch (optioneel) 
• 13.30 uur      Ontvangst met een drankje naar keuze 
• 13.50 uur      Instructies en uitleg van de Admiraal van Dienst
• 14.00 uur      Start Sloepen Game Leiden
                          - Uw eigen privé sloep 
                          - Gevulde koeltas (optioneel) 
                          - Diverse teambuildings opdrachten 
                          - Een avontuurlijke belevenis op het water 
• 17.00 uur    Ontvangst deelnemers op eindlocatie met een borrel 
• 17.15 uur    Ludieke prijsuitreiking 
• 17.30 uur    Aansluitend diner/avondprogramma (optioneel)

 

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Penoze

2. Ranking the stars

3. 60 minutes


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Kleine details maken een groot verschil
  • Wij leggen de lat hoger voor teambuilding events
  • De recensies zijn het bewijs
  • De hoogste kwaliteit is onze standaard
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Uw persoonlijke eventmanager

Sloepen Game Leiden

v.a. € 47.50 p.p.

Wij wijzen u op ons privacy beleid

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.