Reviews

Lieke (Wehkamp)

Het was erg geslaagd om het diner te combineren met een spel. De begeleiding heeft het heel goed gedaan. Wij hebben goed gegeten eten en ondertussen een heel spannend spel gespeeld. Een top combinatie!

Hendrick (Nuon)

Het was een erg leuke avond. We hebben heerlijk gegeten en ondertussen genoten van het spel. Super!

Lies (Familieuitje)

Iedereen heeft lekker gegeten, genoten van het spel en een top avond gehad. Een dikke negen!

Sarah (Philips)

Heel leuk avond event, waar wij een leuk, grappig team gevoel hebben gekregen. Monsterevents heeft de activiteit echt aangepast op onze wensen en behoeften.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje!
Het themadiner, speldiner en moorddiner is even eenvoudig als briljant !

Een fantastische en leuk idee; samen met jouw collega’s of vrienden een avondje uit. Ontspannen en gezellig dineren in een sfeervolle ambiance. Geniet tijdens jouw themadiner van de heerlijkste gerechten en drankjes. Dit kan helaas tijdens uw eigen speldiner, moorddiner of dinerspel nog wel eens anders uit kan pakken...

Wij heten je graag welkom bij één van onze originele, interactieve en vermakelijke themadiners, speldiners, moorddiners, dinerspellen. Op uw eigen moord of thema avond wordt heerlijk tafelen gecombineerd met bijzonder entertainment in de setting van een themadiner, dinerspel, moorddiner of speldiner. Je kunt ervoor kiezen om passief of actief deel te nemen aan jouw themadiner of dinerspel.

Het Moordspel 
Met ons spannende themadiner “Moordspel Diner” ben je getuige van het meest ultieme bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenuitje. Tijdens dit dinerspel zal je volledig meegaan in een bizar spannend moordverhaal. Jouw eigen moord avond, speldiner zit vol geheimen, jaloezie, intriges en wraak. Zoek uit wat er precies gebeurd is. Wie heeft wie vermoord? Wie doet het met wie?

Met behulp van prachtige professionele kostuums, acteurs en schitterende verhalen en plots kan je jezelf volledig in- en uitleven bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad of moord. Je bent wie u speelt!

Geniet, lach, verkleed en raak verwikkeld in het stapelgekke dinerspel of moordspel van Monsterevents.

Tijdens het moordspel is het doel om de moordenaar te ontmaskeren. Het begint met de aanwijzingen die je uit het dossier krijgt. Wie zijn de verdachten en wat waren de omstandigheden. Met logisch nadenken en het juiste onderzoek komt je eigen team tot de ontknoping.

Themadiner
Indien je niet opzoek bent naar een moorddiner of moordspel maar naar een leuk en gezellig themadiner of juist een gezellig, muzikaal en vooral swingend uitje dan verzorgen wij dit ook graag voor jou. Ben jij op zoek naar een muzikaal, gezellig en vooral swingend uitje? Wat dacht je dan van onze Gouwe Ouwe Popquiz! En is een Popquiz niets voor jou dan hebben wij nog altijd ons dinerspel Ranking the Stars! Hoeveel weten jullie eigenlijk van elkaar? En willen jullie dat allemaal wel weten? Kom alles te weten over jouw collega’s, vrienden of familie tijdens jouw eigen Ranking the Stars!

 

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

• 18.00 uur     Ontvangst/ uitleg 'Dinerspel'

• 18.30 uur     1e ronde 'Dinerspel'

• 19.00 uur     Voorgerecht

• 19.15 uur     2e ronde 'Dinerspel'

• 19.45 uur     Hoofdgerecht

• 20.15 uur     3e ronde 'Dinerspel'

• 20.45 uur     Dessert

• 21.15 uur     Einde 'Dinerspel'


Een geslaagd bedrijfsuitje op de juiste plek!
Doelen, budget, sfeer, service, prijs, kwaliteit, beschikbare tijd en bereikbaarheid. Het zijn voorbeelden van zaken waar we graag rekening mee houden! Monsterevents is met haar themadiner of moorddiner en organisatie volledig mobiel en bovendien onafhankelijk van locaties en cateraars.

Indien je kiest voor één van onze moorddiners of themadiners gaan wij samen met jou opzoek naar de juiste horecalocatie welke perfect past bij het themadiner of de diner show voor jouw groep of organisatie!

Optionele toevoeging aan het programma

Vergaderen, lunch, trainingen, diner, bbq, overnachting


Top 3 combinaties met dit programma

1. Maffia Night Themafeest

2. Cocktail Workshop

3. iPad City Challenge


Wil jij een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje!

v.a. € 55.00 p.p.
Man: Vrouw:

Wij wijzen u op ons privacy beleid