Het leukste bedrijfsuitje volgens Eventplanner Beau

Welkom bij Monster Events, waar elk bedrijfsuitje een avontuur wordt en elke collega een kans krijgt om te schitteren! Vandaag hebben we het genoegen om Beau Markus, een stralende 26-jarige Event Planner, te interviewen over zijn ervaringen bij Monster Events en zijn favoriete bedrijfsuitje: De Alleskunner.

Even voorstellen

Beau Markus, een dynamische en enthousiaste Event Planner bij Monster Events, straalt passie uit voor zijn werk. “Het is geweldig om van A tot Z betrokken te zijn bij de organisatie van de leukste dagen van het jaar voor verschillende teams en bedrijven”, deelt Beau. Met een glimlach voegt hij eraan toe: “En natuurlijk, het dagelijkse contact met mensen geeft me zoveel energie en plezier!”

Wat maakt Monster, Monster?

Monster Events staat bekend om zijn monsterlijke omgeving, gevuld met gezelligheid en betrokkenheid. Beau benadrukt het warme teamgevoel en de nauwe banden tussen collega’s. “De eigenaren zijn ontzettend betrokken bij iedereen, wat de werksfeer echt uniek maakt”, zegt hij trots. “En laten we niet vergeten dat we de beste events organiseren! De positieve feedback die we ontvangen over onze organisatie, klantcontact en events is echt hartverwarmend.”

De favoriet van Beau: De Alleskunner

Wanneer het gaat om bedrijfsuitjes, heeft Beau een duidelijke favoriet: De Alleskunner. Zijn ogen lichten op terwijl hij praat over dit spannende evenement. “Het heeft gewoon alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag met het team”, zegt hij enthousiast. “Iedereen wordt uitgedaagd tijdens de spellen en je strijdt samen in teams voor de overwinning. Het versterkt het groepsgevoel en dat heeft zeker een positieve invloed op de werkvloer.”

Waarom De Alleskunner?

Beau legt uit waarom hij De Alleskunner zo sterk aanbeveelt. “Het is een kans om je collega’s op een heel andere manier te leren kennen”, legt hij uit. “Je ziet de stille krachten ineens opbloeien en degenen met de grootste mond blijken soms toch niet alles te kunnen. Het is een eyeopener die kan leiden tot hechtere banden en zelfs vriendschappen binnen het team. En wie weet, misschien helpt het ook bij toekomstige projecten waar jullie samen aan werken.”

Monster Events, onder leiding van gepassioneerde professionals zoals Beau Markus, blijft bedrijfsuitjes transformeren in onvergetelijke ervaringen. Met evenementen als De Alleskunner, bieden ze niet alleen een kans voor teambuilding, maar ook voor het creëren van blijvende herinneringen en sterke banden tussen collega’s. Dus waar wacht je nog op? Duik in de monsterlijke wereld van bedrijfsevents met Monster Events en ontdek zelf waarom ze de top zijn in Amsterdam en ver daarbuiten!

Monsterevents logo

Meer berichten

Haal het beste uit de winter met de Après Ski Winterspelen

Terwijl de dagen korter worden en de temperatuur gestaag daalt, kunnen we met opwinding uitkijken naar de officiële start van…

Dit zijn 10 belangrijke dingen om rekening te houden bij het organiseren van een bedrijfsuitje.

10 onverwachte maar cruciale overwegingen bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Oke, laten we eerlijk zijn, een bedrijfsuitje organiseren is geen alledaagse klus. Je wilt geen standaard uitje, toch? Dus, hier…

Haka experience boek je bij Monsterevents

Het perfecte bedrijfsuitje: Hoe kies je de juiste workshops?

Bedrijfsuitjes zijn een fantastische manier om teambuilding te bevorderen, medewerkers te belonen en de werksfeer te verbeteren. En wat maakt…

🧡 Koningsdag voorbij? Ga verder met de Escape Room Box van Monsterevents!

Afgelopen zaterdag was het weer zover: Koningsdag! Een dag vol feestelijkheden, oranjegekte en natuurlijk ouderwetse Hollandse spelletjes. Heb jij genoten…