10 onverwachte maar cruciale overwegingen bij het organiseren van een bedrijfsuitje

Oke, laten we eerlijk zijn, een bedrijfsuitje organiseren is geen alledaagse klus. Je wilt geen standaard uitje, toch? Dus, hier zijn 10 super belangrijke, maar misschien wel onverwachte dingen om in gedachten te houden:

1. Wees vrienden met het weer☀️

Het weer is onvoorspelbaar, dus wees erop voorbereid. Zorg voor parasols en zonnebrand wanneer de zon schijnt of vraag om poncho’s als er regen wordt voorspeld. Zo kan jullie bedrijfsuitje altijd doorgaan. Het weer in Nederland is nou eenmaal af en toe onverwachts. 

2. Geheimzinnige missies🕵️‍♀️

Voeg een dosis mysterie toe met geheime missies. Laat teams aanwijzingen ontcijferen of vreemde voorwerpen verzamelen. Dit kan door te kiezen voor één van deze activiteiten: Ipad City Challenge, Help, de directeur is ontvoerd! of Ontmasker de Mol in de stad. Spanning en avontuur, gegarandeerd! 

3. Dress to impress… Thematisch👗

Spreek een thema af voor de outfits of zelfs voor het hele bedrijfsuitje. De winter komt eraan dus een heus Winterwonderland mag niet ontbreken. De Apres Ski Winterspelen zorgen altijd voor gelach en geweldige foto’s. Daarnaast is het thema superhelden zeer geschikt voor een teambuildingsactiviteit. Want met Een dag vol goede daden kun jij ervaren hoe het is om voor een dag alleen maar goede daden voor anderen te verrichten. 

4. Lekker lokaal eten🫕

Proef de lokale smaak. Ga voor lokale gerechten en drankjes om de ware smaak van de locatie te ervaren. Een culinaire ontdekkingsreis kan de dag maken.

5. Creatieve pauzes🎨

Inbouwen, die creatieve momenten. Geef deelnemers tijd om samen iets creatiefs te doen, zoals een groepsschilderij of een spontane flashmob. Wie weet welke kunstwerken (of lachbuien) er ontstaan?

6. Deel jouw verhalen📸

Moedig deelnemers aan om verhalen te delen. Laat ze hun heldhaftige momenten of hilarische blunders delen. Dit creëert een band en levert waarschijnlijk een flink aantal lachbuien op. Daarbij heb je bij Monsterevents de mogelijkheid om van de stadsspellen een fotoalbum te laten maken na afloop. 

7. Persoonlijke bedankjes🎈

Een klein gebaar, een groot verschil. Geef deelnemers persoonlijke bedankjes of aandenkens om hen te laten zien dat je hun inzet waardeert.

8. Spontane uitdagingen🏈

Voeg wat verrassing toe met spontane uitdagingen. Laat teams onverwachte hindernissen overwinnen of gekke opdrachten uitvoeren. Wie kan zich het beste aanpassen? Test dit tijdens de Expeditie Robinson of Fort Boyard. 

9. Verrassende gasten👩‍🎤

Zorg voor een verrassing met speciale gasten, zoals een lokale artiest, entertainer of inspirerende spreker. Dit kan een extra toevoeging voor de dag zijn. 

10. Off-the-Beaten-Path Locaties🏞️

Denk eens buiten de gebaande paden. Kies een unieke locatie, zoals een verlaten fabriek, een historische ruïne of een afgelegen eiland. Het zal een avontuur worden om nooit te vergeten.

Het draait allemaal om plezier, verrassingen en onvergetelijke momenten. 🎉 De eventmanagers van Monsterevents zitten voor je klaar om je te helpen bij het organiseren en realiseren van jullie ideale bedrijfsuitje. 

 

Terug naar de blog

Meer berichten

Denk aan duurzaam tijdens jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen bedoeld om de teamgeest te versterken en werknemers te belonen voor hun inzet, maar kunnen ook…

Haal het beste uit de winter met de Après Ski Winterspelen

Terwijl de dagen korter worden en de temperatuur gestaag daalt, kunnen we met opwinding uitkijken naar de officiële start van…

🧡 Koningsdag voorbij? Ga verder met de Escape Room Box van Monsterevents!

Afgelopen zaterdag was het weer zover: Koningsdag! Een dag vol feestelijkheden, oranjegekte en natuurlijk ouderwetse Hollandse spelletjes. Heb jij genoten…

Het leukste bedrijfsuitje volgens Eventplanner Beau

Welkom bij Monster Events, waar elk bedrijfsuitje een avontuur wordt en elke collega een kans krijgt om te schitteren! Vandaag…