Rondleidingen bedrijfsuitje

Vindt u dat cultuur centraal moet staan tijdens uw bedrijfsuitje? Of wilt u graag iets nieuws leren tijdens uw bedrijfsuitje? Met de rondleidingen van Monsterevents is van alles mogelijk. Wilt u meer te weten te komen over een van de grote steden van Nederland? Of liever in het buitenland? Monsterevents helpt u graag!

Lees meer

Diverse rondleidingen voor uw bedrijfsuitje

 

Wilt u alle geheimen van Amsterdam te weten komen? Ga met prinses Beatrix op stap en leer meer over de stad. Loopt u gezellig met haar mee over de grachten? Monsterevents biedt u:

 

  • Bedrijfsuitjes op maat
  • Rondleidingen door experts
  • In- en outdoor

 

Bent u benieuwd geworden over de mogelijkheden? Kijk dan snel verder op de website of informeer via telefoon of mail met Monsterevents.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Avontuur tijdens een verkorte Eendenrally In konvooi met de lelijke Eenden rijdt u een fantastische Eendenral...

v.a. € 55.00 p.p.

Ontdek Amsterdam op de mooiste manier: vanaf het water! Met een prachtige en comfortabele sloep varen jullie door de historische grachten van Amsterdam. Terwijl jullie genieten van een hapje, een drankje en de omgeving, licht de kapitein het anker. Het bedrijfsuitje kan beginnen!

v.a. € 24.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Terug in de tijd met Daf 33! Het kleine autootje met een authentieke kleur, trillend pookje en kan even hard v...

v.a. € 42.50 p.p.

Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses BeatrixMonsterevents biedt u de meest ludieke stads to...

v.a. € 19.50 p.p.

Tijdens Le Tour de Eend ga je tijdens dit bedrijfsuitje samen met je collega's op avontuur en ontdekt je de unieke plekjes van Utrecht. Gedurende het touren voeren jullie verschillende opdrachten uit. Maar pas op: in jullie midden is een 'lelijk eendje' dat het spel probeert te saboteren.

v.a. € 45.00 p.p.

Sloepen Game Utrecht is een ideaal bedrijfsuitje voor jullie teambuilding.  Geef antwoord en ontvang coördinaten om de finish te halen. Vaar met jullie privé sloep door de grachten van Utrecht!

v.a. € 47.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje ontdekt u samen met uw collega´s het prachtige landschap van de gemeente Waterland. Jullie rijden op een echte Solex door de leukste dorpjes, zoals Monnickendam, Marken en Volendam. Misschien spotten jullie Jan Smit wel!

v.a. € 39.00 p.p.

Proef de heerlijkste wijnen en ontdek een stad naar keuze bij deze wijnproeverij 2.0. Tijdens het lopen van een speciale wijnroute maken jullie op een unieke manier kennis met verschillende wijnsoorten. Word een echte wijnkenner tijdens dit leuke personeelsfeest!

v.a. € 32.50 p.p.

Bij dit bedrijfsuitje kruip je in de huid van een moderne Sherlock Holmes en los de moord op Debby V. op! Speur naar hints in de stad, verbind ze met elkaar en vind de dader van deze koelbloedige moord. Inclusief iPad, het moderne notitieblok. “You know my methods, Watson.”

v.a. € 35.00 p.p.

Houden jullie van bier drinken en van nieuwe dingen ontdekken? Dan is dit bedrijfsuitje perfect voor jullie. Tijdens de bierroute leren jullie een stad naar keuze kennen én proeven jullie de lekkerste speciaalbiertjes. Word een echte bierkenner tijdens de bierproeverij 2.0!

v.a. € 32.00 p.p.

Tuk Tuk Rally Amsterdam Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje deze fantastische tuk tuk rally door het ...

v.a. € 59.50 p.p.

Het sleutelwoord tijdens deze game is teamwork. Jullie krijgen een GPS-systeem mee en met behulp van waypoints varen jullie van opdracht naar opdracht. Onderweg komen jullie langs een aantal Rotterdamse highlights. Welk team werkt het beste samen en is de andere teams te slim af?

v.a. € 55.00 p.p.