Zeeland

Ben je op zoek naar een teamuitje, bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitjes of teambuilding in de provincie Zeeland? Monsterevents staat klaar om je te helpen met het verkennen van de diverse mogelijkheden en activiteiten die deze prachtige provincie te bieden heeft. Zeeland, met zijn uitgestrekte kustlijn en schilderachtige steden zoals Middelburg, Vlissingen, Goes, en Zierikzee, is een waar paradijs voor strandliefhebbers.

Het strand is hier de ster van de show, en je kunt genieten van zon, zee en zand op enkele van de mooiste stranden van Nederland. Naast ontspannen op het strand biedt Zeeland ook tal van activiteiten voor avonturiers. Een populaire keuze is de “Expeditie Robinson,” waarbij je teambuilding combineert met spannende uitdagingen op het strand en in de natuur.

Laat je betoveren door de schoonheid van de Zeeuwse kust en ontdek de mogelijkheden voor outdoor avonturen, watersporten, en meer. Of je nu kiest voor een actieve dag vol spanning en sensatie, een creatieve workshop, of gewoon genieten van de lokale keuken, Zeeland heeft voor ieder wat wils.

Monsterevents organiseert bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en teambuildingsactiviteiten voor groepen van 20 personen tot 100+ personen in Zeeland. We bieden ook de optie om je activiteiten in Zeeland aan te passen aan je specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakte dag vol plezier en avontuur aan de prachtige Zeeuwse kust. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Geen uitjes gevonden
Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Een Zeeuws Uitje

  In Zeeland kunt u samen met uw vrienden, familie of collega’s genieten van de frisse zeewind en de relaxte sfeer in alle dorpen. Wij helpen u graag bij het vinden van het geschikte uitje voor uw groep. Monsterevents biedt voor ieder wat wils.

  Zeeland Bedrijfsuitje Zee Personeelsuitje

  Met Middelburg als hoofdstad kent Zeeland ook een prachtig stadshart. Ontdek de geheimen van Middelburg tijdens uw uitje en geniet.

  Uitjes in Zeeland

  • – Een eigen begeleider
  • – Alles van begin tot het eind geregeld
  • – Binnen- en buiten activiteiten
  • – Meer dan 200 uitjes

  Zeeland Teambuilding Centrum Bedrijfsuitje

  Monsterevents heeft voor u alle activiteiten in Zeeland op één pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder en vergelijk de uitjes.

  Wilt u toch liever een andere provincie voor uw uitje? Zie ook onze uitjes in Zuid-Holland, Brabant en Limburg.

  Top 3 Zeeuwse uitjes

  Voor een geslaagde dag in Zeeland kunt u één van onderstaande activiteiten kiezen.

  Expeditie Robinson

  Afzien, ontberingen, groepsuitdaging, strijd en veel mooie momenten tijdens uw bedrijfsuitje. Het gehele evenement staat in het teken van teambuilding en fun in combinatie met sfeervolle attributen.

  Expeditie Robinson Zeeland Strand Teambuilding

  Aqua Challenge

  In een uitdagende competitie verplaatsen verschillende teams water. Door de opzet van Aqua Challenge worden de deelnemers aangezet tot projectmatig werken, creatief denken en helder communiceren. Een echte teambuildingsuitje!

  Aqua Challenge Zeeland Teambuilding Water

  Ultieme Beachdag

  Onze Ultieme Beachdag is het leukste bedrijfsuitje op het strand. Samen met uw team ondergaat u diverse leuke, uitdagende en semi-sportieve beach-, strandactiviteiten of diverse workshop naar keuze.

  Ultieme Beachdag Zeeland Stranddag Teambuilding

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio