Reviews

Larissa (Siemens)

Monsterevents heeft voor ons een tropical beach party georganiseerd in de winter.. en het voelde toch echt net zomer. Super gedaan!

Mandy (IBM)

Wie een origineel bedrijfsuitje wil, kies dan voor tropical beach party. Alles wordt super geregeld en iedereen heeft het naar zijn zin.

James (Google)

Lekker gegeten en heerlijk gedanst. Een perfecte zomergevoel.

Themafeest: Ibiza Lounge

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

U gaat de “Ibiza” sfeer bij binnenkomst meteen al voelen! Het wordt een bruisende, tropische, zomeravond met tropische aankleding! 

 

U kunt genieten van mooie verrassende optredens, heerlijke zomerse muziek en natuurlijk: cocktails in overvloed! Gooi die heupen maar los en geniet van een zwoele en opzwepende avond, vol spetterend entertainment!


Uw locatie wordt een waar paradijs!
Monsterevents tovert elk gewenste locatie om in een tropisch paradijs. Wilt u een “Ibiza Lounge Party” op uw bedrijf organiseren? Dan verzorgt Monsterevents geheel een complete feestavond. Geen zorgen over de organisatie, want dat kunt u gerust uit handen geven aan Monsterevents! Heeft u geen eigen locatie, dan helpt Monsterevents u graag bij het vinden van een geschikte locatie.


Hogere, tropische sferen…
Warmte, limbodans, samba, kokosnoten, zoete cocktails en ritmische muziek.. dat zijn dé ingrediënten voor een “Ibiza Lounge Party”! De thermostaat hoeft u met onze entertainment niet op 30 graden te zetten, want al na één zinderende show is de temperatuur gestegen naar een tropisch klimaat! Trek uw meest sexy kleding aan, de durfallen onder het gezelschap zullen zich misschien wel in een bikini of zwembroek laten zien?! Wat is er nu leuker dan een themafeest met goed geklede bezoekers?! Eén ding is zeker… het wordt een avond om nooit te vergeten!


Cocktails, exotische hapjes.. u waant zich op het prachtige Ibiza
Van al die warmte, opzwepende muziek en dans krijgt u uiteraard zin in een verkoelend drankje. Monsterevents kan voor u een cocktailbar regelen. Een lekkere Mojito, een Sex on the Beach.. de avond wordt steeds gekker! Naast lekkere drankjes kan Monsterevents ook de  catering voor u verzorgen.


Music, acts and many more!
Een vuurshow met slangenbezwering, een Antilliaanse/Braziliaanse slagwerkgroep in combinatie met koperblazers, een Zuid-Amerikaanse samba show of een zinderende limbo act? Monsterevents levert het! Vertel uw wensen en Monsterevents zorgt voor de meest spectaculaire acts tijdens de “Ibiza Beach Party”!


Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themafeest: Ibiza Lounge

v.a. € 99.00 p.p.
Man: Vrouw:

Wij wijzen u op ons privacy beleid