FinditAmsterdam/gameapp

Find- It Amsterdam…
Het leukste en meest avontuurlijkste GPS Spel Game App op het water!

Ga met je vrienden of familie op avontuur door de grachten van Amsterdam! Gewapend met je mobiel en onze game App Find it Amsterdam, gaan jullie op zoek naar de verborgen schatten van Amsterdam. We brengen jullie langs de mooiste plekken en kom je alles te weten over onze stad Amsterdam, op een ongedwongen en ontspannen manier!

De vaarroute bepaal je zelf!
In onze Find It game app zie je de kaart van Amsterdam met daarin onze “Hotspots” verspreid over de grachten waar je heen kunt varen. Uiteraard bepaal jezelf je route en zijn de hotspots geen must. Bij de hotspots krijg je allerlei leuke “wist je datjes” over de bepaalde locatie waar je je bevindt, leuke vragen over Amsterdam binnen op je mobiel en soms wat lekkers. Ook kun je onderweg (te) gekke foto -en video opdrachten verwachten. Wat uiteraard voor mooie Insta momentjes kan zorgen. Let wel op, sommige bruggen hangen wat lager. Dat kan weer voor wat mindere momentjes zorgen …

Scoor zoveel mogelijk punten bij elke vraag of challenge.
Met onze online leaderboard, ga je de strijd aan tegen de andere groepen die ook aan het varen zijn. De boot met de hoogste score wordt bekroond tot “Dekschrobber van de Maand” en wint een gave Dekschrobbers prijzenpakket! Ook houden wij een wekelijkse Instagram foto- en video challenge, waarbij wij een gratis sloep weggeven van 3 uur. Zo kun je nog een keertje de Amsterdamse grachten ontdekken!

Find It Game App

  • Gezellig en leuk voor vrienden en families
  • De mooiste hotspots van Amsterdam
  • Gratis verborgen lekkernijen voor onderweg
  • Nooit meer verdwalen met je eigen digitale tourguide
  • Uitdagend en leerzaam op een ongedwongen manier
  • Insta- momentjes door onze foto – en video Challenges

    Find It Amsterdam, Find It out yourself!

Voor maar €9,95 beleef je een hele dag plezier om nooit meer te vergeten!
Klik hier om de Find-it app te kopen.  Zodra de betaling is gedaan ontvang je per e-mail alle (inlog) gegevens en kun je de app downloaden.