FinditAmsterdam/gameapp

 

 

U gaat hier op een groot avontuur... Michael  klik even op de link hieronder om de ticket te kopen .. nadat je de betaling hebt gedaaan krijge je van ons een eticket. Daarmee kun je de game downloadne en je unieke code invoeren.

Hieronder dus. 

klik hier om je het avontuur te beleven van je leven.

 

Zoek en vind het in Amsterdam! De leukste en meest avontuurlijkste GPS Spel App voor op het water.

Ga met je vrienden of familie op avontuur door de grachten van Amsterdam! Gewapend met je mobiel en onze spel App, gaan jullie op zoek naar de verborgen schatten van Amsterdam.

We brengen jullie langs de mooiste plekken en kom je alles te weten over onze stad Amsterdam, op een ongedwongen en ontspannen manier!

 Op de app zie je een kaart van Amsterdam met daarin onze “Hotspots” verspreid over de grachten.  Onderweg krijg je allerlei leuke “wist je datjes” en vragen binnen op je mobiel en kun je (te) gekke foto -en video opdrachten verwachten. Wat wellicht voor mooie Insta momentjes kan zorgen… Let wel op, sommige bruggen hangen wat lager. Dat kan weer zorgen voor wat mindere momentjes...

De vaarroute bepalen jullie zelf en de hotspots zijn geen must. Maar wat als je er een paar mist en daardoor punten verliest.

Elke dag belonen wij onze dagwinnaar ,de boot met de hoogste score,  met een El Capitano prijzenpakket! En mogen jullie jezelf benoemen tot beste “Dekschrobbers” van de dag! Wie wil dit nou niet!

Speel mee en ga de strijd aan tegen de andere Dekschrobbers! Een Avontuur over de grachten om nooit meer te vergeten!

Find it Amsterdam, Find out yourself!

Download hier de app.