Dinerspel groepsuitje

Vindt u het belangrijk om eens per jaar samen met uw vrienden, de vrijgezel, familie of collega’s te dineren in combinatie met een spel? Staan de kernwoorden spanning, interactie, gezelligheid en competitie voorop? Dan is een dinerspel groepsuitje wat voor u.

Dinerspel spelen tijdens een groepsuitje

Kunt u samen met uw gezelschap het raadsel oplossen tijdens een Moorddinerspel? Bent u ook benieuwd wie het meeste weet van ons kikkerlandje tijdens Ik hou van Holland diner? of wie het hoogste gerankt staat tijdens Ranking the Stars? Tussen het spel door kunt u genieten van een heerlijke 3 gangen diner.

Bij Monsterevents is alles mogelijk. U geeft aan in welke stad u het dinerspel wilt spelen en wij regelen dat voor u. Samen met u organiseert Monsterevents een onvergetelijke groepsuitje.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen

  Hoe groot moet onze groep zijn voor een groepsuitje?
  Bij elke uitje staat een minimum aantal deelnemers genoemd. Is jouw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Dat is in de meeste gevallen geen probleem. Wij verzoeken je dan wel om aan het minimumtarief te voldoen. Neem van te voren even contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Kunnen wij ook met een klein budget bij Monsterevents terecht?
  Absoluut. Je kunt bij ons al groepsuitjes boeken vanaf €14,50 p.p. Een leuke dag hoeft geen fortuin te kosten!

  Gaan de uitjes ook door bij slecht weer?
  In Nederland weet je nooit van te voren wat voor weer het wordt. Toch kunnen de uitjes in praktijk eigenlijk bijna altijd doorgaan. Zeker voor de actieve invulling is het weer eigenlijk zelden een spelbreker. Omdat we toch het zekere voor het onzekere nemen, bieden wij voor veel activiteiten alternatieven aan. Vraag ons naar de mogelijkheden.


  Nemen jullie de gehele organisatie op jullie?

  Ja, Monsterevents neemt de gehele organisatie van het groepsuitje op zich. Onze Event Managers houden je continu op de hoogte van de voorbereidingen van het uitje en zullen geregeld vragen om de wensen en behoeften aan te geven. Op die manier zorgen we ervoor dat het bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest er precies uitziet zoals jullie dat willen, zonder dat jullie je zorgen hoeven te maken over de organisatie.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio