Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Dinerspel groepsuitje

Vindt u het belangrijk om eens per jaar samen met uw vrienden, de vrijgezel, familie of collega’s te dineren in combinatie met een spel? Staan de kernwoorden spanning, interactie, gezelligheid en competitie voorop? Dan is een dinerspel groepsuitje wat voor u.

Lees meer

Dinerspel spelen tijdens een groepsuitje

 

Kunt u samen met uw gezelschap het raadsel oplossen tijdens een Moorddinerspel? Bent u ook benieuwd wie het meeste weet van ons kikkerlandje tijdens Ik hou van Holland diner? of wie het hoogste gerankt staat tijdens Ranking the Stars? Tussen het spel door kunt u genieten van een heerlijke 3 gangen diner.

 

Bij Monsterevents is alles mogelijk. U geeft aan in welke stad u het dinerspel wilt spelen en wij regelen dat voor u. Samen met u organiseert Monsterevents een onvergetelijke groepsuitje.