Online Ontmasker de Mol

Online Ontmasker de Mol

v.a. € 17.50 p.p.
  • 120 minuten
  • Online
  • Heel Nederland
  • 20 – 1000 personen

Online Ontmasker de Mol

Nu ook als online bedrijfsuitje te boeken Online Ontmasker de mol?! Speel nu samen met je collega’s Ontmasker de mol volledig coronaproof vanaf je eigen werkplek.

Ontmasker de mol is uiteraard afgeleid van het bekende TV programma, Wie is de mol, waarbij een van de deelnemers de opdrachten moet saboteren zonder dat men het opmerkt. Monsterevents heeft nu een online ontmasker de mol versie gemaakt waarbij jullie samen verschillende online opdrachten moeten uitvoeren. Maar let op er kan gemold worden ook online! Bij deze online ontsmasker de mol versie is het de bedoeling om zoveel mogelijk virtueel geld te verdienen met de uitvoering van de online opdrachten. Het team met het hoogste virtuele geld bedrag is de winnaar en gaat er vandoor met de hoofdprijs!

Hoe werk online ontmasker de mol?
Op de door jullie gewenste dag en tijdstip worden alle deelnemers welkom geheten op een online communicatieplatform Zoom of MS teams, door jullie eigen ontmasker de mol host. De online host heet jullie welkom in deze virtuele vergaderruimte en geeft jullie uitleg over het spel. Na deze uitleg worden jullie opgedeeld in kleiner teams van 4-6 personen. In deze aparte breakout rooms kunnen de teamleden elkaar zien en horen.

Online Ontmasker de mol stemmingsronde
Per team wordt er een WhatsApp groepapp aangemaakt waar de antwoorden naar doorgestuurd worden. In deze groepsapp kunnen de deelnemers ook online om hints vragen. Dit kost uiteraard wel geld!!! Als de online opdrachten zijn voltooid houden we een virtuele stemmingsronde om te kijken of de teams instaat zijn geweest om de daadwerkelijke mol te ontmaskeren!

Het doel van ieder team is om alle mol-opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren om daar zoveel mogelijk geld mee te verdienen. Tevens kunnen de teams nog extra geld winnen wanneer ze de juist mol ontmaskeren.Het is een race tegen de klok! Online samenwerken en vertrouwen is de sleutel naar succes.

Online mollen
Het doel van de Mol is om zoveel mogelijk opdrachten efficiënt te saboteren en ervoor te zorgen dat het team zo min mogelijk geld binnen haalt. Let op en laat je niet teveel afleiden want de mol heeft vooraf aanwijzingen en instructies gehad hoe de online mol-opdrachten het best te saboteren.

Eindelijk weer een keer iets anders dan een online pubquiz of online escape room! Boek nu snel jullie eigen online ontmasker de mol spel.

Online bedrijfsuitje Ontmasker de mol
• Geschikt voor elke groepsgrootte
• Online Teambuilding op afstand
• Creativiteit
• Samenwerken
• Hersenkrakers, puzzels en brain games
• Online prijsuitreiking
• Hilariteit en sensatie!
• Volledig volgens de corona maatregelingen
• Programma wordt online uitgevoerd via Zoom

Wat andere zeggen

Meest recente reviews

Matthieu Reulen ( Kondor Wessels)

Online en toch super gezellig met elkaar. Eindelijk weer een keer gelachen samen met mijn collega’s! Bedankt Michael en Monsterevents tot snel

Lopes (Wolf dikken Adviseurs)

Online ontmasker de mol game is super leuk en zorgt voor echte teambuilding!

Piet Putter (Gemeente Amsterdam)

Ontmasker de mol in de stad hebben wij ook al een keertje gedaan. Maar online ontmasker de mol is net zo leuk ondanks je niet bij elkaar kunt zijn ben je toch verbonden. Thanks Monsterevents

Tristan Moor (Repa)

Wie had dit ooit kunnen bedenken dat ik en mijn collga’s zoveel lol zouden hebben met een online bedrijfsuitje. We hebben super veel lol gehad en gelachen met elkaar. Ik zeg kom maar op met het volgende online bedrijfsuitje Monsterevents

Karin Dekker (Rabobank)

Wij wisten niet zo goed wat we moesten verwachten. Gelukkig zijn onze verwachtingen overtroffen en wisten niet dat een online bedrijfsuitje zo leuk kon zijn. Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de leuke online middag.

AANVULLENDE INFORMATIE

Volledig aan het team aanpasbaar

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij je misschien ook een andere kant van je collega’s kunt ontdekken. Zoals gezegd kan het bedrijfsuitje of teamuitje volledig aan jullie team worden aangepast. Dit zowel wat betreft de specifieke invulling van de dag als tijden of het aantal deelnemers. Een schema zou kunnen zijn:

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)

15.00 Ontvangs in online communicatieplatform
15.10 Online kennismaking met de gamemaster, uitleg en spelregels
15.15 Aanvang Online Ontmasker de mol
16.30 Verassende online prijsuitreiking + korte nabespreking collega’s onderling
16.45 Einde online ontmasker de mol

Optioneel

– Diverse thuiswerk borrelpakketten va. € 16,50 p. st.

Onze borrelpakketten hebben niet alleen een luxe uitstraling maar de inhoud is een feestje voor de
smaakpapillen. Alle producten worden zorgvuldig door ons geselecteerd en komen rechtstreeks uit
een kaas- en delicatessenwinkel.

Vrijblijvende offerte

Vraag offerte aan

    Ik ga akkoord met de Privacy policy*
    Lees de Privacy policy