Reviews

Jet (Samsung Electronics)

Alles was uitmuntend geregeld. De locatie was super goed en iedereen had het echt naar zijn zin. We lachen nog steeds om de foto's!

Sven (Citigroup)

Iedereen heeft genoten van deze avond. Dit was voor ons het beste bedrijfsuitje. Goed en lekker gegeten en iedereen zong uit volle borst mee.

Ryan (Vodafone)

We hebben heerlijk gegeten en gedanst. Iedereen was super leuk verkleed en alles was zo goed verzorgd door Monsterevents. Super!

Themafeest; Allround Disco Party!

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:
Themafeest; Allround Disco Party
Het themafeest van het jaar, Allround Disco Party …!

Het swingende themafeest met uw eigen DJ, die de bekende nummers zal draaien uit de jaren ’70 en 80’, zullen u en uw collega’s niet snel meer vergeten. Ga mee terug in de tijd van broeken met wijde pijpen, glitterbollen en gordijnen en glimmende blokhakken tijdens dit spetterende disco feest.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een glitter zonnebril en een jaren ‘70 pruik uitgereikt. Natuurlijk heeft u zelf voor de rest van uw disco-outfit gezorgd. 

Na een heerlijk welkomstdrankje en een overheerlijk buffet is het tijd om te feesten! De locatie van uw themafeest is omgetoverd tot een echte disco. Van discobollen tot glittergordijnen, u kijkt uw ogen uit. 

Na een overheerlijk buffet of diner zorgt de Disco Bingo en/of Mista Beatz, de dance sensatie van dit moment, voor een onvergetelijk toetje. Deze stoere verschijning doet menig vrouwen hart sneller kloppen. Het feest is begonnen de voetjes kunnen van de vloer. Onze wel bekende Disco Bingo is een compleet pakket om van elk feest een dikke party te maken! Het is een interactief muziekspektakel gebaseerd op het alom bekende bingo spel, waar iedereen aan mee kan doen. Deze keer alleen geen nummers op de kaart, maar liedjes!

Uit je bol gaan (met afro-pruik!) met de superswingende DJ op hits als Saturday Night Fever van the Beegees, Heaven Must Be Missing An Angel van Tavares en That’s The Way I Like It van KC and the Sunshine Band!

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.00 uur     Ontvangst met welkomstcocktail
• 18.10 uur     Opening van het buffet/diner
• 19.30 uur     Aanvang Allround Disco Party …!
• 19.40 uur     Opening door Mista Beatz of 1e ronde Disco Bingo
• 21.00 uur     2e ronde Disco Bingo
• 22.00 uur     Einde feest, verlenging mogelijk!

De Allround Disco Party is een uniek themafeest met klasse en oog voor detail. Een swingend disco feest met wijde broekspijpen, dance classics, discobollen, live optredens en een overheerlijk buffet of diner! Dit bedrijfsfeest is te organiseren in heel Nederland.

Afhankelijk van het doel van uw evenement, de specifieke voorkeuren, het budget en het aantal personen maken wij graag een offerte op maat en kiest uzelf een themafeest wat het best bij uw gezelschap past. Hiermee bieden wij u een compleet ingevulde dag/avond aan.

Wilt u het themafeest “Allround Disco Party” boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themafeest; Allround Disco Party!

v.a. € 62.50 p.p.