Reviews

James (Google)

Lekker gegeten en heerlijk gedanst. Een perfecte zomergevoel.

Mandy (IBM)

Wie een origineel bedrijfsuitje wil, kies dan voor tropical beach party. Alles wordt super geregeld en iedereen heeft het naar zijn zin.

Larissa (Siemens)

Monsterevents heeft voor ons een tropical beach party georganiseerd in de winter.. en het voelde toch echt net zomer. Super gedaan!

Themafeest; Tropical Beach Party

Gemiddelde beoordeling voor dit uitje:

Zin in een knallende Beach Party?

U gaat de “Tropical” sfeer bij binnenkomst meteen al voelen! Het wordt een bruisende, tropische, zomeravond met tropische aankleding! 

 

U kunt genieten van mooie verrassende optredens, heerlijke zomerse muziek en natuurlijk: cocktails in overvloed! Gooi die heupen maar los en geniet van een zwoele en opzwepende avond, vol spetterend entertainment!


Uw locatie wordt een waar paradijs!
Monsterevents tovert elk gewenste locatie om in een tropisch paradijs. Wilt u een “Tropical Beach Party” op uw bedrijf organiseren? Dan verzorgt Monsterevents geheel een complete feestavond. Geen zorgen over de organisatie, want dat kunt u gerust uit handen geven aan Monsterevents! Heeft u geen eigen locatie, dan helpt Monsterevents u graag bij het vinden van een geschikte locatie.


Hogere, tropische sferen…
Warmte, limbodans, samba, kokosnoten, zoete cocktails en ritmische muziek.. dat zijn dé ingrediënten voor een “Tropical Beach Party”! De thermostaat hoeft u met onze entertainment niet op 30 graden te zetten, want al na één zinderende show is de temperatuur gestegen naar een tropisch klimaat! Trek uw meest sexy kleding aan, de durfallen onder het gezelschap zullen zich misschien wel in een bikini of zwembroek laten zien?! Wat is er nu leuker dan een themafeest met goed geklede bezoekers?! Eén ding is zeker… het wordt een avond om nooit te vergeten!


Cocktails, exotische hapjes.. u waant zich op een echt tropisch eiland!
Van al die warmte, opzwepende muziek en dans krijgt u uiteraard zin in een verkoelend drankje. Monsterevents kan voor u een cocktailbar regelen. Een lekkere Mojito, een Sex on the Beach.. de avond wordt steeds gekker! Naast lekkere drankjes kan Monsterevents ook de  catering voor u verzorgen.


Music, acts and many more!
Een vuurshow met slangenbezwering, een Antilliaanse/Braziliaanse slagwerkgroep in combinatie met koperblazers, een Zuid-Amerikaanse samba show of een zinderende limbo act? Monsterevents levert het! Vertel uw wensen en Monsterevents zorgt voor de meest spectaculaire acts tijdens de “Tropical Beach Party”!


Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen in overleg worden gewijzigd)
• 18.00 uur  Ontvangst met BBQ/diner (optioneel)
• 20.00 uur  Start programma “Tropical Beach Party”
• 24.00 uur  Einde programma “Tropical Beach Party”


Wilt u het themafeest 'Tropical Beach Party' boeken in uw gewenste stad of omgeving? Zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda,Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Binnen 1 uur contact (tijdens kantoortijden)
  • Altijd snel geregeld!
  • Geen wens is te gek!
  • Geheel vrijblijvend

Themafeest; Tropical Beach Party

v.a. € 49.50 p.p.