Het leukste bedrijfsuitje volgens Sales & Eventmanager Iris

Hey Monster-fans! 👾 Ik ben Iris, jullie Sales Manager & Event Planner bij Monsterevents. Ik draai hier nu zo’n 1.5 jaar mee, en ik moet zeggen, de tijd vliegt voorbij. Maar hé, laten we het hebben over waarom werken bij Monster zo geweldig is!

Waarom is werken bij Monsterevents zo leuk?

Wel, Monster is niet zomaar een bedrijf, het is een avontuur. Stel je een gezellig kantoor voor, waar we als een voetbalteam alle werkzaamheden oppakken. Ja, je leest het goed, een voetbalteam! En nee, we spelen niet met evenementen, maar we zorgen er wel voor dat ze soepel verlopen. 😄 De sfeer is informeel en gezellig, en dat maakt elke werkdag een feestje.

Waarom vind ik mijn baan zo leuk?

Nou, laten we eerlijk zijn, wie wil er nou een saaie 9-tot-5 baan? Niet ik! Bij Monsterevents krijgen we dagelijks nieuwe aanvragen binnen, en dat houdt het lekker dynamisch. Het is geweldig om klanten van begin tot eind te begeleiden, van die eerste aanvraag tot aan het schitterende evenement zelf. Elke klant is anders, met unieke wensen en budgetten. Eerlijk gezegd, het verveelt nooit. 

Favoriete Bedrijfsuitje: “Help! De Directeur is Ontvoerd?!”

Ja, je leest het goed, ontvoerd! Mijn absolute favoriet. Waarom? Omdat het écht anders is dan alle andere bedrijfsuitjes. Wie kan zeggen dat ze een ontvoering hebben overleefd op het werk? Juist, niet veel mensen! 😜

De spanning begint wanneer de ontvoerders plotseling opduiken en een heuse ontvoering in scène zetten. Dit is niet het soort ‘spanning’ dat je voelt als de koffiemachine kapot is, nee, dit is next level. Het brengt een unieke sfeer in de groep, alsof je samen in een blockbusterfilm bent beland.

Help de directeur is ontvoerd!?

Waarom dit bedrijfsuitje?

Ik raad dit uitje aan omdat het de perfecte mix is van spanning, teamwork en plezier. Tijdens het stadsspel moet je als groep geld verzamelen om de directeur te bevrijden. En geloof me, dat gaat niet zonder een goede samenwerking. Teamwork staat hier echt op nummer 1, en het is geweldig om te zien hoe collega’s samenwerken om de uitdagingen aan te gaan.

Dus, als je even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf wilt verliezen in een andere wereld, dan is “Help! De Directeur is Ontvoerd?!” het perfecte uitje voor jou. Het voegt een nieuwe dimensie toe aan teambuilding en laat je met een glimlach op je gezicht terugkeren naar het normale kantoorleven. En laten we eerlijk zijn, wie kan er nou zeggen dat ze hun directeur hebben gered van ontvoerders tijdens een bedrijfsuitje? Precies, Monsterevents doet het gewoon net even anders! 

 

Monsterevents logo

Meer berichten

Het leukste bedrijfsuitje volgens Eventplanner Anne

Hallo lezers! Ik ben Anne, 25 jaar en sinds november met veel plezier Event Planner bij Monsterevents. Laat me je…

de leukste teambuilding activiteiten boek je bij Monsterevents

Boost je team met Monsterevents: De kracht van teambuilding

Hey lezers! Teamwork makes the dream work, right? Als jij je afvraagt waarom teambuildingactiviteiten zo belangrijk zijn, dan ben je…

Een teambuilding weekend in de Ardennen: 10 dingen voor op je paklijst

Ben je op zoek naar een unieke manier om de teamgeest binnen je bedrijf te versterken? Overweeg dan een teambuilding…

De 8 Cateringtrends voor Bedrijfsuitjes in 2024

Overweeg je om in 2024 een bedrijfsuitje te organiseren? Benieuwd naar de nieuwste cateringtrends voor zakelijke evenementen? Ontdek dan deze…