Ontdek de Mol in de stad met Monsterevents: Jouw eigen Mexicaanse avontuur! 🌵

Wie is de Mol-fans, verheug je! Terwijl het spannende programma zich dit jaar in het betoverende Mexico afspeelt, biedt Monsterevents je de kans om zelf deel te nemen aan dit avontuur met ons bedrijfsuitje “Ontmasker de Mol in de Stad”. 🕵️‍♂️

Met het Wie is de Mol-programma net begonnen op televisie, is de timing perfect om je eigen mysterie te ontrafelen. Ons uitje belooft niet alleen teambuilding en opwinding, maar ook de flair die je in het tv-programma ziet.

Een Mexicaanse Mol-ervaring in de stad 🇲🇽

Dit stadsspel dat gespeeld wordt met een iPad plaatst jou en je team midden in een boeiend avontuur, waarbij je op zoek gaat naar de Mol in de stad. De sfeer van de stad zal je inspireren terwijl je intrigerende opdrachten uitvoert en puzzels oplost. Hier zijn een paar hoogtepunten:

Teamwork in Mexicaanse stijl: Werk samen met je team om opdrachten uit te voeren die zowel de creativiteit als de strategische denkvaardigheden stimuleren. Alleen door effectieve samenwerking kun je de Mol ontmaskeren.

(niet zulke) Mexicaanse locaties: Verken bekende en minder bekende plekken in de stad, doordrenkt met charme. Ontdek de schoonheid van de omgeving terwijl je op zoek gaat naar aanwijzingen en de Mol probeert te vinden.

Mollige wendingen: Net als in het tv-programma zorgen wij voor verrassende wendingen. Vertrouwen is cruciaal, maar kan jouw team de echte Mol onderscheiden van degenen die het spel slim spelen?

Hoe doe je mee aan Wie is de Mol in de stad?

Het enige dat je hoeft te doen, is je team verzamelen en contact met ons opnemen. Laat ons weten dat je Ontmasker de Mol in de stad wil spelen en wij regelen de rest! Met Monsterevents stap je in de voetsporen van de Wie is de Mol-kandidaten en ervaar je de opwinding van het spel in een Mexicaanse setting. Grijp deze kans om je team te versterken, mysteries op te lossen en vooral, de Mol te ontmaskeren!

Wacht niet langer – maak van je bedrijfsuitje een avontuur dat je nog lang zal bijblijven.

Viva la experiencia mexicana! 🎉

Meer berichten

Groepsuitjes met impact: Ontdek de magie van een bedrijfsuitje met een grote groep

Of je nu een bedrijf hebt met tientallen werknemers of een mega-corporatie bent, het organiseren van een bedrijfsuitje voor een…

🏋️‍♂️💪Kamp van Koningsbrugge – Grijp de kans om dit nu zelf te ervaren!

Hey avonturiers, eindelijk is het weer zo ver, want ‘Kamp van Koningsbrugge’ gaat weer van start op de buis op…

Black Friday – Waarom niet kiezen voor ervaringen in plaats van spullen?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de feestdagen naderen snel. Dat betekent dat Black Friday op 24 november,…

Een bedrijfsuitje met Valentijnsdag zorgt voor hartverwarmende reacties

Valentijnsdag: Liefde, Lachen en Bedrijfsuitjes met Monsterevents

Hallo liefdevolle lezers van Monsterevents! Met Valentijnsdag om de hoek, is het de perfecte tijd om de liefde te vieren…