Groepsuitjes met impact: Ontdek de magie van een bedrijfsuitje met een grote groep

Of je nu een bedrijf hebt met tientallen werknemers of een mega-corporatie bent, het organiseren van een bedrijfsuitje voor een grote groep kan een behoorlijke uitdaging zijn. Gelukkig biedt Monsterevents een scala aan creatieve en spannende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw groepsuitje niet alleen soepel verloopt, maar ook een impact heeft die nog lang zal blijven hangen.

1. Stadsspellen: Een stad als speelveld

Waan je in een andere wereld met stadsspellen zoals ‘Escape the City’ of ‘City GPS Tocht’. Ontsnap aan mysterieuze locaties, los uitdagende puzzels op en ontdek verborgen schatten, allemaal terwijl je de stad doorkruist. Een perfecte manier om teamwork te stimuleren en de stad op een nieuwe manier te beleven.

2. Workshops: Van creativiteit tot culinaire vaardigheden

Voor een mix van plezier en leren, bieden workshops bij Monsterevents een ideale gelegenheid. Kies voor de ‘Bob Ross Workshop’, waar teams samenwerken aan een prachtig kunstwerk, of beleef de ‘Cocktail Workshop’ voor een smaakvolle ervaring. Creativiteit en samenwerking ontmoeten elkaar op een unieke manier.

schilder workshop bob ross

3. Outdoor Avonturen: Voor de Durfallen

Voor teams die houden van uitdagingen en avontuur, zijn er outdoor activiteiten zoals ‘The Highland Games’. Denk aan boomstamwerpen, touwtrekken en andere krachtige activiteiten die de teamgeest op de proef stellen. Voor een Robinson ervaring is ‘Expeditie Robinson’ een perfecte keuze.

4. Thema-Events: Unieke Ervaringen voor Grote Groepen

Voor een thematische touch biedt Monsterevents evenementen zoals ‘Après Ski Winterspelen’. Denk aan skiën op latten, spijkerslaan, en andere winterse activiteiten voor een gezellige sfeer. Wil je een spannende missie ervaren? Kies dan voor ‘Undercover in de Stad’, waar teams geheime opdrachten uitvoeren.

 

Van stadsspellen tot workshops, wij hebben alles om jouw team een onvergetelijke dag te bezorgen. Onze event managers staan voor je klaar om een onvergetelijk dag voor jullie te organiseren.

 

Meer berichten

AI heeft gesproken. De sloepen game is het ideale bedrijfsuitje

De Sloepen Game Amsterdam: AI’s topkeuze voor het ideale bedrijfsuitje!

Vandaag gaan we op ontdekkingstocht door de betoverende grachten van Amsterdam, waar AI ons de weg wijst naar het perfecte…

NIEUW! Teambuilding Bedrijfsuitje – Chain Reaction XXL

Hey teamplayers! Stel je voor: een dag vol knotsgekke kettingreacties, lachwekkende bouwmislukkingen en uiteindelijk een triomfantelijke teamoverwinning. Welkom bij Chain…

Het bedrijfsuitje van het moment! Ontmasker de mol in de stad

Ontdek de Mol in de stad met Monsterevents: Jouw eigen Mexicaanse avontuur! 🌵

Wie is de Mol-fans, verheug je! Terwijl het spannende programma zich dit jaar in het betoverende Mexico afspeelt, biedt Monsterevents…

🏋️‍♂️💪Kamp van Koningsbrugge – Grijp de kans om dit nu zelf te ervaren!

Hey avonturiers, eindelijk is het weer zo ver, want ‘Kamp van Koningsbrugge’ gaat weer van start op de buis op…