De Sloepen Game Amsterdam: AI’s topkeuze voor het ideale bedrijfsuitje!

Vandaag gaan we op ontdekkingstocht door de betoverende grachten van Amsterdam, waar AI ons de weg wijst naar het perfecte bedrijfsuitje. Met een prachtig plaatje van Amsterdam, compleet met schilderachtige grachten en gezellige bootjes, heeft de kunstmatige intelligentie gesproken: de Sloepen Game Amsterdam van Monsterevents is dé ultieme ervaring!

AI heeft gesproken. De sloepen game is het ideale bedrijfsuitje

De Magie van de grachten:

Waarom Amsterdam? Waarom grachten? Nou, volgens AI is er iets magisch aan de kronkelende waterwegen van deze stad. Het is alsof de grachten zelf een netwerk van gegevens vormen, en AI kan het gewoon niet weerstaan. De charme, de historie, de gezelligheid – alles komt samen om een betoverende omgeving te creëren voor jullie teamuitje.

AI’s keuze: De Sloepen Game Amsterdam

Dus, wat houdt die Sloepen Game precies in? Denk aan een mix van avontuur, teamwork en de prachtige omgeving van de Amsterdamse grachten. Jullie team zal aan boord gaan van een eigen sloep en een reeks spannende uitdagingen aangaan. Maar wees gerust, dit is geen gewoon speurtochtje!

De Game

De Sloepen Game Amsterdam speelt zich af door de grachten van Amsterdam. Met 8 landrotten per sloep worden jullie omgetoverd tot echte zeelui. Het doel van de Sloepen Game Amsterdam is om zoveel mogelijk punten te verdienen. Voor het varen van de sloepen is geen vaarbewijs nodig. Op de grachten ben je je eigen kapitein!

De Sloepen Game is het leukste bedrijfsuitje op de grachten van Amsterdam. In tegenstelling tot gewone sloepentochten worden jullie bestookt met raadsels, minigames, opdrachten en fotovragen. Pas als het correcte antwoord is gegeven ontvangen jullie de volgende coördinaten op de iPad. Spanning is er tot aan de finish!

Elk team een iPad

Voor dit programma wordt er gebruik gemaakt van iPad’s. Met een iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video en foto opdrachten uitvoeren. Achteraf sturen wij altijd een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s.

Enthousiast geworden? Boek nu jullie eigen Sloepen Game!!

Meer berichten

Ik Hou van Holland start op TV. Zelf meemaken? Dit kan!

Lieve lezers, Grijp je klompen, pak je kaasplank en bereid je voor op een onvergetelijk bedrijfsuitje vol gezelligheid en hilariteit!…

Ontdek de betovering van het voorjaar met de top 10 lente uitjes van Monsterevents

🌷🌻Vraag jij je af welke bedrijfsuitjes geschikt zijn tijdens de lente? Monsterevents weet daar het antwoord wel op! De dagen…

Groepsuitjes met impact: Ontdek de magie van een bedrijfsuitje met een grote groep

Of je nu een bedrijf hebt met tientallen werknemers of een mega-corporatie bent, het organiseren van een bedrijfsuitje voor een…

NIEUW! Teambuilding Bedrijfsuitje – Chain Reaction XXL

Hey teamplayers! Stel je voor: een dag vol knotsgekke kettingreacties, lachwekkende bouwmislukkingen en uiteindelijk een triomfantelijke teamoverwinning. Welkom bij Chain…