Ontdek de betovering van het voorjaar met de top 10 lente uitjes van Monsterevents

🌷🌻Vraag jij je af welke bedrijfsuitjes geschikt zijn tijdens de lente? Monsterevents weet daar het antwoord wel op!

De dagen worden langer, de bloemen beginnen te bloeien en de zon laat zich steeds vaker zien. De lente is in aantocht, en dat betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois dat dit seizoen te bieden heeft. MonsterEvents heeft een lijst samengesteld met de top 10 uitjes voor in de lente, zodat je optimaal kunt profiteren van de prachtige en verfrissende energie die de lente met zich meebrengt.

 

1) Sloepen Game Amsterdam 

De Sloepen Game Amsterdam is een competitief en interactief iPad spel over de prachtige grachten van Amsterdam. Gewapend met een iPad met GPS vaar je in een privé sloep, met je collega’s of vrienden als bemanning, over de Amsterdamse waterwegen! Een teambuildingsactiviteit met een competitieve insteek.

2) Expeditie Robinson

Expeditie Robinson het ideale bedrijfsuitje op strand! Dit unieke bedrijfsuitje staat in het teken van teambuilding, behendigheid, creativiteit, competitie, samenwerken en vooral veel fun!

expeditie robinson teambuilding op het strand

3) Help de directeur is ontvoerd

Gewoon een dag als alle andere. Tenminste, dat denk je… Tot er een videoboodschap wordt bezorgd. De beelden zijn schokkend en lokken schrikreacties op de werkvloer uit. De directeur – of een jubilaris of collega – is ontvoerd!

4) De beruchte Strand Duinen Dropping

De Duindropping is een spectaculair en avontuurlijk bedrijfsuitje of teamuitje in de duinen en op het strand aan de Nederlandse kust. Dit onvergetelijke personeelsuitje staat in het teken van leiderschap, strategie, teambuilding, creativiteit, competitie en vooral heel veel plezier!

5) City Battle / Challenge

De Ultieme City Battle is een competitief en interactief stadsspel waarbij het draait om behendigheid, doorzettingsvermogen, lef en een flinke dosis gezond verstand.

6) Ontmasker de Mol

Het ontmasker de Mol uitje is het bedrijfsuitje om je collega’s echt te leren kennen. Wie vertrouw je en wie durft je de opdrachten uit te laten voeren namens de groep?

Het bedrijfsuitje van het moment! Ontmasker de mol in de stad

7) Escape Box op locatie

Dynamiek, fanatisme en vooral veel fun. Deze mobiele escaperoom staat klaar om teams van 25 tot 500 personen elkaar weer te laten ontmoeten en écht teams te laten zijn.

8) Tuk Tuk Rally De Biesbosch

Deze ludieke driewielers nemen jullie mee op een avontuurlijke GPS-tocht door de prachtige Biesbosch.

9) Fort Boyard

De bekende TV hit “Fort Boyard” is nu te spelen met jouw bedrijf of vrijgezellenfeest bij ons prachtige outdoor terrein op de Veluwe! Wie kent het programma nog?

fort boyard teambuilding op de veluwe

10) Een dag vol goede daden

Wil jij net als onze helden Dick Bruna, André Kuipers, Johan Cruijff en Carry Slee een Koninklijke onderscheiding verdienen in de vorm van een lintje en worden opgenomen in de Orde van Oranje Nassau?

 

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur, creatieve workshops, teambuilding activiteiten of gewoon gezelligheid met je collega’s, de top 15 uitjes voor de lente van Monsterevents bieden voor elk wat wils. Geniet van de betovering van de lente en versterk de banden binnen je team met deze spannende activiteiten. Maak van deze lente een tijd om te onthouden!

Meer berichten

De Formule 1 Koorts bij Monsterevents!

Beste racefanaten, Het aftellen is begonnen, de banden worden opgewarmd, en de Formule 1-koorts bereikt een kookpunt! Met het nieuwe…

Ik Hou van Holland start op TV. Zelf meemaken? Dit kan!

Lieve lezers, Grijp je klompen, pak je kaasplank en bereid je voor op een onvergetelijk bedrijfsuitje vol gezelligheid en hilariteit!…

NIEUW! Teambuilding Bedrijfsuitje – Chain Reaction XXL

Hey teamplayers! Stel je voor: een dag vol knotsgekke kettingreacties, lachwekkende bouwmislukkingen en uiteindelijk een triomfantelijke teamoverwinning. Welkom bij Chain…

AI heeft gesproken. De sloepen game is het ideale bedrijfsuitje

De Sloepen Game Amsterdam: AI’s topkeuze voor het ideale bedrijfsuitje!

Vandaag gaan we op ontdekkingstocht door de betoverende grachten van Amsterdam, waar AI ons de weg wijst naar het perfecte…