Cultuur vrijgezellenfeest

Altijd al alles te weten willen komen over een stad naar keuze samen met de vrijgezel tijdens een culturele vrijgezellenfeest? Wil je meer leren over de Nederlandse cultuur, buitenlandse cultuur of over een historie van een gebouw? Monsterevents organiseert samen met jou een dag vol met cultuur.

Lees meer

Cultuur vrijgezellenfeest activiteiten

 

Altijd al in een eenden auto willen rijden en ondertussen een spel spelen? Dan is een Eendenrally wat voor jou. Leer omgeving Utrecht kennen en beantwoord de vragen goed. Tijdens dit uitje staat plezier centraal. Wil je tussendoor genieten van een High Tea? Monsterevents regelt dat allemaal voor jou.

 

Neem contact op met één van onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen u graag om een fantastische dag te organiseren voor het culturele vrijgezellenfeest.

Culinaire Stadswandeling Hoorn Bent u op zoek naar een uitje waar al uw zintuigen geprikkeld worden?  ...

v.a. € 65.00 p.p.

Fortress Adventure Experience Een onvergetelijk avontuur op een onbewoond eiland ! Wat dacht u van een onverg...

v.a. € 85.00 p.p.

Avontuur tijdens een Eendenrally Welk team wint uiteindelijk de Company Car?    Met het arrangement A...

v.a. € 75.00 p.p.

Solex rijden is een hele belevenis: een lange leren jas, een pothelm en het authentieke gebrom van de Solex. U rijdt door prachtige landschappen en langs bezienswaardigheden. Met de zon op uw gezicht rijden we langs paden, bossen en authentieke dorpjes. Een Authentieke Solex tocht is ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.50 p.p.

De Sloepen Game laat u kennismaken met Amsterdam vanaf het water. U vaart met uw team in een privé sloep door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje. Met behulp van foto's bepaalt u de vaarrichting om de eindlocatie te vinden. U volgt een unieke route en de vrijgezel en zijn gezelschap voeren onderweg ludieke opdrachten uit.

v.a. € 37.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses BeatrixMonsterevents biedt u de meest ludieke stads to...

v.a. € 19.50 p.p.

In een 2CV toer je door de prachtige omgeving en bossen van Utrecht tijdens dit vrijgezellenfeest. Onderweg speel je een spel om de juiste route te vinden. Pas op voor het 'lelijke eendje' in je team dat er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Kom ji er op tijd achter wie het lelijke eendje is?

v.a. € 45.00 p.p.

Stuur uw team met behulp van GPS vlekkeloos door de Utrechtse grachten. U vaart tijdens dit vrijgezellenfeest een route, beantwoordt onderweg vragen en probeert de tegenstanders te slim af te zijn. Samenspelen helpt u om rechtstreeks naar de overwinning te varen.

v.a. € 47.50 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Een gids leidt u in een sloep en te voet door het Nationaal Park de Biesbosch. Samen met uw vrienden gaat u op safari in de natuur en leert u over verschillende dieren en de geschiedenis van de Biesbosch. Bent u klaar om op pad te gaan en de Biesbosch te ontdekken?

v.a. € 65.00 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: u ontdekt het prachtige landschap met weilanden en authentieke dorpjes. Rijdend door het schilderachtige gebied van Waterland heeft u een superleuk actief uitje voor ieder vrijgezellenfeest!

v.a. € 39.00 p.p.

In een Braziliaanse krottenwijk wordt iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Tijdens dit bloedstollende vrijgezellenfeest moet u zorgen dat een groep getuigen zwijgt. Tik tok, de tijd vliegt razendsnel voorbij... Weet u de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Geniet van de eindeloze vergezichten, vlieg hoger dan de vogels en zweef boven het Nederlandse landschap met een indrukwekkende ballonvaart. Een ballonvaart is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, want het is een ervaring om nooit te vergeten!

v.a. € 165.00 p.p.

Avontuur tijdens een Kever Carbio Rally Wilt u het Kever Cabrio gevoel van de jaren 70 herbeleven? Dan is dez...

v.a. € 79.50 p.p.

Dit vrijgezellenfeest uitje draait om samenwerking, lol, zelf varen en navigeren door de grachten van Amsterdam. Je voert opdrachten uit en onder het genot van een hapje en een drankje heb je heerlijke dag op het water

v.a. € 47.50 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest met de Ipad City Challenge. In teams ga je gewapend met een Ipad de stad in. Je voert de leukste opdrachten uit. De moeilijkste laat je natuurlijk over aan de vrijgezel. Haal de meeste punten en saboteer ook het andere team om uiteindelijk de zege te pakken.

v.a. € 32.50 p.p.