Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Cultuur vrijgezellenfeest

Altijd al alles te weten willen komen over een stad naar keuze samen met de vrijgezel tijdens een culturele vrijgezellenfeest? Wil je meer leren over de Nederlandse cultuur, buitenlandse cultuur of over een historie van een gebouw? Monsterevents organiseert samen met jou een dag vol met cultuur.

Lees meer

Cultuur vrijgezellenfeest activiteiten

 

Altijd al in een eenden auto willen rijden en ondertussen een spel spelen? Dan is een Eendenrally wat voor jou. Leer omgeving Utrecht kennen en beantwoord de vragen goed. Tijdens dit uitje staat plezier centraal. Wil je tussendoor genieten van een High Tea? Monsterevents regelt dat allemaal voor jou.

 

Neem contact op met één van onze enthousiaste medewerkers. Wij helpen u graag om een fantastische dag te organiseren voor het culturele vrijgezellenfeest.