Vaararrangementen bedrijfsuitje

Geniet samen met uw werknemers van een vaararrangement over de grachten van een stad naar keuze of ga samen op pad voor een avontuur op de Noordzee. Wij hebben voor elk bedrijf een vaararrangement dat past bij het personeel.

Lees meer

Een vaararrangement wat precies past bij uw bedrijf

 

Samen met uw collega’s tijden het bedrijfsuitje op de borrelboot genieten van het mooie uitzicht of doe mee aan de Sloepen Game en versla uw collega’s. Ook kunt u met elkaar een middag actief zeilen of stap op onze kotter en vang de meeste garnalen. Monsterevents biedt u:

  • Een vaararrangement op maat
  • Het hele jaar door uitjes voor uw bedrijf
  • Een unieke beleving

U kunt ons bellen of mailen voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het vinden van uw bedrijfsuitje.

Stel zelf jullie perfecte bedrijfsuitje samen op Adventure Island. Jullie kunnen kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten, zoals quad rijden, boogschieten, jetskiën of banaanvaren. Wat jullie ook kiezen: deze dag wordt ongetwijfeld een groot spektakel!

v.a. € 59.50 p.p.

Dit uitje is niet voor mensen die bang zijn voor natte voeten: we gaan de hoge golven en de branding op de Waddenzee niet uit de weg! Een tochtje op onze powerboat naar Texel is onvergetelijk. Na een heerlijke lunch of diner op Texel is het tijd voor de even spannende terugtocht.

v.a. € 65.00 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje zullen de verschillende grachtengordels aan u voorbij gaan en bij het vallen van de avond ziet Amsterdam er prachtig uit. U gaat tijdens uw bedrijfsuitje een avond vol sfeer, gezelligheid en heerlijk eten tegemoet!

v.a. € 69.50 p.p.

Ontdek Amsterdam op de mooiste manier: vanaf het water! Met een prachtige en comfortabele sloep varen jullie door de historische grachten van Amsterdam. Terwijl jullie genieten van een hapje, een drankje en de omgeving, licht de kapitein het anker. Het bedrijfsuitje kan beginnen!

v.a. € 24.50 p.p.

Sloepen puzzeltocht Amsterdam De Sloepen puzzeltocht Amsterdam is een spannende competitie op de prachtige gra...

v.a. € 37.50 p.p.

Het ideale bedrijfsuitje om je uit te sloven voor je collega’s! Verras je collega’s met een backflip, lift, dolphin dive, tornado 180 en nog veel meer met de nieuwste extreme vorm van watersport, flyboarden. Het geeft je echt een adrenalinekick waar nog lang over nagepraat zal worden binnen het bedrijf, een dag om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

Samen met je collega's stap je aan boord van dit machtige schip. Tijdens dit bedrijfsuitje hijs jezelf de zeilen en voel je de zon op je gezicht en de wind door je haren. Een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een cultureel festival van licht en water. &n...

v.a. € 38.50 p.p.

Een spectaculaire en competitieve strijd op het water. Tijdens deze drakenbootrace stapt u samen met uw collega's de drakenboot in om vervolgens als eerste de finish te halen. Bij dit bedrijfsuitje komt een goede samenwerking en communicatie te pas.

v.a. € 32.50 p.p.

Watersports Experience Ben jij de nieuwe James Bond? Houdt jij er van om nieuwe en vooral stoere gadgets uit t...

v.a. € 49.00 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Stap aan boord van onze RIB Power Boat voor een tochtje naar Texel. Op het waddeneiland wacht jullie onder andere een ritje in een TukTuk en een adrenalinekick tijdens een echte vlucht over Texel. Wij verzorgen voor jullie een gehele dag op Texel die jullie nooit zullen vergeten.

v.a. € 150.00 p.p.

De Sloepen Game is een interactief en competitief spel dat zeer geschikt is voor teambuilding: een ideaal bedrijfsuitje dus! Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de finish te halen. Spanning en sensatie op de Leidse grachten!

v.a. € 47.50 p.p.

Sloepen Game Utrecht is een ideaal bedrijfsuitje voor jullie teambuilding.  Geef antwoord en ontvang coördinaten om de finish te halen. Vaar met jullie privé sloep door de grachten van Utrecht!

v.a. € 47.50 p.p.

Het sleutelwoord tijdens deze game is teamwork. Jullie krijgen een GPS-systeem mee en met behulp van waypoints varen jullie van opdracht naar opdracht. Onderweg komen jullie langs een aantal Rotterdamse highlights. Welk team werkt het beste samen en is de andere teams te slim af?

v.a. € 55.00 p.p.

Zeilen is pure ontspanning: de wind door uw haren, het stuurwiel in uw handen en water zover het oog reikt. Tijdens het zeilen op een wedstrijdzeiljacht krijgt u de kans om uw collega’s eens op een andere manier te leren kennen. Wij garanderen u een heerlijke bedrijfsuitje zonder zorgen.

v.a. € 79.50 p.p.

Tijdens dit bedrijfsuitje draait alles om spanning, snelheid en avontuur. Samen met uw collega’s gaat u varen in een echte RIB powerboat. Deze 7,5 meter lange boot haalt een topsnelheid van meer dan 80 kilometer per uur. Kunnen jullie de snelheid en spanning aan?

v.a. € 49.50 p.p.

De Sloepen Game is een interactief en competitief spel dat zeer geschikt is voor teambuilding: een ideaal bedrijfsuitje dus! Geef antwoord op de vragen en ontvang coördinaten om de finish te halen. Spanning en sensatie op de Amsterdamse grachten!

v.a. € 47.50 p.p.