Beleef Hunted nu zelf met de Manhunt Game Experience

Het televisieprogramma “Hunted,” dat onlangs weer is begonnen, heeft Nederland opnieuw in de ban van spanning en sensatie gebracht. Het concept van (on)bekende Nederlanders die op de vlucht gaan voor een team van genadeloze Hunters heeft onze adrenaline laten stromen en ons aan de buis gekluisterd. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het zou zijn om zelf in de schoenen van de voortvluchtigen te staan, dan heeft Monsterevents de perfecte oplossing voor jou. Met onze Manhunt – Game Experience bieden we jou en je collega’s de kans om deze opwinding zelf te ervaren, en wel op een manier die je nooit zult vergeten.

Een Opwindend Scenario 🔍

Stel je voor: een gewaagde overval op een waardetransport, waarbij een groep criminelen erin slaagt met de buit te ontsnappen. Ze verstoppen de kostbare zakken met geld op verschillende locaties in de stad, maar denken dat de kust veilig is. Dat blijkt echter niet het geval te zijn, want de politie heeft sporen gevonden en zet een team van hunters in om de daders op te sporen. De criminelen hebben maar één uitweg: zo snel mogelijk de buit veiligstellen!

Bloedstollend, Interactief en Snel 🕶️

Tijdens dit adembenemende teambuildingspel zijn jullie de voortvluchtige criminelen. De hunters, onze gamemasters, zitten jullie op de hielen, en om de 10 minuten wordt hun locatie bekendgemaakt via GPS. Welk team lukt het om uit handen te blijven van de hunters? Wie slaagt erin de criminele opdrachten succesvol uit te voeren, de locaties van de buit te achterhalen en daar te arriveren vóór de andere teams? Op die manier verzamel je het meeste geld en versla je je collega-criminelen!

Elk Team een iPad 📱

Voor dit spannende programma wordt er gebruik gemaakt van iPads. Met één iPad per team kunnen jullie chatten met andere teams, navigeren, een live scorebord bijhouden en de leuke en uitdagende video- en foto-opdrachten uitvoeren. Na afloop ontvang je een volledig album met alle gemaakte video’s en foto’s. Bovendien bieden wij je de mogelijkheid om het spel volledig te personaliseren, met eigen vragen en opdrachten, branding en meer.

Kortom, Monsterevents biedt je de kans om de spanning van ‘Hunted’ en ‘Jachtseizoen’ tot leven te brengen tijdens een onvergetelijk bedrijfsuitje vol actie, strategie en avontuur. Het is tijd om je collega’s uit te dagen, de iPad te pakken en te zien wie de slimste criminelen zijn. Wie weet, misschien blijkt je collega met de beste pokerface wel een verborgen talent voor ontsnappen te hebben. Ben jij klaar voor de jacht en het avontuur van je leven?

Terug naar de blog