Samen vieren we World Kindness Day – Een Dag Vol Goede Daden

World Kindness Day op 13 november is een speciale gelegenheid om liefdadigheid en vriendelijkheid te omarmen. Bij Monsterevents hebben we een unieke manier bedacht om deze dag te eren: “Een Dag Vol Goede Daden (MVO).” Het is een kans om deel te nemen aan een bijzonder bedrijfsuitje dat niet alleen leuk is, maar ook een verschil maakt in de samenleving. Ben je klaar om net als helden als Dick Bruna, André Kuipers, Johan Cruijff en Carry Slee een Koninklijke onderscheiding te verdienen in de vorm van een lintje en opgenomen te worden in de Orde van Oranje Nassau?

Wat houdt een dag vol goede daden in?

Natuurlijk krijg je niet zomaar een lintje en een Koninklijke onderscheiding🏅. Deze erkenning verdien je alleen wanneer je een uitzonderlijke bijdrage levert aan de samenleving. In Nederland zijn er zes rangordes, en elke onderscheiding is een hele eer op zich. Maar de hoogste orde, en tevens zeer zeldzaam, is de “Ridder Grootkruis” orde van de Nederlandse Leeuw. Deze onderscheiding is voor degenen die echt boven anderen uitstijgen.

Lukt het jou en je team om op deze dag vol goede daden een Koninklijke onderscheiding te verdienen? Tijdens de Dag Vol Goede Daden ga je op pad met een iPad, die je uitdaagt met verschillende “Goede Daden” Challenges. Deze opdrachten variëren van vragen over het milieu, historische helden en goede doelen tot het uitvoeren van “bijzonder verdienstelijke” goede daden. Uiteraard moeten al deze daden op video of foto worden vastgelegd, anders telt het niet. Voor elke goed uitgevoerde uitdaging word je beloond met een fairtrade voorwerp. Deze heb je later nodig om de speciale “Orde van Oranje-Nassau” Challenges te kunnen openen en een van de Orde van Oranje-Nassau lintjes te ontvangen. Hoe meer goede daden je verricht, des te hoger jouw uiteindelijke Koninklijke onderscheiding zal zijn.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 🍃 een thema dat in de hedendaagse wereld steeds belangrijker wordt. Dit uitje biedt een unieke kans om met je organisatie, team of personeel in de wereld van duurzaamheid, goede doelen en medemenselijkheid te duiken. Het is een gelegenheid om de handen ineen te slaan en de “bijzonder verdienstelijke” Goede Daden Challenges aan te gaan.


Samen World Kindness Day vieren

Een goed gevoel en een Koninklijke onderscheiding ontvangen, dat wil toch iedereen? Laten we deze World Kindness Day samen vieren door goede daden te verrichten en de samenleving een beetje mooier te maken. Doe mee aan “Een Dag Vol Goede Daden (MVO)” en laat zien dat vriendelijkheid en medemenselijkheid de wereld kunnen veranderen. Samen kunnen we een verschil maken!