Ontdek de magie van de winter met de top 15 winteruitjes van Monsterevents

❄️☃️Vraag jij je af welke bedrijfsuitjes geschikt zijn tijdens de winter? Monsterevents weet daar het antwoord wel op!

De winter is een magisch seizoen vol gezelligheid, frisse lucht en eindeloze mogelijkheden voor plezier en avontuur. Bij Monsterevents begrijpen we de betovering van de winter en bieden we een breed scala aan winteruitjes om van dit seizoen een onvergetelijke tijd te maken. Hier is onze lijst van de top 15 winteruitjes die je dit seizoen met je team kunt beleven.

1) Winter Wonderland Amsterdam

Laat je betoveren door de sfeervolle winterse charme van Amsterdam. Verken de verlichte grachten, proef de lokale lekkernijen en geniet van de magische sfeer van de stad.

2) Après Ski Winterspelen

Dompel jezelf onder in de gezelligheid van een après-ski sfeer met onze Après Ski Winterspelen. Een combinatie van winterse activiteiten, teamwork en plezier voor jouw team.

3) Tuk Tuk Winter Rally Biesbosch

Ga op avontuur in de prachtige Biesbosch met onze Tuk Tuk Winter Rally. Verken de natuur, geniet van de frisse lucht en werk samen met je team om de rally te voltooien.

4) Workshop IJssculpturen Bouwen

Laat je creativiteit de vrije loop en bouw prachtige ijssculpturen met je team. Een kunstzinnige en verfrissende winteractiviteit.

5) De Zeepkisten Race

Stap terug in de tijd en beleef de opwinding van een zeepkistenrace. Bouw je eigen zeepkist en race met je collega’s in deze winterse uitdaging.

6) Escape Room Box op Locatie

Los puzzels op en werk samen om te ontsnappen uit een op maat gemaakte escape room op jouw locatie. Een spannende en uitdagende winteractiviteit.

7) Bouw een Kettingreactie

Test je creativiteit en technische vaardigheden door samen met je team een complexe kettingreactie te bouwen. Een winterse activiteit vol spanning en teamwork.

8) Bob Ross Schilder Workshop

Kanaal je innerlijke kunstenaar en leer schilderen als Bob Ross. Een ontspannende en inspirerende winterworkshop.

schilder workshop bob ross

9) Workshop Verf Smijten

Laat alle stress van het jaar achter je en smijt met verf! Een creatieve en bevrijdende winteractiviteit om samen met je team te genieten.

10) Cocktail Workshop

Leer de kunst van het cocktail maken en geniet van heerlijke drankjes met je collega’s. Een winteruitje vol smaak en plezier.

11) Workshop Eigen Videoclip Maken

Word regisseur voor een dag en maak je eigen videoclip met je team. Een creatieve en vermakelijke winteractiviteit.

12) Improvisatie Workshop

Laat je leiden door je spontaniteit en improvisatievaardigheden in deze leuke winter workshop. Werk samen en lach samen met je collega’s.

13) Expeditie Poolcirkel

Ervaar de sensatie van een expeditie naar de poolcirkel. Een winteruitje vol avontuur en ontdekking.

14) Lasergamen op Locatie

Ga de strijd aan met je collega’s in een spannend potje lasergamen op jouw locatie. Een actieve en competitieve winteractiviteit.

15) Oldtimer Lovers; Eendenrally

Stap in een klassieke Citroën 2CV en maak een nostalgische rally met je team. Een charmante en nostalgische winteruitje.

 

Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur, creatieve workshops, teambuilding activiteiten of gewoon gezelligheid met je collega’s, de top 15 winteruitjes van Monsterevents bieden voor elk wat wils. Geniet van de betovering van de winter en versterk de banden binnen je team met deze spannende activiteiten. Maak van dit winterseizoen een tijd om te onthouden!

 

Meer berichten

Black Friday – Waarom niet kiezen voor ervaringen in plaats van spullen?

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de feestdagen naderen snel. Dat betekent dat Black Friday op 24 november,…

Samen vieren we World Kindness Day – Een Dag Vol Goede Daden

World Kindness Day op 13 november is een speciale gelegenheid om liefdadigheid en vriendelijkheid te omarmen. Bij Monsterevents hebben we…

Denk aan duurzaam tijdens jullie bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes zijn niet alleen bedoeld om de teamgeest te versterken en werknemers te belonen voor hun inzet, maar kunnen ook…

Beleef Hunted nu zelf met de Manhunt Game Experience

Het televisieprogramma “Hunted,” dat onlangs weer is begonnen, heeft Nederland opnieuw in de ban van spanning en sensatie gebracht. Het…