Ideeën personeelsuitje
Ideeën personeelsuitje

Ideeën personeelsuitje

Een personeelsuitje is de ideale manier om te bonden met je bekende en minder bekende collega’s. Het doorbreekt de zogeheten ‘eilandjes’ binnen de organisatie en draagt bij aan een betere werksfeer. Maar het perfecte personeelsuitje vinden, is nog niet zo makkelijk.

Top 5 personeelsuitje ideeën

Ben jij de aangewezen persoon om een personeelsuitje te organiseren voor de organisatie waar je werkt? Dan helpen we je graag op weg. Een personeelsuitje regelen kost namelijk veel tijd en moeite, daarom zetten we een selectie met 5 van de leukste ideeën voor personeelsuitjes op een rij:

Help! We zijn gehackt

In het uitje Help! We zijn gehackt worden jij en je collega’s opgesplitst in meerdere teams en in een levensechte situatie gegooid. Jullie worden namelijk belaagd door een professioneel collectief van hackers. Hun eis? Geld! Met behulp van een iPad dienen jullie foto en video opdrachten uit te voeren en dat terwijl de tijd gestaag doortikt. Houden jullie het hoofd koel in deze realistische race tegen de klok?

Duur: 180 minuten
Kosten: v.a. € 34,50 p.p.

Le Tour de Eend

Stap met je collega’s in een Eend en ontdek de charme van oldtimers! Met Le Tour de Eend, ook wel Eenden Rally genoemd, speur je in een oldtimer naar aanwijzingen en kom je op plekken waar je nog nooit geweest bent. Jij en je collega’s worden in teams opgesplitst om vervolgens een rally te houden in een Volkswagen Kever, Eend of het iconische T2 Volkswagen busje. Door aanwijzingen te volgen, cryptische vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren, voltooi je de rally.

Duur: 180 minuten
Kosten: v.a. € 60,- p.p.

Collega vermist!

Na een zeer geslaagde vrijdagmiddagborrel op kantoor ben je met een groep collega’s de stad ingedoken om nog wat cafeetjes en cocktailbars te bezoeken. Maar wat blijkt? Na een aantal drankjes is een van je collega’s compleet verdwenen. Maandagochtend is de politie op het werk aanwezig om jou en je collega’s hierover in te lichten. Wat is er gebeurd? Waar is ze gebleven? En vinden jullie haar terug? In Collega vermist! gaan jullie in teams op zoek naar jullie collega om dit mysterie op te lossen en tot een goed einde te brengen.

Duur: 180 minuten
Kosten: v.a. € 34,50 p.p.

Escape Room Experience op locatie

Geen zin om lang onderweg te zijn voor een personeelsuitje? Dan is de Escape Room Experience op locatie een uitstekende optie. Daar waar de meeste escape rooms voor 4 tot 8 personen geschikt zijn, is de Escape Room Experience speciaal voor grotere groepen ontworpen. Al het personeel wordt opgesplitst in meerdere teams die tegen elkaar de strijd aangaan in een amuserend en spannend spel.

Duur: 75 minuten
Kosten: v.a. € 37,50 p.p.

Wreck a Car

Hebben jij en je collega’s de behoefte om alle werkdruk er even helemaal uit te rammen? Dan is er geen beter uitje dan Wreck a Car. De naam zegt het natuurlijk al; gewapend met een hamer sla je een sloopauto compleet tot moes. Trek je overall aan, zet je veiligheidsbril op en geniet met je collega’s van een vermakelijk middagje anger management.

Duur: 90 minuten
Kosten: v.a. € 37,50 p.p.

Ideeën voor seizoensgebonden personeelsuitjes

Ben je op zoek naar een personeelsuitje dat seizoensgebonden is? Zoals in hartje zomer of in de winter rond de feestdagen? Ook dan helpt Monsterevents je graag op weg. Beleef samen bijvoorbeeld een sportief uitje op het strand met De Ultieme Stranddag of zet je beste beentje voor met de Après Ski Winterspelen. Bekijk een greep uit onze seizoensgebonden uitjes:

Meer ideeën voor personeelsuitje?

Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan al onze personeelsuitjes of laat je helpen door onze enthousiaste eventplanners. We luisteren naar je wensen en maken je personeelsuitje volledig op maat.