Outdoor vrijgezellenfeest

Wil je samen met de vrijgezel een activiteit beleven in de buitenlucht? Zijn inspirerend, leerzaam en vooral een leuke activiteit de sleutelwoorden voor jou outdoor vrijgezellenfeest? Bij de activiteiten van Monsterevents staat gezelligheid voorop!

Lees meer

Outdoor vrijgezellenfeest activiteiten

 

Monsterevents biedt u een breed assortiment outdoor activiteiten aan. Off road safari rijden in een krachtige landrover door de Brabantse bossen, Adventure day of vliegen over het water met een flyboard.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder naar verschillende activiteiten van Monsterevents en twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij organiseren samen met jou een dag om niet te vergeten.

Een stoer begin van het vrijgezellenfeest. Word stuntman of -vrouw voor een dag en leer stunten in actiescènes, net als bij film- en televisieproducties: doe een filmgevecht, val van grote hoogte of word geschept door een auto. Met deze spoedcursus heeft u een geweldig leuke en spannende dag.

v.a. € 49.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest met de Apres Ski Winterspelen. Tijdens dit waar plezier en competitie centraal staan gaan jullie samen een competitie aan. Welk team houdt het Olympisch Vuur brandend door boomstammen door te zagen. Wie legt samen op de lange latten een parcours af en schuif het verste met bierpullen. Wie is het sterkst en blijft het langste aan een skibroek hangen. Als beloning staan er Schnapps voor jullie klaar aan het einde van deze leuke dag.

v.a. € 29.50 p.p.

Een creatief begin van het vrijgezellenfeest. Je maakt je eigen Bob Ross schilderij. Een leuker begin van je vrijgezellendag kan bijna niet. Onder leiding van een expert leer je de fijne kneepjes. Natuurlijk mag je je eigen schilderij houden als herinnering aan deze memorabele dag.

v.a. € 29.50 p.p.

Een dagje in de Spaanse keuken doet de temperatuur stijgen. U duikt de keuken in om met uw gezelschap de lekkerste tapas gerechten te maken met een professionele kok. Voor ieder wat wils; van vlees en vis tot vegetarische hapjes.

v.a. € 52.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wilt u dit ook kunnen? 

Dan is deze cocktail workshop zeker iets voor u en uw vrienden! Door de juiste mix van de beste bartenders, de leukste instructies en natuurlijk de lekkerste cocktails, zorgt deze workshop voor een onvergetelijke belevenis!

v.a. € 27.50 p.p.

Workshop IJssculpturen bouwenKunt u zich nog herinneren hoe gezellig de wintersferen zijn?  Knetterende vuurk...

v.a. € 29.50 p.p.

Workshop pizza bakkenDuik samen met u vrienden, familie of collega’s de keuken in om zo overheerlijke pizza...

v.a. € 42.50 p.p.

Escape Room Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de E...

v.a. € 25.00 p.p.

Ga de kookwedstrijd aan met uw vrienden tijdens dit culinaire vrijgezellenfeest. Zet uw koksmuts, doe uw schort om op en bedenk originele recepten. Kookt u met uw team de sterren van de hemel en weet u de culinaire vragen juist te beantwoorden, dan wint u Masterchef.

v.a. € 70.00 p.p.

Samen met uw team gaat u de strijd aan. De hilarische quiz met fotomime en lichaamstaal daagt u uit het beste in uzelf naar boven te halen. Bent u de tegenstanders te slim af of nemen de lachspieren het over? De spellen bieden u gegarandeerd een avond vol plezier.

v.a. € 29.50 p.p.

In een Braziliaanse krottenwijk wordt iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Tijdens dit bloedstollende vrijgezellenfeest moet u zorgen dat een groep getuigen zwijgt. Tik tok, de tijd vliegt razendsnel voorbij... Weet u de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

Een moordend vrijgezellenfeest: het interactieve en vermakelijke Moordspel Diner. Ontmasker tijdens het themadiner de moordenaar terwijl je ondertussen van een heerlijk 3-gangen diner geniet. Je leeft je volledig in bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad.

v.a. € 55.00 p.p.

Competitie Windmolen BouwenOoit gedacht dat u zelf een eigen levensechte, werkende windmolen zou bouwen die no...

v.a. € 52.50 p.p.

Expeditie PoolcirkelOnze Winter Expeditie is voor zowel kleine als grotere gezelschappen het leukste uitje in ...

v.a. € 29.50 p.p.