Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Dinerspel vrijgezellenfeest

In een stad naar keuze een spel spelen en tussen het spel een heerlijk diner geserveerd krijgen? Dit is mogelijk tijdens één van onze diner spellen van Monsterevents. Samen met je team ga je de Mol ontdekken in de stad, wie het meeste over Nederland  weet, wie is het gekste tijdens een Crazy 88 spel of hoe hoog word jij gerankt tijdens Ranking the Stars.

Lees meer

Dinerspel spelen tijdens een vrijgezellenfeest

Monsterevents heeft een breed assortiment voor verschillen diner spellen in heel Nederland. Bij ons kun je terecht voor een losse activiteit of een hele dag programma. Wij organiseren vrijgezellendagen voor jong en oud en wij garanderen een hilarische dag of avond met veel sensatie, spanning en plezier.

Ben je geïnteresseerd geraakt in een van onze diner spellen of staat je spel er niet tussen? Wees gerust, Monsterevents heeft voor iedereen wat wils. Bel of mail ons voor meer informatie en vraag naar verschillende mogelijkheden.