Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Indoor teamuitje

In Nederland is het natuurlijk niet altijd zomer dus ook op indoor gebied hebben we de leukste teamuitjes voor jou samengesteld.

Een van de spannendste teamuitjes is een dag Indoor Skydiven waarbij je na uitgebreide instructie zelf de lucht ingaat, een dag om nooit te vergeten.

 

Ook de Escape Room Race is ideaal om als team te boeken. Samenwerking staat bovenaan om je uit een benarde situatie van sabotage en infiltratie te bevrijden.

Of ga met je team een Paralympische Sportuitdaging aan met rolstoelbasketbal of zitvolleybal waarbij je maatschappelijk bijdraagt aan het voortbestaan van dit prachtige sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking.

 

Monsterevents is jouw partner op het gebied van de leukste teamuitjes. Neem nu contact met ons op voor het leukste indoor teamuitje.