Indoor teamuitje

In Nederland is het natuurlijk niet altijd zomer dus ook op indoor gebied hebben we de leukste teamuitjes voor jou samengesteld.

Een van de spannendste teamuitjes is een dag Indoor Skydiven waarbij je na uitgebreide instructie zelf de lucht ingaat, een dag om nooit te vergeten.

 

Ook de Escape Room Race is ideaal om als team te boeken. Samenwerking staat bovenaan om je uit een benarde situatie van sabotage en infiltratie te bevrijden.

Of ga met je team een Paralympische Sportuitdaging aan met rolstoelbasketbal of zitvolleybal waarbij je maatschappelijk bijdraagt aan het voortbestaan van dit prachtige sportcentrum voor kinderen en jongeren met een beperking.

 

Monsterevents is jouw partner op het gebied van de leukste teamuitjes. Neem nu contact met ons op voor het leukste indoor teamuitje.

 

Onder leiding van professionele stuntcoördinators leer je om zonder klerenscheuren door een auto's geschept te worden. Ook leer je om van grote hoogte naar beneden te springen en in actiescènes te vechten zoals in echte speelfilms. Een teamuitje vol spanning en adrenaline. En dag om niet te vergeten.

v.a. € 49.50 p.p.

Afrikaanse Djembé of Percussie WorkshopOnze workshops staan voor ontspanning, inspanning en teambuilding! Wa...

v.a. € 22.50 p.p.

Een gezellig teamuitje waarbij het draait om plezier en uitdaging. Spring met je collega's op de lange latten en rondt als eerste het parcours. Zaag dikke boomstammen door en schuif het verste met volle bierpullen. Zorg dat je als langst blijft hangen aan de skibroeken. Een hilarische dag vol competitie.

Als beloning staan er aan het eind van de dag heerlijke  Schnapps klaar.

v.a. € 29.50 p.p.

Een creatief teamuitje waarbij je je eigen Bob Ross creatie maakt. Je krijgt les van een professional die je de fijne kneepje van het schilderen bij zal brengen. Daarna ga je zelf aan de slag en aan het eind van de dag neem je je museumwaardige schilderij mee naar huis.

v.a. € 29.50 p.p.

Onder leiding van een Spaanse chef leer je hoe je lekkerste tapas maakt. Bij dit teamuitje staat niet alleen de gezelligheid maar ook kennis centraal. Je leert over de Spaanse keuken en bijbehorende kruiden en kooktechnieken. Aan het eind van de workshop geniet je met een glaasje vino van je eigen culinaire creaties.

v.a. € 52.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Cocktail workshop shake it and make it! Ook zo benieuwd hoe de lekkerste cocktails bereid worden? En wilt u di...

v.a. € 27.50 p.p.

Sushi WorkshopHeeft u al plannen voor het volgende uitje voor uw bedrijf? Wij wel voor u! Wat is er nou leuker...

v.a. € 49.00 p.p.

In het zomerseizoen is een ijskoud creatief bedrijfsuitje een super leuk idee. De temperatuur daalt letterlijk tot het vriespunt tijdens deze leuke workshop. Jullie leren een prachtige ijssculpturen bouwen. De workshop IJssculptuur maken is de 'coolste' activiteit voor tijdens de warme zomermaanden.

v.a. € 29.50 p.p.

In dit teamuitje leer je hoe je een echte originele Italiaanse pizza bakt. Je maakt het deeg, voegt de heerlijkste ingrediënten en verse producten toe. Je leert de geheime recepten en hoe je een pizza moet bakken. Aan het aan het eind van de workshop eet je je eigen delicieuze pizza op. Bellisima!

v.a. € 42.50 p.p.

Wat begon als een gezellige dag verandert als snel in een spannend teamuitje. Jullie bedrijf is ten prooi gevallen aan de E-Bomber die alle elektronische apparatuur binnen een straal van 100 meter kan platleggen en vernietigen. Het kantoorpand wordt hermetisch afgesloten en jullie gaan in teams op zoek naar de e-bom. Samenwerking is cruciaal om te voorkomen dat alle bedrijfsdata verloren gaat.

v.a. € 37.50 p.p.

Escape Room Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de E...

v.a. € 25.00 p.p.

Een teamuitje om niet meer te vergeten. Je maakt een sportieve dag met maatschappelijk tintje mee bij Only Friends. Deze sportclub zet al jaren in om jongeren met een beperking te laten sporten. Op de unieke locatie gaan jullie met elkaar de competitie aan. Zo kunnen jullie zelf leren rolstoelbasketballen of zitvolleyballen. Je draagt ook nog bij aan het voortbestaan van deze prachtige club.

v.a. € 25.00 p.p.

In dit heerlijke teamuitje ga je de culinaire strijd aan met je collega's. Wie is de beste kok en maakt de heerlijkste gerechten. Wie overtreft zijn eigen verwachtingen en wordt het beste beoordeeld? Wie wordt uitgeroepen tot Masterchef!

v.a. € 70.00 p.p.

Deze populaire quiz, bekend van TV is het meest hilarische teamuitje voor jou en je collega’s In de humoristische spelshow strijden jullie in teams tegen elkaar. Je moet improviseren, dansen én uitbeelden. Alles mag op zaterdag, en dan bedoelen we ook echt alles!

v.a. € 29.50 p.p.

In dit teamuitje gaat het om de meeste kennis en algemene ontwikkeling. Wie van jouw collega's komt als slimste uit de hoek en wie valt er door de mand. Wie drukt als eerste op de knop en komt het snelst met de juiste antwoorden.

 

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie in staat om de code kraken en de raadsels op te lossen? Een teamuitje waarbij samenwerking bovenaan staat. Komen jullie uit de opgesloten kamer en ontsnappen jullie uit de Escape Room?

v.a. € 27.50 p.p.

In dit teamuitje ontdek je de leukste bars in een stad van jouw keuze. Je leert over verschillende druivensoorten en de daarbij passende wijnen. Hoe wordt wijn gemaakt. Leer hoe je wijn moet proeven en ontdek de verschillende tonen.

Je drinkt natuurlijk ook de lekkerste wijnen! Salute!

 

v.a. € 32.50 p.p.

Tijdens dit teamuitje wordt in een Braziliaanse krottenwijk iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Aan jullie de taak om te zorgen dat de groep met getuigen zwijgt. Tijdens dit bloedstollende teamuitje is het aan jullie de taak om zo goed mogelijk samen te werken en alle raadsels op te lossen. Lukt het jullie om binnen één uur de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

De Haka experience is een van de leukste teamuitjes om met je collega's te doen. Centraal staat het boosten van jullie zelfvertrouwen en jullie leiderschap verder te ontwikkelen. De Haka is een traditionele Maori dans vol kracht en energie om de tegenstanders te imponeren. Met dit teamuitje creëren jullie zelf een eigen Haka.

v.a. € 25.00 p.p.

Samen met je collega’s ga je de strijd aan om zoveel mogelijk opdrachten goed uit te voeren. Tijdens dit teamuitje staat samenwerken centraal. Samen met jouw team voeren jullie zoveel mogelijk opdrachten zo goed mogelijk uit. Wie de opdrachten het beste en het snelste uitvoert, kan zich “Superhero of the day” noemen.

v.a. € 32.50 p.p.

Ervaar dit unieke teamuitje samen met je partners in war. Leer de kunsten van het zwaardvechten van niemand minder dan Mishael Lopes Cardozo, een internationaal bekend zwaardmeester, expert in Middeleeuwse vechtkunsten en acteur in o.a. Game of Thrones. Wordt zelf een meester in de aanval- en verdedigingstechnieken en daag je partners uit voor duellen. In twee tallen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan. Wie gaat het gevecht winnen?

v.a. € 32.50 p.p.

60 Minutes is het bloedstollendste personeelsuitje!. Met je team zit je rond een koffer waarin alle info kunt vinden om tot de oplossing te komen van dit spel. Eén probleem, deze koffer zit op slot. Lukt het jou om de koffer te openen door de aanwijzigingen te ontcijferen? Jullie hebben 60 minuten de tijd en zullen moeten samenwerken in teams om tot een oplossing te komen.

v.a. € 32.50 p.p.

Op zoek naar een Winter Wonderland kerst uitje met uw collega’s of vrienden?   Winter Wonderland is...

v.a. € 67.50 p.p.

Op zoek naar een bedrijfsuitje vol met teambuilding en in het teken van charity? Dan is het bedrijfsuitje BMX ...

v.a. € 59.50 p.p.

In dit teamuitje ga je proberen om een lugubere  moord op te lossen. Tussen de gangen van een 3-gangen diner krijg je aanwijzingen die uiteindelijk naar de ontmaskering van de moordenaar kunnen leiden.

v.a. € 55.00 p.p.

Tijdens dit teamuitje wordt jullie samenwerkingsvermogen en creativiteit flink op de proef gesteld. Jullie gaan in verschillende teams een eigen werkende windmolen bouwen. Alles draait tijdens deze opdracht om teambuilding en oplossingsgericht denken. Durven jullie de uitdaging aan?

v.a. € 52.50 p.p.

Tijdens Expeditie Poolcirkel word je meegenomen mee in de wereld van overleven in het poolgebied. Trotseer gletsjers, knetterende vuurkorven, koude grotten en ijzige bergen. Een ultiem overlevingsspel waar niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht, samenwerken en psychologie zijn bij het bedrijfsuitje Expeditie Poolcirkel van essentieel belang.

v.a. € 29.50 p.p.