Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300


Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Vrijgezellendag Tilburg

Tilburg is de stad waar u samen met uw vrienden en en natuurlijk de vrijgezel een perfecte vrijgezellendag kunt organiseren! Tilburg is een stad van groen, zomerse evenementen, culinaire gerechten in gezellige restaurants en indrukwekkende cultuur. Kortom, er is genoeg te beleven in Tilburg! Grijp u kans en laat u betoveren door Tilburg.

 

Tilburg perfect voor een vrijgezellendag

Monsterevents organiseert voor u en de vrijgezel een onvergetelijke vrijgezellendag! Samen lekker zingen in de karaoke bar. Wie kent de tekst het beste en wie gaat u overrompelen met uw zang? Toch liever de stad ontdekken tijdens Ik hou van Holland Stadsspel of Ontmasker de Mol in de stad?  Bent u benieuwd hoe hoog uw vrienden u ranken tijdens Ranking the Stars? Sluit de dag af met een heerlijk drankje en een culinair drie gangen diner.


Zie hieronder het aanbod voor een vrijgezellendag in Tilburg. Wij helpen u graag verder om een geslaagde vrijgezellendag samen met u te organiseren.

Getoond 1–50 van 6612