Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet uiteraard een onvergetelijke ervaring zijn voor de bruid of bruidegom. Kies uit ons brede aanbod aan vrijgezellenfeesten en bezorg de vrijgezel een geweldige dag!

 • Leuke extra’s voor de vrijgezel
 • Grootste aanbod van Nederland
 • Vrijgezellenfeesten vanaf € 14,50 p.p.

Bij Monsterevents vind je het grootste aanbod vrijgezellenfeesten van Nederland, dus er zit altijd iets leuks voor jullie bij. We organiseren al een vrijgezellenfeest vanaf €14,50 per persoon. Uiteraard leggen we de vrijgezel extra in de watten. Meer weten of een vrijgezellenfeest op maat organiseren? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

Kies uw favoriete vrijgezellenuitje

Wanneer je een vrijgezellenfeest organiseert, is het vaak een lastige taak om te bedenken wat jullie gaan doen. Bij Monsterevents vind je eenvoudig de leukste vrijgezellenuitjes door de filters te gebruiken. Kies eerst een thema: willen jullie een sportief, creatief of een culinair vrijgezellenfeest? Geef daarna aan wat het budget is en in welke provincie het uitje plaatsvindt. Nadat je al je wensen hebt aangevinkt, geeft Monsterevents je een selectie van de beste opties voor je vrijgezellenfeest.

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen

Monsterevents organiseert vrijgezellenfeesten die geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen en gemixte groepen. Zo is Expeditie Robinson bijvoorbeeld een leuke activiteit voor iedereen. Ook de Escape Room valt bij iedereen goed in de smaak. We hebben echter ook een aantal vrijgezellenfeesten in ons assortiment die voornamelijk geschikt zijn voor vrouwen. Laat je bijvoorbeeld van je creatieve kant zien tijdens een workshop naaktmodel tekenen. Of gaan jullie liever voor een cocktailworkshop? Bij Monsterevents is alles mogelijk, voor kleine en grote groepen, online of op locatie!

Vrijgezellenfeesten in heel Nederland

Monsterevents organiseert vrijgezellenfeesten door heel Nederland. We maken optimaal gebruik van wat de verschillende regio’s in Nederland te bieden hebben. Kies je voor een spannende Sloepengame in Amsterdam of gaan jullie liever de natuur in voor de 4×4 Offroad Adventure?

Kies de juiste datum

Naast het kiezen van een activiteit is er nog een uitdaging bij het organiseren van een vrijgezellenfeest: een datum prikken. Het is vaak lastig om een datum te vinden die voor alle deelnemers schikt. Hier zijn gelukkig verschillende hulpmiddelen voor. Zo is het mogelijk om een datumprikker of een e-mail rond te sturen of een WhatsApp-groep aan te maken met alle deelnemers.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Vrijgezellenfeest organiseren tips

  Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een hele eer, maar ook een grote klus. Met deze tips helpen we jullie een handje bij het organiseren van het perfecte vrijgezellenfeest voor de toekomstige bruid of bruidegom.

  1. Organiseer het vrijgezellenfeest met z’n tweeën
   In je eentje een vrijgezellenfeest organiseren is erg veel werk. Bovendien is het altijd fijn als er overlegd en gebrainstormd kan worden. Aan de andere kant is een te groot organisatieteam ook niet handig, omdat dit de besluitvorming kan vertraging. Een team van twee organisatoren is dus perfect.
  2. Bepaal wie er wordt uitgenodigd
   Houd rekening met alle deelnemers bij het vaststellen van het budget. Niet iedereen zal evenveel uit kunnen of willen geven. Gelukkig heeft Monsterevents vrijgezellenfeesten voor elk budget.
  3. Bepaal het budget
   Enorme zeilen, lijnen zo sterk als staalkabels, de wind door je haren, stuurwiel in de handen: een echte zeilwedstrijd op het IJsselmeer.
  4. Bepaal de locatie
   Kies een leuke locatie op een centraal gelegen plek. Monsterevents is actief door geheel Nederland en helpt je graag bij het vinden van de perfecte locatie voor het vrijgezellenfeest tijdens corona.
  5. Houd rekening met de wensen van de vrijgezel
   Uiteraard is het belangrijk om altijd de wensen van de bruid of bruidegom mee te nemen tijdens de organisatie van het vrijgezellenfeest. Vraag daarom van tevoren wat de vrijgezel juist wel en absoluut niet wil en houd daar ook echt rekening mee. Het belangrijkste is dat de vrijgezel een leuke dag heeft.

  Groot aanbod aan vrijgezellenfeesten

  Monsterevents heeft een groot en afwisselend aanbod aan vrijgezellenfeesten tijdens corona. Hebben jullie zin om samen met de vrijgezel te gaan blokarten op het strand of gaat jullie voorkeur toch meer uit naar het Crazy 88 Vrijgezellenfeest? Voor een creatief vrijgezellenfeest zijn onze Graffiti Workshop of de Bob Ross Schilder Workshop leuke opties!

  Vrijgezellenfeest boeken

  Vind het perfecte vrijgezellenfeest door je wensen te filteren. Kies het gewenste thema en geef aan wat het budget is. Tot slot kies je in welke plaats of provincie het vrijgezellenuitje plaatsvindt. Nadat je alle wensen hebt geselecteerd, geven we de beste opties naar aanleiding van jullie wensen. Een vrijgezellenfeest boeken bij Monsterevents is eenvoudig, snel en voordelig!

  Hulp nodig? Vraag het ons!

  Heb je hulp nodig bij de keuze van een uitje of kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300 of door een mail te sturen naar info@monsterevents.nl. We helpen jullie graag met het vinden van het perfecte vrijgezellenfeest om de toekomstige bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten!

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio