Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Quizzen vrijgezellenfeest

Ben jij samen met de vrijgezel competitief ingesteld en houd je van een uitdaging? Dan ben je bij Monsterevents op het juiste adres! Wij organiseren quizzen voor jong en oud en het is geschikt voor alle gelegenheden.

Lees meer

Groot aanbod quizzen bij Monsterevents

 

Monsterevents heeft een groot aanbod voor quizzen. Wil je samen met de vrijgezel een eerst een hapje eten en daarna een quiz spelen? Denk dan aan Ik hou van Holland borrelspel! Ben je benieuwd wie het hoogst wordt gerankt tijdens Ranking the Stars? Of heb jij de algemene kennis over Nederland? Dan kunt u denken aan een Pubquiz. Je kunt voor, tijdens of na de quiz genieten van een drie gangen menu in een locatie naar keuze!

 

Bekijk hieronder het grote aanbod van Monsterevents en wat de mogelijkheden zijn. Vraag gerust meer informatie op en wij organiseren samen met jou een unieke vrijgezellendag quiz!