Quizzen vrijgezellenfeest

Ben jij samen met de vrijgezel competitief ingesteld en houd je van een uitdaging? Dan ben je bij Monsterevents op het juiste adres! Wij organiseren quizzen voor jong en oud en het is geschikt voor alle gelegenheden.

Lees meer

Groot aanbod quizzen bij Monsterevents

 

Monsterevents heeft een groot aanbod voor quizzen. Wil je samen met de vrijgezel een eerst een hapje eten en daarna een quiz spelen? Denk dan aan Ik hou van Holland borrelspel! Ben je benieuwd wie het hoogst wordt gerankt tijdens Ranking the Stars? Of heb jij de algemene kennis over Nederland? Dan kunt u denken aan een Pubquiz. Je kunt voor, tijdens of na de quiz genieten van een drie gangen menu in een locatie naar keuze!

 

Bekijk hieronder het grote aanbod van Monsterevents en wat de mogelijkheden zijn. Vraag gerust meer informatie op en wij organiseren samen met jou een unieke vrijgezellendag quiz!

Bij dit spel wordt voorafgaande aan iedereen werkelijk de meest hilarische en ongegeneerde vragen gesteld. Vervolgens is het aan jou om al je vrienden per vraag te rangschikken. Want wie staat er bij jou op nummer één als het gaat om wie de meeste blunders begaat? Kennen jullie de aanstaande bruid goed genoeg?

v.a. € 24.50 p.p.

Jongens tegen de MeisjesGeen strijd is zo bekend als de strijd tussen mannen en vrouwen! Sinds de lagere sc...

v.a. € 24.50 p.p.

Pub Quiz, gezelligheid tijdens de borrel! Een quizcafé, heerlijk borrelen en happen terwijl je je hersens laa...

v.a. € 24.50 p.p.

Themadiner, speldiner, moorddiner, dinerspel uitje! Het themadiner, speldiner en moorddiner is even eenvoudig ...

v.a. € 55.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Ik hou van Holland DinerspelHeb jij ook zin in gezelligheid, een avond boordevol spelletjes en een overheerlij...

v.a. € 55.00 p.p.

Een gezellig vrijgezellenfeest met een avond boordevol spelletjes en plezier; dat is het Ik Hou Van Holland Borrelspel. Wie wordt er team captain en hoeveel weet uw team over BN'ers, Nederlandse films en muziek? Het lijkt zo eenvoudig op tv, maar probeer het maar eens in het echt!

v.a. € 22.50 p.p.

Bekend van BNN: Crazy 88 Welk team is in staat om als eerste een lijst met knotsgekke opdrachten uit te voeren...

v.a. € 24.50 p.p.

The Target - City GameThe Target is een zinderende City Game waarbij samenwerken van groot belang is!Drie team...

v.a. € 29.50 p.p.

Zijn jullie gek genoeg om deze hilarische Knotsgekke Crazy 88 Walking Diner Spel te doorlopen?

v.a. € 55.00 p.p.

Heb jij tijdens jouw vrijgezellenfeest ook weer zin hebt om weer even terug in de tijd te gaan? Dan is de popquiz écht iets voor jou! Als je zin hebt in een swingende, hilarische avond is deze quiz perfect als vrijgezellenuitje.

v.a. € 24.50 p.p.

Vera Carmen is op mysterieuze wijze vermoord. Er zijn drie verdachten, maar elk spoor loopt dood. Weet u samen met uw team als eerste het mysterie op te lossen en kunt u de moordenaar aanwijzen? Win dit bloedstollende moordspel in de Amsterdamse binnenstad.

v.a. € 29.50 p.p.

Wie heeft een jonge vrouw vermoord? Met een iPad gaat u op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Bij elke opdracht die u voltooit ontvangt u een nieuwe aanwijzing, zodat u het mysterie kunt oplossen. De vrijgezel en het gezelschap spelen zelf detective om de moordenaar te vinden!

v.a. € 35.00 p.p.

Escape Room Weten jullie binnen de tijd alle raadsels op te lossen en de code te kraken? Verlaten jullie de E...

v.a. € 25.00 p.p.

Het geheim van het klooster Op zoek naar een spannend teamuitje met uitdaging en adrenaline? Boek dan nu de...

v.a. € 35.00 p.p.

De vrijgezel voert samen met het gezelschap de meest gekke en rare opdrachten uit. Zetten u en uw vrienden elkaar graag voor schut? Dan is het spel Foute Vrienden perfect voor u. Tijdens het spel legt u alles vast op film en foto's, zodat u een mooie herinnering heeft aan het vrijgezellenfeest.

v.a. € 35.00 p.p.

In een Braziliaanse krottenwijk wordt iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Tijdens dit bloedstollende vrijgezellenfeest moet u zorgen dat een groep getuigen zwijgt. Tik tok, de tijd vliegt razendsnel voorbij... Weet u de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

Wie ben ik?! DinerspelWeet jij wie, wat of waar je bent?Heb jij zin in een oer gezellig teambuilding dinerspel...

v.a. € 55.00 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest met de Ipad City Challenge. In teams ga je gewapend met een Ipad de stad in. Je voert de leukste opdrachten uit. De moeilijkste laat je natuurlijk over aan de vrijgezel. Haal de meeste punten en saboteer ook het andere team om uiteindelijk de zege te pakken.

v.a. € 37.50 p.p.