Rondleidingen vrijgezellenfeest

Samen met de vrijgezel een rondleiding doen in een stad? Of een rondleiding bij de favoriete voetbalclub van de vrijgezel? De begeleiders van Monsterevents bezorgen jullie een onvergetelijke dag! Leer nu alle in- en outs kennen en laat u verrassen.

Lees meer

Verschillende rondleidingen tijdens het vrijgezellenfeest

 

Wil je liever met de vrijgezel een rondleiding krijgen door Amsterdam in de Jordaan en een bezoekje brengen bij het bekende café Lowietje? Of toch maar een Wallentour waar je alle in- en outs te weten komt?

 

Monsterevents maakt speciaal voor de vrijgezel een offerte op maat. Het is mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

Culinaire Stadswandeling Hoorn Bent u op zoek naar een uitje waar al uw zintuigen geprikkeld worden?  ...

v.a. € 65.00 p.p.

De Sloepen Game laat u kennismaken met Amsterdam vanaf het water. U vaart met uw team in een privé sloep door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje. Met behulp van foto's bepaalt u de vaarrichting om de eindlocatie te vinden. U volgt een unieke route en de vrijgezel en zijn gezelschap voeren onderweg ludieke opdrachten uit.

v.a. € 37.50 p.p.

Vaararrangement Sloepen Cruise Amsterdam De ultieme SloepenCruise van Amsterdam ! Met een prachtige en comfort...

v.a. € 24.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Terug in de tijd met Daf 33! Het kleine autootje met een authentieke kleur, trillend pookje en kan even hard v...

v.a. € 42.50 p.p.

Culturele city tour door het oude Amsterdam met prinses BeatrixMonsterevents biedt u de meest ludieke stads to...

v.a. € 19.50 p.p.

In een 2CV toer je door de prachtige omgeving en bossen van Utrecht tijdens dit vrijgezellenfeest. Onderweg speel je een spel om de juiste route te vinden. Pas op voor het 'lelijke eendje' in je team dat er alles aan doet om de opdrachten te laten mislukken. Kom ji er op tijd achter wie het lelijke eendje is?

v.a. € 45.00 p.p.

Stuur uw team met behulp van GPS vlekkeloos door de Utrechtse grachten. U vaart tijdens dit vrijgezellenfeest een route, beantwoordt onderweg vragen en probeert de tegenstanders te slim af te zijn. Samenspelen helpt u om rechtstreeks naar de overwinning te varen.

v.a. € 47.50 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: u ontdekt het prachtige landschap met weilanden en authentieke dorpjes. Rijdend door het schilderachtige gebied van Waterland heeft u een superleuk actief uitje voor ieder vrijgezellenfeest!

v.a. € 39.00 p.p.

Wie heeft een jonge vrouw vermoord? Met een iPad gaat u op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Bij elke opdracht die u voltooit ontvangt u een nieuwe aanwijzing, zodat u het mysterie kunt oplossen. De vrijgezel en het gezelschap spelen zelf detective om de moordenaar te vinden!

v.a. € 35.00 p.p.

U gaat met het vrijgezellenfeest naar de leukste cafés en bierlokalen in de stad van uw keuze. De bierroute steekt borrelen in een nieuw jasje. Op elke locatie krijgt u een speciaalbiertje met een bijpassend hapje. U maakt kennis met verschillende soorten bier en wordt een echte bierkenner!

v.a. € 32.00 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.