Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Rondleidingen vrijgezellenfeest

Samen met de vrijgezel een rondleiding doen in een stad? Of een rondleiding bij de favoriete voetbalclub van de vrijgezel? De begeleiders van Monsterevents bezorgen jullie een onvergetelijke dag! Leer nu alle in- en outs kennen en laat u verrassen.

Lees meer

Verschillende rondleidingen tijdens het vrijgezellenfeest

 

Wil je liever met de vrijgezel een rondleiding krijgen door Amsterdam in de Jordaan en een bezoekje brengen bij het bekende café Lowietje? Of toch maar een Wallentour waar je alle in- en outs te weten komt?

 

Monsterevents maakt speciaal voor de vrijgezel een offerte op maat. Het is mogelijk om verschillende activiteiten met elkaar te combineren. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.