Vaararrangementen vrijgezellenfeest

Samen met de vrijgezel een dagje varen op de Amsterdamse grachten tijdens een vrijgezellenfeest? Waar je kunt genieten van het uitzicht en van de muziek? Stop dan met verder zoeken. Monsterevents heeft een breed assortiment en wij helpen je graag voor een geslaagde vrijgezellenfeest.

Lees meer

Originele vrijgezellenfeest vaararrangementen

 

Samen met de vrijgezel genieten van een Floating diner waar u kunt genieten van een drie gangen menu of een rondvaartboot met Jazz muziek. Houd je toch meer van spanning en actie? Dan is een SloepenGame wat voor jullie vrijgezellenfeest. Altijd al de diepste geheimen van de vrijgezel willen weten? Dan is dit je kans tijdens een Bachelor Boat Trip.

 

Wil je nog meer informatie verschillende vaararrangementen? Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Rib experience Wet en Wild Texel De wind in je haren, fun, concentratie, gezelligheid en actie!   Onze...

v.a. € 65.00 p.p.

Je vrijgezellenfeest begint hier. Zelf 4x4 rijden, quad rijden, jetskiën of boogschieten. Het kan allemaal op Monster Adventure Island. Kies uit de stoerste activiteiten en wij stellen een mooie begin van de vrijgezellendag voor jullie samen.

v.a. € 99.50 p.p.

De Sloepen Game laat u kennismaken met Amsterdam vanaf het water. U vaart met uw team in een privé sloep door de Amsterdamse grachten onder het genot van een drankje. Met behulp van foto's bepaalt u de vaarrichting om de eindlocatie te vinden. U volgt een unieke route en de vrijgezel en zijn gezelschap voeren onderweg ludieke opdrachten uit.

v.a. € 37.50 p.p.

Verras de vrijgezel met deze extreme vorm van watersport. U vliegt als een ware superheld 15 meter boven het water. Dit geeft u een enorme adrenaline kick en een ultiem gevoel van vrijheid. Flyboarden is een activiteit om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

Begin je vrijgezellenfeest aan boord van dit schitterende schip. Samen met je vrienden of vriendinnen hijs je zeilen en geniet je van de buitenlucht op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Vaararrangement Sloepen Cruise Amsterdam De ultieme SloepenCruise van Amsterdam ! Met een prachtige en comfort...

v.a. € 24.50 p.p.

Amsterdam Light Festival Cruise Het Amsterdam Light Festival is een van de grootste lichtkunst festivals van ...

v.a. € 38.50 p.p.

Stuur uw team met behulp van GPS vlekkeloos door de Utrechtse grachten. U vaart tijdens dit vrijgezellenfeest een route, beantwoordt onderweg vragen en probeert de tegenstanders te slim af te zijn. Samenspelen helpt u om rechtstreeks naar de overwinning te varen.

v.a. € 47.50 p.p.

Verras de vrijgezel met een unieke Watersports Experience met extreme watersporten. Wakeboarden is een spectaculaire combinatie van waterskiën, skateboarden en snowbaorden. Bij het Flyboarden vliegt u als een ware superheld boven het water. De sportieve en uitdagende activiteiten zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.00 p.p.

Texel Experience Ontdek Texel op verschillende manieren en geniet van een dag vol ervaringen! Samen met uw co...

v.a. € 150.00 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

De wind door uw haren en uw handen aan het stuurwiel. Zeilen op een wedstrijd zeiljacht is een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten. Leer elkaar beter kennen tijdens het zeilen, terwijl u lekker in de buitenlucht bent. Zeilervaring is niet noodzakelijk, dus iedereen kan meedoen.

v.a. € 79.50 p.p.

Sloepen Game Rotterdam Teamwork is het sleutelwoord tijdens deze game. Stap aan boord en vaar over de wateren ...

v.a. € 55.00 p.p.

Dit vrijgezellenfeest uitje draait om samenwerking, lol, zelf varen en navigeren door de grachten van Amsterdam. Je voert opdrachten uit en onder het genot van een hapje en een drankje heb je heerlijke dag op het water

v.a. € 47.50 p.p.