Wij doen het werk voor u


Onze enthousiaste event managers staan voor u klaar: van adviseren en coördineren tot de planning en de organisatie van uw bedrijfsuitje.

020-3037300

Of bel mij terug:

ALLE ZORGEN UIT HANDEN

Monsterevents werkt samen met zeer competente partners in de branche. Onze jarenlange ervaring en het oog op de hoogste kwaliteit vormen de basis voor onze doeltreffende en betrouwbare samenwerking.

 

Actie en avontuur vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest vol met actie en avontuur? Houd je van schrikmomenten en racen tegen de klok? Binnen een bepaalde tijd uit een kamer ontsnappen door middel van puzzels en raadsels? Monsterevents heeft verschillende Escape Rooms vol met spanning en avontuur!

Lees meer

Een actieve en avontuurlijke vrijgezellenfeest

 

Bent u liever buiten dan binnen? Dat is geen probleem bij Monsterevents. Monsterevents heeft een breed assortiment op het gebied van vrijgezellenfeesten. Denk aan een avontuurlijke jeepsafari, Rib Rally of een GPS dropping op de Veluwe. Al deze uitjes zitten vol met actie. Wij garanderen je:

 

  • Dag vol actie en avontuurlijk
  • Een breed assortiment
  • Benodigde materialen
  • Professionele begeleiders

 

Wil je na een actief en avontuurlijk activiteit samen met de vrijgezel een hapje eten of drinken? Neem dan contact op met Monsterevents. Wij organiseren samen met jou organiseren een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.

Getoond 1–50 van 5712