Actie en avontuur vrijgezellenfeest

Ben je op zoek naar een vrijgezellenfeest vol met actie en avontuur? Houd je van schrikmomenten en racen tegen de klok? Binnen een bepaalde tijd uit een kamer ontsnappen door middel van puzzels en raadsels? Monsterevents heeft verschillende Escape Rooms vol met spanning en avontuur!

Lees meer

Een actieve en avontuurlijke vrijgezellenfeest

 

Bent u liever buiten dan binnen? Dat is geen probleem bij Monsterevents. Monsterevents heeft een breed assortiment op het gebied van vrijgezellenfeesten. Denk aan een avontuurlijke jeepsafari, Rib Rally of een GPS dropping op de Veluwe. Al deze uitjes zitten vol met actie. Wij garanderen je:

 

  • Dag vol actie en avontuurlijk
  • Een breed assortiment
  • Benodigde materialen
  • Professionele begeleiders

 

Wil je na een actief en avontuurlijk activiteit samen met de vrijgezel een hapje eten of drinken? Neem dan contact op met Monsterevents. Wij organiseren samen met jou organiseren een vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.

Jeep Safari dag op de Veluwe Uw eigen “Camel Trophy” op de Veluwe! Doorkruis de Veluwe met een jeepsafari...

v.a. € 79.50 p.p.

4x4 Terrein Rijden Deze Jeepsafari is een topper voor de actievere groepen. Off-Road rijden in deze 4x4 terre...

v.a. € 75.00 p.p.

Een stoer begin van het vrijgezellenfeest. Word stuntman of -vrouw voor een dag en leer stunten in actiescènes, net als bij film- en televisieproducties: doe een filmgevecht, val van grote hoogte of word geschept door een auto. Met deze spoedcursus heeft u een geweldig leuke en spannende dag.

v.a. € 49.50 p.p.

Jeep Safari Monster Rally Deze stoere rally start op één van onze gezellige locaties aan “De Veerplas” ...

v.a. € 85.00 p.p.

Jullie op het ene eiland, het team met de vrijgezel op het andere eiland. Bij dit vrijgezellenfeest uitje nemen jullie het tegen elkaar op in een aantal spectaculaire proeven. Test je behendigheid, werk samen en zorg dat je niet wordt weggestemd tijden de Eilandraad.

v.a. € 39.50 p.p.

Ga de strijd aan tegen elkaar met een Quad Experience, Hummer Experience of GPS tocht. U voert uitdagende proeven uit in een gevarieerd programma. De verschillende activiteiten vereisen telkens andere vaardigheden en technieken van het team en de chauffeur.

v.a. € 49.50 p.p.

Fortress Adventure Experience Een onvergetelijk avontuur op een onbewoond eiland ! Wat dacht u van een onverg...

v.a. € 85.00 p.p.

Rib experience Wet en Wild Texel De wind in je haren, fun, concentratie, gezelligheid en actie!   Onze...

v.a. € 65.00 p.p.

Survival Experience in Limburg De "Survival Experience in Limburg" is een onvergetelijke ervaring! Tijdens de...

v.a. € 95.00 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest met de Apres Ski Winterspelen. Tijdens dit waar plezier en competitie centraal staan gaan jullie samen een competitie aan. Welk team houdt het Olympisch Vuur brandend door boomstammen door te zagen. Wie legt samen op de lange latten een parcours af en schuif het verste met bierpullen. Wie is het sterkst en blijft het langste aan een skibroek hangen. Als beloning staan er Schnapps voor jullie klaar aan het einde van deze leuke dag.

v.a. € 29.50 p.p.

Stuntrijder voor 1 dag!Hoe wordt een spannende achtervolging in een film scène in elkaar gezet, wat komt er a...

v.a. € 69.00 p.p.

Als je echt een spannend vrijgezellenfeest wilt dan is Fort Boyard echt wat voor jullie. In teams voer je de moeilijkste opdrachten uit en degene die de meeste sleutels wint bluft de ander af in de eindronde op weg naar de hoofdprijs.

v.a. € 42.50 p.p.

U ervaart het avontuur, de adrenaline én het ultieme outdoor gevoel met een Adventure Day vrijgezellenfeest op de Veluwe. U gaat de strijd aan met uw vrienden bij spannende outdooractiviteiten: handboogschieten, paintballen, lasergamen, quad rijden, 4x4 off road rijden, klimmen en abseilen.

v.a. € 50.00 p.p.

Avontuur tijdens een Eendenrally Welk team wint uiteindelijk de Company Car?    Met het arrangement A...

v.a. € 75.00 p.p.

Actief bedrijfsuitje Missie Dark Night  Unieke Rally by Night op de Veluwe ! Monsterevents heeft voor u en u...

v.a. € 99.00 p.p.

Je vrijgezellenfeest begint hier. Zelf 4x4 rijden, quad rijden, jetskiën of boogschieten. Het kan allemaal op Monster Adventure Island. Kies uit de stoerste activiteiten en wij stellen een mooie begin van de vrijgezellendag voor jullie samen.

v.a. € 99.50 p.p.

Over deze spectaculaire Offroad dag zal nog lang nagepraat worden! De Offroad Adventure Day is een dag met ...

v.a. € 75.00 p.p.

Valkerij Proeverij Altijd al voor een dag valkenier willen zijn? Boek dan deze valkerij workshop als bedrijfs...

v.a. € 39.50 p.p.

Actief bedrijfsuitje legervoertuigen, teambuildingsdagDit actieve bedrijfsuitje laat oude tijden weer herleven...

v.a. € 82.00 p.p.

U neemt als een echte Schot deel aan de Highland Games met traditionele spelen, waaronder kogelstoten, touwtrekken, hamerslingeren en boomstamwerpen. De vrijgezel en zijn gezelschap strijden in teams om de winst. Durft u de strijd aan te gaan?

v.a. € 29.50 p.p.

Begin het vrijgezellenfeest op dit spectaculaire parcours. Je rijdt in je eigen 4x4 door water en modder, over steile heuvels en door mul zand. Paris-Dakar in het klein en een superleuke activiteit om je vrijgezellendag mee te beginnen.

v.a. € 69.50 p.p.

Brandweerman voor een dag, dat wil toch iedereen! Bedwing met uw team de vlammen met emmers water, poederblussers en leer wat u moet doen bij een brandende frituurpan. U krijgt een brandwerend pak om een echte autobrand te blussen. De Fireman Challenge is een leuke en leerzame dag voor jong oud!

v.a. € 69.00 p.p.

Een half uur zelf vliegen, vlieglessen Over vliegen kunt u dromen, maar of het iets voor u is? Dat weet u pas...

v.a. € 120.00 p.p.

Verras de vrijgezel met deze extreme vorm van watersport. U vliegt als een ware superheld 15 meter boven het water. Dit geeft u een enorme adrenaline kick en een ultiem gevoel van vrijheid. Flyboarden is een activiteit om nooit meer te vergeten.

v.a. € 65.00 p.p.

Begin je vrijgezellenfeest aan boord van dit schitterende schip. Samen met je vrienden of vriendinnen hijs je zeilen en geniet je van de buitenlucht op het IJsselmeer.

v.a. € 99.00 p.p.

Ontmasker de Mol aan tafel... !? - Dinerspel De meest betrouwbare personen binnen jouw afdeling of groep zi...

v.a. € 55.00 p.p.

Rondracen op het strand in een blokart, vliegeren, beach volleyballen of blokart estafette rijden; stel zelf een actief vrijgezellenfeest samen met originele strand sporten en activiteiten. Beleef samen met uw vrienden een heerlijke dag op het strand, met de wind in uw haren.

v.a. € 25.00 p.p.

Terug in de tijd met Daf 33! Het kleine autootje met een authentieke kleur, trillend pookje en kan even hard v...

v.a. € 42.50 p.p.

Ultimate Survival ArdennenHoudt u van de natuur en bent u een echte avonturier!? Een weekend weg van alle mode...

v.a. € 99.00 p.p.

Majoor de moker: dropping op de Veluwe Een absolute topper uit ons teambuilding-programma! De reacties van on...

v.a. € 59.50 p.p.

Voor ieder wat wils bij De Ultieme Stranddag. Stel zelf uw beachdag samen met bijvoorbeeld golfsurfen, een workshop Capoeira, salsadansen of zandsculpturen bouwen. U bent, actief, sportief of creatief bezig op het strand met voor een gezellig en geslaagd vrijgezellenfeest.

v.a. € 25.00 p.p.

Slipcursus, Offroad, Outdoor Teambuildingsdag Gemotoriseerde, sensationele, spetterende Teambuildingsdag ! De...

v.a. € 57.50 p.p.

The Good Oldtimes; Classic Car Rally De Ultieme exclusieve Classic Car Tour van Nederland.....! Wind door ...

v.a. € 125.00 p.p.

De beruchte Strand Duinen Dropping is een vrijgezellenfeest waar u nog lang over napraat. Het doel is het vinden van een waardevolle kist in de duinen en op het strand van Hoek van Holland. U vindt de kist alleen wanneer uw team alle vragen goed beantwoordt.

v.a. € 35.00 p.p.

Stuur uw team met behulp van GPS vlekkeloos door de Utrechtse grachten. U vaart tijdens dit vrijgezellenfeest een route, beantwoordt onderweg vragen en probeert de tegenstanders te slim af te zijn. Samenspelen helpt u om rechtstreeks naar de overwinning te varen.

v.a. € 47.50 p.p.

Begin je vrijgezellen dag (nuchter) op de Shooting Range. Tijdens dit vrijgezellenfeest schiet je op kleiduiven, je schiet met pijl en boog en met echte kogels. Je begint je vrijgezellendag met een knal.

v.a. € 49.50 p.p.

Verras de vrijgezel met een unieke Watersports Experience met extreme watersporten. Wakeboarden is een spectaculaire combinatie van waterskiën, skateboarden en snowbaorden. Bij het Flyboarden vliegt u als een ware superheld boven het water. De sportieve en uitdagende activiteiten zijn ideaal voor een vrijgezellenfeest.

v.a. € 49.00 p.p.

TukTuk Rally: scheuren door Rotterdam Tijdens deze rally scheuren jullie op TukTuk’s door Rotterdam. Deze sc...

v.a. € 69.50 p.p.

Stap samen met uw vrienden in een TukTuk voor een tocht door de Biesbosch. Gewapend met een GPS gaat u met uw team op zoek naar locaties waar ludieke opdrachten op u wachten. Voert u de opdrachten snel en goed uit, dan gaat u met de winst naar huis!

v.a. € 50.00 p.p.

Een gids leidt u in een sloep en te voet door het Nationaal Park de Biesbosch. Samen met uw vrienden gaat u op safari in de natuur en leert u over verschillende dieren en de geschiedenis van de Biesbosch. Bent u klaar om op pad te gaan en de Biesbosch te ontdekken?

v.a. € 65.00 p.p.

Beleef een te gekke middag met uw vrienden tijdens een potje Bubbel Voetbal. Het vrijgezellenfeest is gegarandeerd lachen geblazen, zowel voor de spelers als de toeschouwers. Bij Bubbel Voetbal gelden de regels van het reguliere voetbal met één uitzondering: u mag elkaar omvergooien. Blijft u rechtop staan?

v.a. € 29.50 p.p.

Uw vrijgezellenfeest is gevuld met actie en avontuur. Stap op uw eigen quad voor een spectaculaire tocht op ons offroad terrein. Paintballen doen we op een speelveld midden in de bossen: bewaak de vlag en zorg dat u de vlag van het andere team bemachtigt. Het wordt een spannende strijd!

v.a. € 67.50 p.p.

Op een klassieke Solex door Noord-Holland rijden: u ontdekt het prachtige landschap met weilanden en authentieke dorpjes. Rijdend door het schilderachtige gebied van Waterland heeft u een superleuk actief uitje voor ieder vrijgezellenfeest!

v.a. € 39.00 p.p.

Wie heeft een jonge vrouw vermoord? Met een iPad gaat u op zoek naar aanwijzingen in een stad naar keuze. Bij elke opdracht die u voltooit ontvangt u een nieuwe aanwijzing, zodat u het mysterie kunt oplossen. De vrijgezel en het gezelschap spelen zelf detective om de moordenaar te vinden!

v.a. € 35.00 p.p.

In een Braziliaanse krottenwijk wordt iemand ontvoerd door Pablo Escobar's Favela Cartel. Tijdens dit bloedstollende vrijgezellenfeest moet u zorgen dat een groep getuigen zwijgt. Tik tok, de tijd vliegt razendsnel voorbij... Weet u de getuigen het zwijgen op te leggen?

v.a. € 32.50 p.p.

Het leukste bedrijfsuitje op het water van de Biesbosch. Lachen, gieren brullen met je collega's op het water ...

v.a. € 47.50 p.p.

Geniet van de eindeloze vergezichten, vlieg hoger dan de vogels en zweef boven het Nederlandse landschap met een indrukwekkende ballonvaart. Een ballonvaart is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, want het is een ervaring om nooit te vergeten!

v.a. € 165.00 p.p.

De motoren grommen en de modder spat om u heen bij het Hummer Adventure. Off road rijden met een Hummer is een unieke ervaring. Bereid u voor op een adrenaline kick: u overwint obstakels waarvan u dacht dat ze onneembaar waren.

v.a. € 100.00 p.p.

Met de wind in uw haren zeilt u over het strand. Blokarten is een sportieve en uitdagende sport die voor iedereen binnen 10 minuten te leren is. Dit is het ultieme vrijgezellenfeest: spectaculair, actief en onvergetelijk. U kunt het blokarten combineren met andere strand- en watersporten.

v.a. € 25.00 p.p.

Een moordend vrijgezellenfeest: het interactieve en vermakelijke Moordspel Diner. Ontmasker tijdens het themadiner de moordenaar terwijl je ondertussen van een heerlijk 3-gangen diner geniet. Je leeft je volledig in bij het onderzoeken en oplossen van een net gepleegde misdaad.

v.a. € 55.00 p.p.
Getoond 1–50 van 6112