Outdoor teambuilding

Tijdens een outdoor teambuilding uitje draait alles om teamwork: het is de ideale manier om de samenwerking en het functioneren van uw team op de werkvloer te verbeteren. Monsterevents helpt u graag bij het vinden van het perfecte outdoor teambuildingsuitje voor u en uw collega’s. Wij organiseren de leukste teambuildingactiviteiten in de buitenlucht voor groepen van 10 tot 1.000 personen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk hieronder een aantal van onze meest geboekte uitjes en neem contact op om direct te boeken.

Je eigen assistent nodig?

Geen tijd?

Laat het Monsterteam je assisteren in al het (uitzoek) werk: adviseren coördineren, plannen en regelen!

Bel ons: 020-3037300 of bel mij: 

  Veelgestelde vragen over outdoor teambuildingsuitjes

  Wat is het minimum aantal deelnemers aan jullie outdoor teambuilding activiteiten?

  Wij bieden outdoor teambuildingsuitjes aan voor groepen vanaf tien personen. Het minimum aantal deelnemers verschilt per arrangement. Bekijk de verschillende uitjes om erachter te komen wat het minimum aantal deelnemers per activiteit is. Is uw groep kleiner dan het minimaal aantal deelnemers? Overleg dan van tevoren met ons over de mogelijkheden.

  Bieden jullie ook teambuildinguitjes voor bedrijven met een klein budget?

  Jazeker, wij bieden leuke teambuildingsactiviteiten aan vanaf € 14,50 p.p.

  Kunnen wij ook een buitenactiviteit met teambuilding boeken voor onze familiedag?

  Jazeker, ook als particulier kunt u bij ons terecht voor leuke outdoor teambuildingactiviteiten.

  Gaan de outdoor teambuildingsuitjes ook door bij slecht weer?

  In Nederland weet je nooit van tevoren wat voor weer het wordt. Uit onze ervaring weten we echter dat het weer eigenlijk zelden roet in het eten gooit. De meeste teambuildingsuitjes zijn nog steeds heel leuk met minder goed weer. Bij extreme weersomstandigheden bieden wij voor veel activiteiten alternatieven aan.

  Teambuilding door heel Nederland

  Monsterevents organiseert outdoor teambuildingsuitjes door heel Nederland. Wilt u een Solex tocht door Amsterdam of liever een spannende dropping op de Veluwe? Monsterevents is actief in alle provincies in Nederland. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een teambuildingsuitje te laten organiseren op een door u gekozen locatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Outdoor teambuildingsuitje boeken

  Bij Monsterevents helpen wij u graag bij het kiezen van het perfecte teambuildingsuitje in de buitenlucht. Door uw wensen te filteren, vindt u snel een geschikt uitje voor uw team. Kies het thema, geef aan wat uw budget is en selecteer de provincie of de stad waar het teambuildingsuitje moet plaatsvinden. Monsterevents verzorgt de gehele organisatie van uw teamuitje, waardoor u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Heeft u vragen of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 303 7300.

  Van idee tot mooie herinnering!

  Portfolio Monsterevents Merken BNN Politie McDonalds Shell Ikea

  Bekijk hier ons portfolio